PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Joaquim Silveira

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 1650
Join date : 09.07.2013
Ikä : 27

ViestiAihe: Joaquim Silveira   Ti Huhti 24, 2018 7:35 pm


kuva © kirke

P E R U S T I E D O T

Nimi: Joaquim Salvador Silveira.
Ikä: 40; (19.7.1977) Portugali
Sukupuoli: Mies
Koulutus: BA Public Management and Administration, Universitat de Barcelona, 1998; MA Emergency Management, Auckland University of Technology, 2003.
Ammatti: Kriisiavusta vastaava operatiivinen johtaja (COO) suuressa, tunnetussa hyväntekeväisyysorganisaatiossa, Global Crisis Aid (GCA), joka toimii esimerkiksi Punaisen Ristin ja Unicefin rinnalla. Hän organisoi pääasiassa luonnonkatastrofien koettelemille alueille ja sota-alueille kohdistuvaa kriisiapua ja kun mahdollista, lähtee paikan päälle valvomaan operaatioita.

K O T I

The Mailings, Ouseburn Valley, Newcastle

Joen varressa kohoavasta, punatiilisestä tornista tuli Silveirojen koti syksyllä 2017. Arkkitehtuuriltaan rohkea, moderni ja jokseenkin kulmikas rakennus on jaettu yhteensä kuuteen kerrokseen: pirstaloitunutta kolmiota muistuttava alakerta toimii keittiönä ja olohuoneena ja ylemmät kerrokset on jaettu makuuhuoneisiin. Toisessa kerroksessa on Joaquimin ja Catin turkoosinraikas makuuhuone, kolmannessa kotitoimisto ja kirjasto sekä neljännessä vierashuone. Tornin huipulla on suojaisa kattoterassi, jota Englannin vihamielinen sää ei anna käyttää kovin usein. Kodin sisustus on raikas sekoitus neutraaleja vaalean, harmaan ja puun sävyjä yhdessä kirkkaiden, rohkeiden värien ja matkamuistojen kanssa, ja pariskunnan kaksi kissaa uudistavat sisustusta säännöllisesti.

P E R H E

Joaquim avioitui vaimonsa Catrionan kanssa syyskuussa 2017 puolentoista vuoden seurustelun jälkeen. He tapasivat Barcelonassa keväällä 2016 ja olivat etäsuhteessa Joaquimin asuessa Fidzillä ja Catin Englannissa, kunnes Quim muutti Englantiin huhtikuussa 2017.

Hän erosi ensimmäisestä vaimostaan vuonna 2012, jolloin Gianna Sciarra muutti Bangkokiin yhdessä heidän kolmen lapsensa kanssa. 2000 syntynyt Benigno, yleisemmin Nino, jakaa isänsä innostuksen laine- ja leijalautailuun, 2004 syntynyt Valentina kokee silloin tällöin eksistentialistisia kriisejä ja 2007 syntynyt Stella ystävystyy minne tahansa menee ja haaveilee tulevaisuudesta eläinlääkärinä.

Hänen vanhempansa ja sisaruksensa ovat levittäytyneet pääasiassa Espanjan ja Portugalin alueelle. Joaquimilla on neljä nuorempaa siskoa, enemmän siskontyttöjä ja -poikia kuin sormia ja valtava määrä serkkuja ja pikkuserkkuja, sillä hänen vanhempansa ovat myös suurperheiden lapsia. Yksi hänen sukulaislapsistaan, Jimena, asuu Hexhamissa.

K I I N N O S T U K S E T

Hyvä ruoka ja sen rakkaudella valmistaminen, luonto, matkustelu sekä työn että vapaa-ajan puolesta, laine- ja leijalautailu, aurinko, kielten opiskelu, ystävien seura, jalkapallon pelaaminen puistossa, kahvi sekä palava intohimo Elviksen musiikkiin.

U L K O M U O T O

Usein ensimmäinen asia, mikä Joaquimistä jää mieleen on samettinen, syvä ääni ja sen eksoottinen, persoonallinen aksentti, joka antaa puheelle pehmeän, melkein kehräävän sävyn. Quim on olemukseltaan lämmin ja helposti lähestyttävä, erinomaisessa fyysisessä kunnossa oleva 179-senttinen mies, josta välittyy luontainen, lempeä auktoriteetti.

Iho on sävyltään lämmintä ja yleensä ympäri vuoden ruskettunutta, ja vivahteikkaan harmaaksi muuttuneet hiukset antavat Joaquimille aina vain aavistuksen huolettoman, epävirallisen sävyn kieltäytyessään asettumasta ruotuun hyväntuulisessa, tuuheassa pöyheydessään. Sivujakaukselle kammatut hiukset on yleensä sukaistu pois otsalta, vaikka hopeiset suortuvat valahtavat röyhkeästi takaisin muutamaa sekuntia myöhemmin.
Kasvot ovat pitkähköt, soikeat ja yleisilmeeltään kutsuvat vilpittömässä ystävällisyydessään. Hänellä on korkea otsa, miehekäs leukalinja, sopusuhtainen suu ja pitkä, varrestaan persoonallisesti kyömy nenä. Tummat, teräksisenharmaaksi kääntyvät kulmakarvat ovat ilmeikkäät ja lämpimien, tummanruskeiden silmien kulmat ovat viuhkottuneet pysyville naururypyille.

Pukeutumistyyli on rentoa tyylikkyyttä. Tyypillisin asu koostuu farkuista, pikkutakista ja säästä riippuen hyvinistuvasta t-paidasta tai laadukkaasta neulepaidasta. Hän omistaa useamman siistin, tumman puvun ja silittää tunnollisesti pastellisävyjä esittelevät kauluspaidat, mutta työkomennuksella ollessaan usein liikkuu t-paidassa, shortseissa ja varvassandaaleissa. Väriskaala koostuu pääasiassa mustavalkoisesta, harmaasta, pastellisävyistä, beigestä ja murretuista vihreän sävyistä.

L U O N N E

Joaquim on lämmin, intohimoinen altruisti ja luontainen johtaja, joka haluaa tehdä hyvää maailmassa. Vahvan idealismin kompassin ohjaama mies on pidetty alaistensa keskuudessa ja antaa kaikkensa töissään, myös vastatessaan puhelimeen keskellä yötä. Paikoin turhankin idealistinen Quim kokee usein epäonnistumisen hetkiä, kun ei pysty olemaan oman ideaalinsa mittainen. Hän on ihmisten seurasta nauttiva ekstrovertti, hyvällä tilannetajulla varustettu diplomaatti ja intuitiivinen ihmistuntija. Vaikeat päätökset jäävät usein kummittelemaan häntä, vaikka ne ovat arkipäivää hänen työssään.

Quim ei häpeä tunteidensa ilmaisemista ja melkein poikkeuksetta itkee hyvästellessään lapsensa. Hän rakastaa läheisiään syvästi, ja avioeron tuoma ero lapsista on särkenyt hänen sydämensä. Lempeä, rakastava isä jumaloi lapsiaan ja pyrkii olemaan kannustava, turvallisia rajoja tarjoava vanhempi, mutta sortuu herkästi hemmotteluun nähdessään lapsiaan niin harvoin. Romanttinen, täydellä sydämellä rakastava ja ehdottoman uskollinen mies hemmottelee mielellään myös vaimoaan.

H I S T O R I A

Portugalilais-espanjalaisen suurperheen kasvatti jätti kotimaansa vuonna 1998 muuttaessaan Brasiliaan, kun aloitti työt hyväntekeväisyyden parissa. Maailma veti häntä puoleensa ja nopeasti asemaa yhä korkeammalla portaalla GCA:n toiminnassa vakiinnuttanut Joaquim muutti Uuteen-Seelantiin vuonna 1999 yhdessä italialaisen vaimonsa, Giannan, kanssa. He saivat ensimmäisen lapsensa, Ninon, vuotta myöhemmin ja jatkoivat jälleen matkaa vuonna 2004 muuttaessaan Fidzille Joaquimin työn perässä.

Perhe kasvoi Valentinan myötä samana vuonna, ja Stella syntyi vuonna 2007 perheen asetuttua Filippiineille. Havaijista muodostui merkittävin, yhteinen koti kolmelle lapselle, kunnes se pirstaloitui avioeroon vuonna 2012. Lapset muuttivat Bangkokiin kirurgin viran saaneen äitinsä kanssa, ja Joaquim siirtyi Kuala Lumpuriin, Malesiaan seuraavaksi kolmeksi vuodeksi, ennen kuin palasi komennukselle Fidzille.

Hän tapasi Catrionan vuonna 2016 eikä aavistanut, että pääsylippurahojen antaminen turistille tarkoittaisi jokseenkin häkellyttävää jälleennäkemistä aivan toisessa maassa tai seteliin kirjoitettua puhelinnumeroa, joka johti varsin kiihkeään etäsuhteeseen. Kun mahdollisuus nähdä vain usean kuukauden välein kävi liian raskaaksi, Joaquim muutti Englantiin keväällä 2017 ja pariskunta meni naimisiin syyskuussa asettuen Newcastleen. Cat työskentelee valmentajana Rosings Parkissa, ja suuren osan kuusta työmatkoilla viettävä Joaquim lentää Newcastlesta työkomennuksille maailmalle.

_________________
jamie + charles + knox + aida + julian + wolfie + tempest + joaquim + ava + angus + lennox
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Joaquim Silveira
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: