PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Lexa Hart

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Silkki
Yksisarvinen
Yksisarvinen
avatar

Viestien lukumäärä : 2801
Join date : 18.04.2014
Ikä : 24

ViestiAihe: Lexa Hart   La Tammi 27, 2018 8:35 pm


Kuvan © Sox, 2008

I've learned to slam on the brake
Before I even turn the key
Before I make the mistake
Before I lead with the worst of me
» Perustiedot
Nimi: Alexandria Paige Hart
Lempinimet: Lexa, Lex, Ria
Ikä: 28v (10.10.1989)
Sukupuoli: nainen
Asuinpaikka: Akenside Hill, Newcastle. Asuu ydinkeskustassa sijaitsevassa kerrostalokaksiossa yhdessä naisystävänsä Emily Randallin kanssa.
Ammatti ja koulutus: tarjoilija; The Lounge, Rosings Park. Opiskellut kauppatieteiden kanditutkinnon (BA in Economics; Georgetown University, 2011) sekä lakitutkinnon (Juris Doctor; Harvard University, 2014), ja aikoo palata takaisin yliopistoon Englannin puolella, kunhan vain saa päätettyä mitä tahtoisi opiskella.
Moodboard: x

» Perhe ja läheiset
Alexandrialla ei ole perhettä - tai on niitä tusinan verran, sanan määritelmästä riippuen. Hän ei ole koskaan tiennyt isänsä henkilöllisyyttä, ja äiti Kamila katosi naisen elämästä lapsuudessa. Perheestä toiseen kiertänyt nainen on todennut jo kauan sitten, että hänen perheensä ja kotinsa on hän itse, eikä hän muuta tarvitsekaan.
Varsinaisen perheen sijaan hänellä on isosiskon veroinen, pari vuotta vanhempi ystävä Jodie Burns, joka muutti Englantiin rakkauden perässä ja asuu Newcastlen laitamilla aviomiehensä Aaron Burnsin kanssa. Jodie on opiskellut lastenhoitajaksi, ja aviomiehensä vitsailuista huolimatta on tuonut työnsä kotiin kolmen sijaishoidossa olevan lapsen myötä. British Airwaysin lentäjänä työskentelevällä Aaronilla on 16-vuotias tytär muistona vauhdikkaammasta nuoruudesta, ja suuren omakotitalon muissa huoneissa asuu vaihteleva määrä sijaishoidossa olevia lapsia.

Lexa seurustelee Emily Randallin kanssa, ja löytäessään oman kodin huhtikuussa 2018, kutsui hän naisen muuttamaan mukanaan valoisaan, minimalistiseen kaksioon Newcastlen ydinkeskustaan.


Kuvan © Hatsiubat

» Harrastukset ja vapaa-aika
Vapaa-aika, mitä se sellainen on? Alexandria on aina opiskelemassa tai töissä, eikä vuorokaudessa koskaan ole riittämiin tunteja ylisuorittajalle. Nopea lukija on unohtanut ajankulun täysin saadessaan kirjan eteensä, ei ole tuntenut nälkää, väsymystä tai janoa paahtaessaan koulutöidensä parissa ja on asunut enemmän yliopiston kirjastolla kuin omassa asunnossaan, mutta ei ole koskaan tuntunut kaipaavan sen enempää täytettä elämäänsä. Nyt, kun opintoja tai haastavaa, mielekästä työtä ei olekaan viemässä naisen aikaa, Alexandria ei tiedä, mitä hänen kuuluisi tehdä.

Alexandrian voisi kuitenkin väittää harrastavan urheilua, sillä nainen aloittaa aamunsa poikkeuksetta reipastempoisella juoksulenkillä ja päättää päivänsä joogan merkeissä, eikä kuntosalilla käyminenkään ole poissuljettu mahdollisuus, jos jäsenyyttä kaupitellaan kunnon tarjouksella. Hän nauttii liikkumisesta ulkoilmassa, eikä voi ymmärtää juoksumattoja tai spinning-tunteja.
Nainen viihtyy myös keittiössä, ja vaikka Alexandria ei seuraava Gordon Ramsay olekaan, kokoaa nainen mielellään herkullisia annoksia, joiden esillepano on Instagram-kuvan arvoinen. Hän kehittelee usein omia versioita tutuista resepteistä, joita jakaa Instagramissa kuvien kera.

On the outside, always looking in
Will I ever be more than I've always been?
'Cause I'm tap, tap, tapping on the glass
I'm waving through a window
I try to speak, but nobody can hear
So I wait around for an answer to appear
While I'm watch, watch, watching people pass
I'm waving through a window, oh
Can anybody see, is anybody waving back at me?
» Ulkomuoto
Alexandrialla on raajoja vaikka muille jakaa, ja pituutta 176 senttiä. Hän on rakenteeltaan jäntevä, eikä ylimääräistä painoa ole takertunut vyötärölle tai reisiin. Hänellä on pienet rinnat ja kapea lantio, timmi vatsa ja lihaksikkaat raajat. Naisella on oliivinsävyinen iho, joka ruskettuu herkästi auringossa, tummanruskeat, suurehkot silmät ja alaselkään yltävät luonnonkiharat mustanruskeat hiukset, jotka Alexandria usein letittää erilaisille kampauksille pitääkseen ne poissa tieltä. Hänellä on tummat, siististi nypityt kulmat, leveähkö suu ja suora, pitkä nenä. Alexandria meikkaa poikkeuksetta asunnosta poistuessaan, eikä naista koskaan näe missään ilman vähintäänkin ripsiväriä ja huulipunaa. Alexandrialla on mustasankaiset, modernin tyylikkäät silmälasit, mutta nainen käyttää mieluummin piilolinssejä kuin silmälasejaan.
Alexandrialla on vasemmassa ranteessaan värillinen kukkivaa hajuhernettä esittävä tatuointi, ja vasemman korvan takana yksinkertainen, pieni paperilennokkitatuointi. Hän on sanonut, ettei ole ottamassa enempää tatuointeja, mutta jää siitä huolimatta helposti vilkuilemaan tatuointiliikkeiden suuntaan.

Naisen vaatekaappi on varsin tyhjä, sillä nainen on tottunut omistamaan vain sen verran tavaraa, että sen saa kaiken pakattua yhteen matkalaukkuun. Arkisin Alexandria suosii istuvia farkkuja, monikäyttöisiä neuleita ja löysään malliin leikattuja paitoja. Hän omistaa muutaman vaaleansävyisen kauluspaidan, suorat housut, jakkutakin ja kynähameen, jotka ovat peruja edellisestä työpaikasta, mutta niiden käyttö on varattu lähinnä niihin päiviin, kun hänellä on haastatteluja töitä tai opiskelupaikkaa varten. Värimaailman puolesta Alexandria suosii yksinkertaisuutta: mustaa ja valkoista, sekä tummia, usein murrettuja sävyjä. Hän ei omista mitään kirkasta tai silmille pomppaavaa, eikä kesämekoistakaan löydy pirteitä värejä.
Alexandria ei ole ihminen, joka kääntää katseita puoleensa. Usein nainen jää muiden varjoon, eikä pysty ottamaan tilaa haltuunsa pelkällä olemuksellaan. Siitä huolimatta Alexandria kantaa itsensä poikkeuksetta ryhdikkäästi, liikkuu reippaasti ja määrätietoisesti, ja antaa pienen hymyn pysyä kasvoillaan silloinkin, kun painaa katseensa maahan ohittaessaan ihmisiä. Hän liikkuu pitkin mutta rauhallisin askelin, ja kantaa käsissään vähintäänkin kahvikuppia, jos ei puolta omaisuuttaankin.

» Luonne
Alexandria on hiljainen, usein ujoksikin kutsuttu nainen, joka ei vedä turhaa huomiota puoleensa tai viihdy suuressa väkijoukossa. Omiin oloihinsa mielellään jäävä nainen viihtyy itseksekseen ihmisten keskuudessakin, keskittyen kulloiseenkin tekemiseensä rautaisella keskittymiskyvyllä, mutta kuten niin työt kuin opinnot ovat osoittaneet, ei Alexandria arastele puhua ihmisten edessä tai esittää itseään vakuuttavasti työhaastattelussa. Yksityiselämässään nainen ei hae paljoa kontaktia ulkomaailmalta ja pitää mieluusti kaikki käsivarren mitan päässä.
Kohtelias nainen elää ajatuksesta, että jos ei ole mitään kaunista sanottavaa, on parempi olla sanomatta mitään. Erityisesti tuntemattomien ja puolituttujen seurassa Alexandria pitää mielipiteensä ominaan ja tyytyy keskustelemaan pinnallisen kevyesti aiheesta kuin aiheesta. Ystävien seurassa nainen on valmiimpi jakamaan mielipiteitään, mutta silloinkin pyrkii neutraaliin ilmaisuun vältelläkseen turhia riitoja.

Niin paljon kuin Alexandria onkin aina rakastanut opiskelua, eivät opiskelijaelämän muut ulottuvuudet ole soveltuneet naiselle lainkaan. Kaino nainen punastuu herkästi ja kompuroi kieleensä milloin mistäkin syystä, eikä usko selviävänsä hengissä opiskelijoiden suosimista juomapeleistä. Naisella on taipumusta kaataa kahvit syliin, unohtaa täysin miten puhutaan tai punastua niin, että korvat hehkuvat vielä kolmen viikon päästäkin, jos kaunis nainen erehtyy Alexandrian näköpiiriin. Se, että hän on entistä toivottomampi ihastuessaan, ei lainkaan auta sinkkuelämästä eteenpäin siirtymistä. Sydäntään tarkasti varjelemaan pyrkivä (ja siinä usein epäonnistuva) Alexandria ei puhu mielellään menneisyydestään, ja vaikka nainen vakuuttaakin olevansa valmis siirtymään eteenpäin ja etsimään uuden onnen, huomaa hän usein pohtivansa, miten paljon tahtoisi kertoa tästäkin päivästä entiselle kihlatulleen.

Nainen ei mielellään astu senttiäkään ulos mukavuusalueeltaan, ja ahdistuu muutoksista, olivat ne miten pieniä tai suuria tahansa. Hän pitäisi mieluusti kaksin käsin kiinni rutiineistaan, suunnitelmistaan ja aikatauluistaan, sillä spontaanius tai luotto elämän kantovoimaan eivät ole naisen heiniä. Alexandria saattaa hyvinkin valita pidemmän reitin kotiin ihan vain koska se on tutumpi, ja erittäin uskollisesti hankkii niin ruokansa, vaatteensa kuin teknologiansa aina samoista liikkeistä, samoilta merkeiltä.

We start with stars in our eyes
We start believing that we belong
But every sun doesn't rise
And no one tells you where you went wrong
» Menneisyys
Kamila Hart ei tullut toimeen oman isänsä kanssa, ja kenties säästääkseen tyttärensä samalta kohtalolta, ei Kamila koskaan edes vaivautunut kertomaan Alexandrialle lapsen isän henkilöllisyyttä - tai sitten tiuhaan vaihtuvien miesystävien keskellä Kamila ei edes tiennyt, kuka tarkalleen ottaen oli vastuussa lapsesta, joka puoliksi puertoricolaiselle naiselle oli siunaantunut. Alexandrian lapsuutta värittivät ovesta sisään ja ulos ravaavat miehet, tyhjät oluttölkit ja yksinäiset yöt, kun äidillä oli muutakin tekemistä kuin lapsensa perään katsominen.
Tyttö oli seitsemän vanha, kun Kamila pidätettiin huumausainerikoksesta epäiltynä ja Alexandria otettiin kiireesti huostaan Santa Claritassa, jossa he olivat viimeisen vuoden asuneet. Vuosien ajan Alexandria kiersi perheestä ja ryhmäkodista toiseen asumatta kertaakaan yli puolta vuotta yhdessäkään paikassa, kunnes lopulta 12-vuotiaana sai jäädä pysyvästi ryhmäkotiin. Siellä hän tapasi kaksi vuotta vanhemman Jodien, josta tuli isosiskon veroinen tuki ja turva Alexandrian elämässä. Hän loisti high schoolin läpi ja hakiessaan jatko-opiskelupaikkaa, onnistui hiljainen mutta päättäväinen nainen puhumaan itselleen opiskelupaikan Georgetownista lukuvuosimaksut kattavan stipendin kera.

Washington D.C.:n sydämessä sijaitseva yliopisto aukaisi ovia maailmaan, josta Alexandria ei ollut osannut unelmoidakaan. Hän keskittyi opintoihinsa viettäen enemmän aikaa kirjastossa kuin omassa huoneessaan, mihin tosin saattoi liittyä sekin, miten hän koetti vältellä huonetoverinsa parasta ystävää Vivianea, johon oli toivottoman ihastunut. He alkoivat tapailla keväällä 2008, ja jatkoivat seurustelua koko yliopistotaipaleensa halki. He valmistuivat molemmat kesällä 2011 ja unelmoivat yhteisestä tulevaisuudesta - Harvardissa.
Alexandria piti 4.0 GPAstaan kiinni kynsin ja hampain lakitutkintonsa ajan. Siinä missä Viviane erikoistui ihmisoikeuslakiin, Alexandria suuntasi mielenkiintonsa yritysmaailmaan. Verotuksen ja kilpailusäädösten opiskelun lomassa nainen työllistyi suureen lakifirmaan avustajan roolissa, ja opetteli tasapainottamaan töitä, opiskelua ja parisuhdetta. He valmistuivat toukokuussa 2014, joskaan Alexandria ei luopunut opiskelusta päättäessään koettaa onneaan bar-kokeen kanssa heinäkuussa.

Viviane kuoli tulipalossa elokuussa 2014, eikä Alexandria osannut olla syyttämättä itseään. Työt tuntuivat tukahduttavan hänet hengiltä, tutut kadut, kahvilat ja puistot saivat särkyneen sydämen reunat hieromaan kipeästi vastakkain ja kun bar-kokeen tulokset tulivat marraskuussa, Alexandria tunsi olevansa loukussa. Hänelle oli tarjottu heti seuraavan vuoden alusta alkavaa työsopimusta asianajajana jos hän läpäisisi barinsa, ja vaikka työtarjous oli uskomattoman hyvä vasta uraansa aloittelevalle asianajajalle, Alexandria huomasi torjuvansa sen, irtisanovansa itsensä suuresta firmasta ja muuttavansa Philadelphiaan epätoivoisena yrityksenä löytää elämälleen uusi suunta.
Alexandria työskenteli muutaman kuukauden ajan Starbucksissa, ennen kuin start up -yritys palkkasi hänet hoitamaan melkein mitä tahansa, mihin liittyivät joko numerot tai lakipykälät. Start upin kautta yritysmaailma aukaisi ovensa naiselle, joka päätti jättää lakimaailman taakseen. Työpaikat vaihtuivat ensimmäisen vuoden aikana tiheästi, mutta alkuvuonna 2016 hän sai tarjouksen suuremmasta firmasta ja jäi heidän palkkalistoilleen kiiveten ylöspäin sisäisen hierarkian portaita päättäväisenä. Hän tapaili silloin tällöin jotakuta, mutta moinen harvoin kesti kuukautta tai kahta pidempään, kun Alexandria asetti työnsä ehdoitta ensimmäiseksi.

Uuden vuoden 2017 juhlinnoista alkanut huoleton suhde Ellen Willisin kanssa jatkui kuitenkin kuukaudesta toiseen, ja kesän koittaessa Alexandria oli jo tavannut Ellenin perheen ja saanut kuulla, ettei ollut riittävän hyvä naiselle. Se ei kuitenkaan kumpaakaan naista estänyt, ja vaikka Willisin suvun epäilyt Alexandrian motiiveista satuttivat, eivät he aikoneet antaa moisen tulla väliinsä. Kesä kääntyi syksyksi ja elämä jatkui eteenpäin, kunnes Alexandria menetti työnsä ja Ellen sai työtarjouksen Los Angelesista marraskuussa. Ellen koetti houkutella irtisanottua naista mukaansa Los Angelesiin, mutta Alexandria kieltäytyi jyrkästi, ja useampien itkettyjen iltojen ja unettomien öiden jälkeen pariskunta lähti eri suuntiin. Alexandria pakkasi omaisuutensa matkalaukkuun ja nousi lentokoneeseen silmät yhä kyynelistä kimmeltäen.
Jodie oli Lontoossa lentokentällä vastassa Alexandriaa, joka antoi itselleen viisituntisen ajomatkan aikaa itkeä menetettyjä unelmia, rakkautta ja tulevaisuutta, kun pari vuotta vanhempi nainen kuunteli kärsivällisesti. Moottoritien vaihtuessa Newcastlen keskustan katuihin, Alexandria pyyhki kyyneleet poskiltaan ja nousi auton kyydistä valmiina katsomaan, mitä tarjottavaa Englannilla olisi hänelle. Hän tarttui ensimmäiseen näkemäänsä työpaikkailmoitukseen, ja vaikka Jodie piikitteleekin häntä pudotuksesta Harvardin kirkkaimmista tarjoilijaksi, ei Alexandria ole vielä saanut aikaiseksi hakea töitä, joihin olisi pätevämpi, tai päätettyä, mitä opiskelupaikkaa hän tahtoisi hakea syksyksi.

» Muuta
x Alexandria on pysytellyt muutoin sivussa sosiaalisesta mediasta, mutta Instagram on naisen ei-niin-salainen pahe. Hänen instagramistaan ei tosin löydy kuin kourallinen selfieitä, sillä lähinnä Alexandria laittaa näytille kuvia kokkailuistaan. Opiskeluaikojen perua oleva #CookLikeAHarvardStudent toi naiselle yli satatuhatta seuraajaa, ja edelleen nainen huvittaa seuraajiaan lisäämällä instagramiinsa kuvia totaalisesti epäonnistuneista annoksista tilanteen tarjoutuessa. Ruokakuvien joukosta löytyy myös niin maisema- kuin tilannekuvia, kun Alexandria on päästetty kameran kanssa valloilleen.
x Alexandria rakastaa hyvää, terveellistä ja monipuolista ruokaa, vaikka se ei hänelle tarkoitakaan fine diningia tai sen hetkisiä hittiruokia. Hän syö muuta pikaruokaa nenäänsä nyrpistellen, mutta inhoaa pizzaa suorastaan palavalla intohimolla, eikä suostu syömään sitä kuin pakotettuna. Sama pätee olueen, jota nainen ei juo missään tilanteessa - sen sijaan hyvä viini kelpaa aina.
x Alexandria ei tunne oloaan kotoisaksi vedessä eikä ole käynyt uimassa vuosiin. Hän meinasi hukkua lapsena, eikä edelleenkään pysty kylpemään ilman rintaa kuristavaa paniikkia. Hän ei myöskään mielellään oleskele uima-altaiden, jokien tai meren lähettyvillä, vaikka osaakin uida.
x Alexandria ei katso televisiota, mutta sen sijaan on vain vähän kirjallisuuden klassikoita, joita nainen ei olisi lukenut. Hän viihtyy myös modernimman kirjallisuuden ääressä, ja erityisesti erilaiset runokokoelmat ovat naisen mieleen. Hän ostaa kirjansa aina käytettyinä, ja ensimmäisen lukukerran jälkeen sivujen marginaalit ovat yleensä jo täynnä naisen omia merkintöjä.

_________________
When you're falling in a forest and there's nobody around, do you ever really crash or even make a sound? ♪♬
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Lexa Hart
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: