PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Juniper Merrick

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lilya
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 172
Join date : 25.09.2017

ViestiAihe: Juniper Merrick   Pe Maalis 09, 2018 9:44 am

c Lilya

>> PERUSTIEDOT

Nimi: Juniper Epona Merrick

Kutsumanimi: Juni, Junebug

Syntymäaika: 19.6.1992 Cardiff, Iso-Britannia
Sukupuoli: Nainen

Koulutus:  LEVEL 3 Extended Diploma Horse Management (2010), Londesborough
Kielitaito: Englanti, kymri, iiri, ( saksa, ranska, tanska )
Ammatti: Jamie Ellisin yksityinen hevosenhoitaja


>> ASUMINEN

Rosings Park, Woodside Cottage #9

Silloin kun Juniper ei kierrä kisoissa Jamien mukana, hän asuttaa huonetta Woodside Cottagessa. Vaaleanruskealla, -sinisellä ja valkoisella sisustettu huone on yleensä siistissä kunnossa, kenties osittain siksi, ettei Juniper ehdi viettää siellä turhan paljon aikaa. Valmiiksi sisustettuun huoneeseen tuovat persoonallista otetta valokuvat ja postikortit, joita nainen on kiinnittänyt työpöytänsä ja sänkynsä yläpuolelle. Sängynpäätyyn on kiinnitetty valkeiden valojen muodostama valoköynnös, jonka Juniper sytyttää aina pimeään vuodenaikaan.

>>PERHE

Juniper on seitsenlapsisen perheen nuorimmainen. Irlannista kotoisin oleva äiti ja syntyperäinen walesilainen isä asuvat edelleen Cardiffissa, ja sisarukset (Jonathan -78, Mervyn -79, Cordelia -83, Catriona -83, Aeron -85 ja Rowena -87) ovat hajaantuneet ympäri maata ja maailmaa. Juniperin vanhin veli Jonathan toimii tallimestarina Rosings Parkissa, ja isosisko Catriona on aloittanut samaisella tallilla kenttäpainotteisena valmentajana. Juniper pitää säännöllisesti yhteyttä perheeseensä, ja on mielellään tekemisissä myös muiden sukulaistensa kanssa.

>> IHMISSUHTEET

Jamie Ellis
Juniper työskentelee miehen yksityisenä hevosenhoitajana, ja laskee tämän myös ystäväkseen.

Maybe Moore
Nuori kenttäratsastaja, Juniperin ystävä.

Artemis Cavanaugh ja Deirdre van der Veen
Juniperin serkkuja äidin puolelta.


>> KIINNOSTUKSENKOHTEET

Juniperin elämässä vapaa-aika ja raja työn ja harrastuksen välillä ovat häilyviä käsitteitä, sillä hevoset ovat ehdottomasti aina olleet naisen elämässä intohimo numero yksi – eikä aivan tallin naapurissa asuminen ainakaan auta asiaa. Silloin, kun Juniper on nimellisesti vapaalla, hän tapaa ystäviään tai heittää aivonsa narikkaan katsomalla sarjoja ja elokuvia. Hän huolehtii aktiivisesti kunnostaan, käy pitkillä juoksulenkeillä säässä kuin säässä, ja ehtiessään lenkittää mielellään sisarustensa koiria. Eläinrakas Juniper ei voi kiireisen työnsä vuoksi kuin haaveilla omasta lemmikistä, mutta se ei estä häntä selaamasta ahkerasti eläinsuojeluyhdistyksen Adoptoitavat -osiota.

Juniper on aina ollut kiinnostanut matkustamisesta, ja hänen kirjahyllystään löytyykin hiirenkorville selattu 1000 Places to See Before You Die -kirja sekä kasa postikortteja, joita ystävät ovat lähetelleet ympäri maailmaa. Toistaiseksi naisen omat matkat ovat rajoittuneet työmatkoihin, mutta se ei ole estänyt häntä ostamasta itselleen naurettavia turistipaitoja mahdollisimman monesta kohteesta – joita hän pyytää usein myös tuliaisiksi.

>>RATSASTUS

Juniper on ratsastanut 5-vuotiaasta, ja tienannut itselleen ilmaisia ratsastustunteja auttamalla tallin töissä jo varhaisessa teini-iässä. Hän kilpaili menestyksekkäästi poniluokissa, mutta totesi jo varsin pian olevansa kiinnostuneempi kilpamaailman kulisseista kuin varsinaisesta parrasvalosta. Hän on opiskellut itselleen hevosenhoitajan tutkinnon ratsutuslinjalla, ja täydentänyt osaamistaan vuosien varrella töiden ohessa muun muassa luontaisen hevostaidon opeilla.

Juniper on ehtinyt kerätä kokemusta kaikenlaisista hevosista, aina reaktiivisista kilparatsuista avuille puolikuuroihin työhevosiin saakka. Hän on kehittänyt taidon lukea herkästi hevosta, ja osaa mukauttaa tyylinsä kunkin ratsun tarpeisiin. Hän on kärsivällinen, itsevarma ja määrätietoinen ratsastaja, jonka kanssa hevosten ei tarvitse alkaa turhaan vääntää siitä, kuka on pomo. Nainen on kerännyt itselleen riittävästi tietotaitoa huolehtiakseen hevosten liikuttamisesta myös itsenäisesti.

>> ULKOMUOTO

Pituus: 166 cm
Hiukset: Luonnonoranssit
Silmät: Kuparinvihreät

Juniper on keijukaismainen ilmestys, joka on helppo kuvitella satukirjan sivuille tai Irlannin vihreiden nummien keskelle. Pitkäraajaisen, kapeaharteisen ja hoikan kehon ei pidä antaa hämätä, sillä naisesta löytyy voimaa kuin pienestä kylästä, eikä hän väsähdä vaikka paiskisi töitä tallilla kellon ympäri – tai pidempään. Naiselliset muodot ovat varsin vaatimattomat, ja jokainen sentti poikamaisesta kehosta on pikemminkin lihasta ja jännettä kuin pehmeää pyöreyttä. Iho on kalpea vuodenajasta riippumatta, ja pisamat kirjovat erityisesti kasvoja ja hartioiden seutua. Helposti mustelmia keräävä iho takaa sen, että hevosten kanssa työskentelevä Juniper näyttää suurimman osan ajasta siltä, kuin harrastaisi vapaa-ajallaan extremeurheilua.

Juniperin kasvot ovat voimakkaa sydämenmuotoiset, otsa leveähkö, leuka pieni ja kapea ja leukaperät selvästi erottuvat. Nenä on pieni, siro ja hieman pysty, korostaen keijumaista vaikutelmaa entisestään. Suu on pieni mutta täyteläinen, suupielet luonnostaan ylöspäin kääntyneet ja amorinkaari selvästi erottuva. Kasvojen oikealla puolella, hieman huulten yläpuolella on tumma syntymämerkki.

Kasvojen toinen syntymämerkki kerää helposti huomiota itseensä, varsinkin kun Juniper kampaa hiuksensa pois otsalta edes yrittämättä peitellä sitä. Keskellä otsaa on muusta ihosta selvästi tummempana erottuva, tähteä muistuttava syntymämerkki, jonka poistattamista naiselle on ehdotettu pariin otteeseen. Hän on kuitenkin kieltäytynyt, huomauttaen hyväntuulisesti, että tähti otsassa on vain merkki siitä, että hän on ollut edellisessä elämässään hevonen.

Juniperin silmät ovat väriltään lämpimän vihreät, erityisesti pupillien ympärillä erottuu selvästi kupariin vivahtavaa oranssia. Silmät ovat muodoltaan kapeat, jopa kissamaiset, ja eloisa katse heijastaa naisen tunnetiloja peittelemättä. Ripset ovat luonnostaan lyhyet mutta tuuheat, väriltään punertavanvaaleat.

Juniper on perinyt äitinsä puolelta luonnonoranssin hiusvärin, joka on ansainnut hänelle useammin kuin kerran porkkanan arvonimen. Nainen ei ole kuitenkaan koskaan häpeillyt hiuksiaan, vaan kantaa helposti villiintyvää leijonanharjaansa ylpeydellä. Laadultaan pehmeät hiukset kihartuvat sitä villimmin, mitä pidemmiksi ne päästää kasvamaan, mutta Juniper pitää hiuksensa yleensä hieman leukamittaa pidemmäksi polkaksi leikattuna, niin että hiukset voi tarvittaessa pyyhkäistä helposti kiinni niskaan.

Juniperin vasemman solisluun alle on tatuoitu siro, vaaleanpunaisella sävytetty omenapuun oksa kukkineen. Samanlainen pieni omenapuun kukka löytyy myös oikeasta ranteesta.

>> PUKEUTUMINEN

Vaatetuksessa Juniper arvostaa ennen kaikkea käytännöllisyyttä, ja suurimman osan ajastaan hän viettääkin työvaatteissaan. Tummat tai ruudulliset ratsastushousut yhdistettynä jodhpureihin ja poolokaulus- tai pikeepaitaan ja huppariin on naisen tyypillinen työunivormu. Vapaa-ajallaankin Juniper arvostaa mukavuutta, ja viihtyy parhaiten suurissa, pehmeissä neuleissa, legginseissä, chinoissa ja huppareissa. Hän omistaa myös muutaman ruutukuvioisen hameen, jotka tosin tapaa toistuvasti unohtaa kaapin pohjalle. Sininen ja vihreä kuuluvat Juniperin lempiväreihin, ja myös suurin osa vaatekaapin valikoimasta löytyy näissä sävyissä.

Juniper rakastaa printtipaitoja, ja onkin kerännyt niitä itselleen kunnioitettavan kokoelman. Hän syleilee heppatyttöyttään ironisilla teksteillä, kuten ”always choose bays over boys” ja ”helmet hair, I don’t care”. Lisäksi Juniper on ottanut tavaksi ostaa naurettavia turistipaitoja jokaisesta kohteesta, jossa vierailee, ja kaiken lisäksi vielä pukeutuu niihin täysin häpeilemättä.

>> LUONNE:

Jos pilvellä on hopeareunus, Juniper aivan varmasti löytää sen. Luja usko tulevaisuuteen ja positiivinen asenne ovat kantaneet naista läpi elämän, eivätkä kohdatut vastoinkäymisen ole saaneet häntä lannistumaan. Hänen positiivisuutensa ei ole räiskyvää, maailmaa syleilevää laatua, vaan pikemminkin hillittyä ja pinnan alla kytevää, sellaista, jonka selvimmin erottaa kasvoilla lähes poikkeuksetta viipyvästä hymystä – silloinkin, kun pitkäksi venähtänyt kisamatka on saanut värin jo karisemaan kasvoilta.

Juniperia on siunattu tasaisella temperamentilla, eikä hän menetä hermojaan helposti, oli tilanne ympärillä kuinka kaaoottinen hyvänsä. Hän kulkee jalat tiukasti maassa, ja onnistuu pysyttelemään rauhallisena silloinkin, kun moni muu antautuisi jo paniikin valtaan. Irlantilaiselta äidiltä peritty päättäväisyys saa naisen työskentelemään väsymättömästi ja tavoittelemaan unelmiaan rautaisella tahdolla. Häneltä löytyy tervettä itseluottamusta, jota pienet virheet tai pahat sanat eivät riitä horjuttamaan. Hän paahtaa väsymättömänä hommia vaikka pari kertaa kellon ympäri, eikä suostu valittamaan turhasta. Juniperilla on erinomainen stressinsietokyky, eikä hän yleensä murru suuremmankaan työtaakan tai paineen alla. Kun Juniperille antaa suoritettavaksi tehtävän, voi olla varma, että se myös tulee suoritetuksi.

Työnarkomaniastaan huolimatta Juniper on sosiaalinen luonne, joka rakastaa viettää aikaa ystävien ja vähän tuntemattomampienkin kanssa, eikä kieltäydy hauskanpidosta silloin, kun työt niin sallivat. Hän nauraa mielellään ja paljon, ja naisen pulppuileva nauru onkin yleensä helppo tunnistaa suuremmankin väkijoukon keskeltä. Hänet on helppo puhua mukaan melkein mihin tahansa ajanvietteeseen, sillä nainen suhtautuu ennakkoluulottomasti kaikkeen uuteen. Lämmin ja välittävä Juniper lähtee mielellään ulos isommallakin porukalla, ja on luonnostaan usein se joka huolehtii, että kaikki pysyvät varmasti mukana.

>> HISTORIA:

Juniper Epona Merrick syntyi perheensä todelliseksi iltatähdeksi Walesin Cardiffissa neljätoista vuotta vanhimman veljensä jälkeen. Perheen isä Tristan työskenteli (ja työskentelee edelleen) Cardiffin linnan intendenttinä, ja äiti Eithne keskittyi perheestä huolehtimiseen kotiäitinä. Juniper muistelee lapsuuttaan lämmöllä, seikkailuita isän työpaikalla ja kotipihan omenapuuta, joka tuntui olevan kukassa läpi kesän, vaikkei asia jälkikäteen ajateltuna olekaan voinut olla niin.

Juniper kiinnostui ratsastuksesta jo varhain, kiitos vanhempien sisarustensa jotka olivat menettäneet sydämensä hevosille ennen häntä. Hän pääsi ensimmäiselle talutustunnilleen samana vuonna kuin aloitti koulunkäynnin, ja oli jo silloin täysin varma, että tulisi työskentelemään aikuisena hevosten parissa. Juniper alkoi tienata itselleen ilmaisia ratsastustunteja auttamalla tallin töissä, ja oli jo ehtinyt kerätä itselleen melkoisen paljon kokemusta siinä vaiheessa, kun muutti pois kotoa 14-vuotiaana suorittaakseen koulunsa loppuun hevosiin erikoistuneessa Londesboroughn sisäoppilaitoksessa. Äiti otti nuorimman lapsensa muuton raskaasti, mutta löysi lopulta uudelleen intohimonsa taiteeseen.

Juniper pätevöityi työn ohessa hevosenhoitajaksi, ja vuonna 2010 tapahtuneen valmistumisen jälkeen hän on ehtinyt kiertää läpi useamman maan töiden perässä. Ensimmäisen työpaikkansa hän löysi belgialaiselta oriasemalta Bastognen läheltä, missä työ tosin osoittautui kuitenkin enemmän perheen koirien kaitsemiseksi kuin siksi, mitä Juniper olisi toivonut. Hän ei ole pelännyt tarttua uusiin tilaisuuksiin, siitäkään huolimatta, että osa työpaikoista on osoittautunut olosuhteiltaan lähinnä epäinhimillisiksi. Vuonna 2014 hän matkusti Texasiin auttamaan paikallisella ranchilla ja opiskelemaan luontaista hevostaitoa, ja palasi alkuvuodesta 2015 takaisin Eurooppaan aloittaakseen työnsä saksalaisella kilpatallilla yksityisenä hevosenhoitajana. Juniper nautti suunnattomasti työstään, joka kuljetti häntä estekilpailuissa ympäri maailmaa, mutta henkilökohtaisista syistä nainen joutui aloittamaan uuden työn etsimisen syksyllä 2017. Tutun valmentajan suositusten kautta hän päätyi Rosings Parkiin, Jamie Ellisin hevosenhoitajaksi.

>> TRIVIA:

x Juniper ajaa mintunvihreällä, vuosimallin 1991 Nissan Figarolla.
x Nainen on perinyt isosiskoltaan viehtymyksensä vanhaan rockiin ja indiemusiikkiin.
x Ulkomailla vietetyt vuodet eivät ole loiventaneet lainkaan Juniperin walesilaista aksenttia, todennäköisemmin tehneet siitä vain entistä voimakkaamman.

>> PELISSÄ TAPAHTUNUTTA:

-
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Juniper Merrick
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: