PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 William Cunliffe

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Syysneito
Höpsötys
Höpsötys
avatar

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 10.03.2018

ViestiAihe: William Cunliffe   La Maalis 10, 2018 5:19 pm

William Cunliffe


(c) minä

Perustietoja
koko nimi: Chadwick William Cunliffe
goes by: William Cunliffe
ikä: 23v. (s. 23.7.1994)
sukupuoli: mies
parisuhdestatus: sinkku, mikäli yhtä satunnaisesti vierailevaa monen yön juttua ei lasketa
seksuaalinen suuntautuminen: miehet.
kansalaisuus: englantilainen, kotoisin Stratford-upon-Avonista
äidinkieli: englanti, puhuu myös aika ontuvaa ranskaa ja ehkä kolme sanaa espanjaa

ammatti: mikäli verottajalta kysytään, Grainger ja Nun Streetin kulman mäkkärin vähiten vuoroja tekevä ravintolatyöntekijä, mutta saa huomattavan osan tuloistaan strippaamalla Tyne-joen rannalla sijaitsevassa Richard’s Dockissa ja erinäisissä tapahtumissa.
koulutus: peruskoulun, keskinkertaisesti suoritettujen A-levelsien ja hampurilaisten käristämisen 101:nin lisäksi ei mikään
asuu hieman Newcastlen keskustan ulkopuolella, halvalla asuinalueella pienessä, kylmässä kerrostalohuoneistossa

lemmikit: jo neljän vuoden kunnioitettavaan ikään ehtinyt kärpäsloukku Audrey II, ish-tamma Sitting Goggles eli Molly

All he cares about is being the loud gay bitch. Boy, I’m a gay bitch too but at least I’m not an asshole about it!

Menneisyyttä
Vanhemmat halusivat pojastaan urheilijan, rugbynpelaajan, kuuluisan sellaisen, lihaksikkaan ja hyvätapaisen, joka löytäisi vaimokseen sievän pienen blondin - ja tilalle saivat urheilijan kyllä, ja piireistä riippuen kuuluisan, lihaksikkaankin, ja oikeille ihmisille hyvätapaisen. Mutta eivät todellakaan sievän vaimon omaavaa rugbynpelaajaa, vaan pojan, joka ammatikseen tanssi ja riisuutui juuri samaisille pienille sieville blondeille vaimoille - mutta kaikkein mieluiten heidän rugbymiehilleen.

Cunliffen perhe on viisihenkinen, Stratford-upon-Avonissa asuva, hyvätapainen urheiluhullu perhe. Kahden tyttären jälkeen Mary ja Thomas olivat riemastuneita saadessaan pojan, ja nimesivät tämän huippu-urheilijahaaveita elätellen Chadwickiksi. Poika meni ensimmäiset vuotensa Chadina, mutta ilmoitti jo varsin nuorena haluavansa tulla kutsutuksi Williamina. Teini-ikäinen William kiitti aina tasaisin väliajoin neljävuotiasta itseään, sillä tajusi silloin, kuinka typerä ja ”jerkface-asshole-douchebag-pompous-prick” -mielikuvan aiheuttava nimi Chadwick oli.

Vanhemmille paljastui jo varsin pian, että Williamista ei ehkä kuoriutuisi sitä rugbya huipputasolla pelaavaa leveäharteista lihaskimppua. Poika osoitti kiinnostusta vain balettiin ja Pieneen merenneitoon, ja vannoi tulevansa merenneidoksi joku päivä. Siis siihen saakka, kun koulussa oli näytelmä ja Kivi 2:den JA Pensas 4:n roolin saanut William hullaantui teatteriin aivan täysin. Siitä lähtien poika oli mukana joka ikisessä koulun näytelmässä ja musikaalissa, ja halusi kiven kovaan Broadwaylle. West Endkin kävisi, mutta kyllä hän nyt Broadwaylle pääsisi. Paitsi silloin, kun teininä haki koulun jälkeen teatterikouluun eikä päässyt. Yhteenkään. Hän ei ollut ajatellutkaan muuta uraa kuin teatterin, joten hieman luovuttaneena 18-vuotias William muutti Newcastleen saadakseen hieman tilaa hengittää ja miettiä asioita puhki. Erään tutun kautta William päätyi yhteen paikallisista strippibaareista ja tajusi siellä, että siitä saisi ihan hyvin rahaa. Aina tanssimisesta pitänyt ja ihan hyvännäköinen William totesi, että teatteriahan tämäkin tavallaan on. Vain laulu puuttui.

Ratsastushistoria
William ei vaikuta yhtään hevosihmiseltä. Itse asiassa, hän ei vaikuta ihmiseltä, joka asuisi muualla kuin Los Angelesissa, mutta jotenkin hän 13-vuotiaana hevostallille päätyi, nimittäin söpön tyypin perässä, ja vanhemmat - riemastuneena, että poika osoitti kiinnostusta edes johonkin olympialalajiin (ei se mitään urheilua kuitenkaan ollut, mutta mieluummin hevoset kuin baletti) - pakottivat jatkamaan, vaikka kiinnostus Nigeliin ja siinä samassa hevosiin lopahti pojan löytyessä syvältä heinäkasasta kieli vähintään yhtä syvällä Stacien kurkussa. Isän mieliksi tekohymyn kautta William jatkoi harrastusta, ja päätyi loppujen lopuksi ihan tykästymään hevosiin. Olivathan ne haisevia ja epämiellyttäviä eivätkä auttaneet Broadway-haaveita tai notkeutta tippaakaan, mutta jokin niin melodramaattisissa eläimissä kiehtoi, muukin kuin mainittu melodramaattisuus yhteisenä piirteenä.
Omaa hevostaan poika ei ikinä saanut vanhempiensa kautta, ja havahtuikin siihen, että sellaisen halusi oikeastaan vasta silloin, kun oli muuttanut omilleen. Oli ratsastuskoulun hevosilla päässyt jonkin verran jopa kilpailemaankin ja sillä tiellä William olisi varmasti jatkanut, mutta olihan se vähän noloa olla niin vanha ja kymmenenvuotiaiden ponityttöjen ympäröimä.

Ollessaan 19 ja vasta omilleen muuttanut, William tapasi rikkaan liikemiehen, joka vastapalveluksi tuttavuudesta antoi rahan lisäksi pojan liikuttaa tyttärensä hevosia. Tyttärellä oli niitä viisi, mutta kaikkein eniten William tykästyi valtavaan, harmaaseen Mollyyn, jolla oli aivojen tilalla kaksi ja puoli hernettä. Liikemiehen muuttaessa pois perhe mukanaan neljä vuotta sitten William sai tamman ostettua törkeän halvalla sen tasoiseksi hevoseksi. Joko liikemiehelle oltiin valehdeltu hevosen alkuperäinen hinta tai William sai vain kivan alennuksen, mutta äkkiä poika huomasi olevansa oikeasti hevosenomistaja. Rosings Park valikoitui talliksi, sillä se oli sopivan kaukana pitääkseen työn ja vapaa-ajan erillään ja sieltä tapaisi rikkaita ihmisiä. Eikä raha sitä paitsi ollut ongelma, kun tallivuokran sai helposti maksettua yhdellä hyvällä viikonlopulla.

Luonne
"You can't flirt your way out of everything!"
"Honey, I'll flirt my way out of dying if I have to."

William on sanalla sanoen häikäilemätön. Hänellä on löyhät moraalit, eikä oikeastaan välitä keinoista, joilla saada haluamansa. Tarvitset rahaa? Strippaa. Uuden kellon? Sugar daddy hoitaa. Joku idiootti on tiellä? Tuhoa ne. Haluat hetken huvin? Etsi joku naimisissa oleva heteromies ja katso mitä käy. No big deal.

Joku löytää hänestä aika paljon stereotyyppisen, energisen, diivamaisen ja prameilevan homomiehen piirteitä, mikä on tavallaan totta, sellaisen mielikuvan hän usein luo, eikä kyllä yritä edes kiistää sitä, mutta pinnan alle kätkeytyy muutakin. Tuntemattomille ja ystäville William on mukava ja eloisa, usein tapahtumien keskipiste ja useat pitävät hänestä kovin. Siinä vaan piilee ongelma, että mies itse ei pidä kaikista. Vähänkin epämiellyttäville ihmisille William on vähän ilkeä. Mies on sarkastinen ja piikittelevä, ja brutaalin rehellinen. Rumat housut? Saat varmasti kuulla. Liukastuit hevosenlantaan ja toivot, ettei kukaan nähnyt? Kyllä näki ja muut satavarmasti kuulevat.

"Where's your conscience? Your soul?!"
"Oh, I think it has burned in hell already, it got there waay before I did!"

Williamin taipumusta pilata avioliittoja ja rikkoa koteja voisi kutsua jo harrastukseksi. Ei hän nyt tahallaan tietenkään, mutta avioero tuntuu vain olevan ikävä sivuvaikutus niin monessa tapauksessa, kun hän itse on vain halunnut pitää hauskaa ja katsoa mihin asiat johtavat. William on valitettavan flirtti, ja siinä mielessä elää täysin Chadwickin mainetta. Ainoan eron tekee se, että William ei näytä tai vaikuta yhtään fuckboylta edes flirtatessaan tiensä häikäilemättömästi läpi elämän, vaan hän vaikuttaa vain mukavalta nuorelta mieheltä, joka on aivan tosissaan. Se on johtanut hyvin useaan ihastukseen, mutta harvoin (lue, ei kertaakaan) oikeaan rakkauteen, mikä syvällä sisällä harmittaa Williamia. Mitään hän ei haluakaan tässä maailmassa enempää kuin löytää sen oikean ja perustaa perheen, adoptoida jonkun kivan lapsen ja elää mukavaa elämää. Niin, ja totta kai päästä sinne Broadwaylle.

Ulkonäkö
Dermatologists hate him, man is 23, looks like 12.
Tai ei ihan, mutta nuorelta hän näyttää. William on paha tapaus babyfacesta, eikä näytä juurikaan vanhemmalta kuin aloittaessaan tanssiuransa 19-vuotiaana. Täysi-ikäisestä hän menee, mutta siihen se oikeastaan jääkin. Ei se Williamia itseään haittaa, kun ei hän nyt oikeasti niin nuorelta näytä. Vain kerran kysytty tanssiessa huolestuneena, että onhan hän varmasti täysi-ikäinen ja vapaaehtoisesti tässä mukana? On William, usko pois.

William on 178-senttinen ja aika hoikka. Ei mikään rimpula kuitenkaan, sillä ulkonäkö on se yksi asia, jonka mies pitää moitteettomassa kunnossa. Koko muu elämä saa olla vähän sinne päin, mutta kroppa pitää olla kunnossa, milläs sitä muuten saisi rahaa. Ja kehuilla sieluaan lämmittävä mies nauttii noin muutenkin näyttäessään hyvältä. William saattaa vaatteet päällä vaikuttaa normaalilta hoikalta mieheltä, jonka housut istuu erittäin hyvin, mutta paidan alta vasta yllätys paljastuukin. Vatsalihakset, kappas.

Ensisilmäyksellä William saattaa vaikuttaa söpöltä, kastanjanväriset silmät ja tumman ruskeat, joissain valoissa mustaan taittuvat, hiukset, jotka joko lepsottavat tarkkaan asetellun villisti vähän sinne sun tänne, tai ovat siististi muotoiltu pään päälle. Miehen tyyli vaihtelee, mutta yleisesti hän tykkää pukeutua siististi ja arvostaa hyvin istuvia vaatteita. Itsellään ja muilla. Tallilla hänellä on yleensä päällä tummat ratsastushousut ja vaalea t-paita. Hetkestä riippuen jalassa on joko ratsastussaappaat tai tennarit ja hauskat sukat.

Muita faktoja


  • Vaikkei sitä päätynytkään ammatikseen tekemään, osaa pelata rugbya yllättävän hyvin. Sama pätee laulamiseen. Ja näyttelemiseen, tyyppihän on töissä ihan uskottava hetero, sillä saa rahaa.
  • Omaa yllättävän vahvoja mielipiteitä sukista
  • Rakastaa saada kukkia ja on erityisen kiinnostunut eri kasvien merkityksistä. Muistaa miltei kaikkien kukkakaupasta saatavien peruskukkien merkityksen ja usein lukee liikaa saamiinsa kukkiin.
  • Pelkää koiria, koolla ei ole väliä. Sietää kyllä joten kuten niitä samassa huoneessa, mutta pitää tasaisen kymmenen metrin turvavälin.
  • Merkittäviin rooleihin koulunäytelmissä kuuluu mm. Peter Pan, joka kasvoi kesken näytelmän ja sai pahan äänenmurroksen; Raoul, Vicomte de Chagny, jonka dramaattisen finaalikohtauksen pilasi se, että jotenkin hän kompastui kynttilään ja meinasi oikeasti hirttää itsensä; sekä Marius Pontmercy, jossa kaikki meni nappiin, ihan oikeasti.

Pelit
-
Takaisin alkuun Siirry alas
 
William Cunliffe
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: