PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Emily Randall

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1495
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Emily Randall   Su Tammi 21, 2018 11:31 pmSä oot kerran jo hiljaa elänyt niin kuin pyydetään
Ja tosi hienosti jaksoit sitäkin roolia esittää
Mut älä unohda että nyt lopultakin on sun vuoro taas
Ja mä voin luvata ettei se satuta kun kaiken pudottaa

Sä alat vihdoin viimein käsittää ettet sä tarvii lupaa keneltäkään
Oot liian kaunis häpeemään etkä voi yhtään mitään menettää
Joten anna mennä joten anna mennä
Kaunis rietas onnellinen
Kaunis rietas onnellinen


LISÄÄ KUVIA
X
  X
X
X

Koko nimi Emily Hazel Randall (ent. Abminton)
Kutsumanimi Emily
Lempinimi Millie

Ikä 29-vuotias, 30.03.1989
Horoskooppi Oinas
Sukupuoli Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen Homo

Kansalaisuus Englannin kansalainen
Äidinkieli Englanti
Muu kielitaito Ranska

Tutkinto FdSc Equine Performance (Hartpury University, Englanti)
Ammatti Kilparatsastaja (kenttäratsastus, CCI4*)
Asuminen Kerrostaloasunto Newcastlessa. Jakaa Veronica Coxilta vuokratun asunnon yhdessä avovaimonsa Alexandria Hartin kanssa

Lemmikit 10kk ikäinen bordercollieuros Misfortune's Merry Gate eli Merry

Siviilisääty Seurustelee Alexandria Hartin kanssa

Tunnuskappale  Kaija Koo - Kaunis, rietas, onnellinen


Ratsastushistoria
Emily on ratsastanut pikkutytöstä asti, osaamatta oikein valita lajiaan. Hän kokeili hieman kaikkea varhaisteiniksi asti, kunnes oivalsi kenttäratsastuksen tarjoavan hänelle monipuolisuutta ja tyydytyksen hieman rasavillin sekä uhkarohkean tytön luonteelle. Hän on kilpaillut poniluokissa kansallisella tasolla ja myöhemmin kansainvälisellä tasolla juniori- ja nuortenratsatsajien luokissa.

Hän on nyt seitsemän vuotta kilpaillut  Lady Edgerlyn hevosilla ja saatellut suurimman osan ratsuistaan eläkkeelle vuosina 2016-2017. Pitkäaikaisin kilpakumppani Emilyllä on Mysticus Misero, joka on tullut naisen mukana myös Rosings Parkiin. Sitä ennen Emily oli tunnettu nykyisen huippuorinsa isän ratsatsajana. Misery Loves Company vei naisen huipulle ja avasi tien arvokilpailuihin jo nuorena. Sitä ennen Emily on kilpaillut nuorten- ja junioriratsastajien luokissa vanhempiensa omistamalla ruunalla Reverse Logic.


Hevoset
Seitsemän vuotta Lady Edgerlyn nimen alla olevia ratsastanut Emily kilpailee tällä hetkellä useammalla suvun hevosella. Ladyn nimissä hänen kilparatsuistaan ovat Mysticus Misero, Mens Rea, A Touch Of Pink xx ja Ruby Sparks xx. Tammikuussa 2018 Rosings Parkiin sijoittunut nainen ratsastaa nykyään myös nuoremman Edgerlyn, Charlesin, nimissä olevaa Got The Gigglesiä. Lisäksi hänen vastuulleen tuli Charlesin kihlatun, Wren Reynardin nimiin laitettu uraansa huipulla aloitteleva [http://rosingspark.palstani.com/t1494-copperfield-clover]Copperfield Clover[/url].
Touko- ja kesäkuun vaihteessa 2018 Emily osti itselleen pitkästä aikaa oman hevosen. Hän päätyi ostamaan amerikkalaisen Annalynn Calounin kasvattaman American Idiotin. Tarkoituksena on koulia nuoresta kenttäratsun raakileesta hänelle omissa nimissään kilpaileva huippuratsu.Merkittäviä kilpailusuorituksia

2018 Burghley CCI4* (GBR) 1. sija (r. Copperfield Clover)
2018 Badminton CCI4* (GBR) 1. sija (o. Mysticus Misero)
2017 Burghley CCI4* (GBR) 3. sija (o. Mysticus Misero)
2016 Olympic Games (BRA) 12. sija, joukkuekilpailussa 5. sija (o. Mysticus Misero)
2016 Badminton CCI4* (GBR) 3. sija (o. Mysticus Misero)
2014 FEI World Equestrian Games (FRA), 3. sija, joukkuehopea (o. Mysticus Misero)
2013 Continental/Regional Championships EU (SWE) 3. sija, joukkuekilpailussa 6. sija (o. Misery Loves Company)
2012 Olympic Games (GBR) 27. sija, joukkuehopea (o. Misery Loves Company)
2011 Continental/Regional Championships EU (GER) 7. sija, joukkuepronssi (o. Misery Loves Company)
2006 Continental/Regional Championships EU Young Riders (CZE) 7. sija, joukkuekulta (r. Reverse Logic)
2005 Continental/Regional Championships EU Young Riders (SWE) 5. sija, joukkuekulta (r. Reverse Logic)
2003 Continental/Regional Championships EU Junior Riders (CZE) 8. sija (r. Reverse Logic)


Ulkonäkö
Silmien väri Sininen
Hiusten väri Punainen (luonnostaan vaalea)
Pituus / paino 165cm / 59kg

Tatuoinnit 


Lävistykset 
- Korvakorut (1/korva)

Emily on urheilullinen ja solakka nainen, joka pitää itsestään hyvää huolta. Kovin keskimittaiseksi jäänyt nainen näyttää sopusuhtaiselta monen kokoisen hevosen selässä. Häntä ei ole imarreltu suurilla naisellisilla muodoilla, mutta sopiva vaatetus tuo esiin pehmeää naisellista linjaa, jos Emily niin haluaa. Harvemmin häntä tosin näkee muissa kun ratsastusvarusteissa. Kotona hän suosii löysiä villapaitoja, tunikoita ja löysiä housuja, joihin hukuttaa kehonsa piiloon. Silloin harvoin kun Emily lähtee ulos rentoutumaan, hän pukeutuu oikein viehättävästi ja jaksaa laittautua. Silloin myös myös yleensä ponihännälle, letille tai nutturalle vedetyt runsaat hiukset saavat olla vapaana. Emilyllä on pitkät, runsaat hiukset joita nainen värjää vaikuttavan punaiseksi.

Emilyn leukaperät ovat melko kulmikkaat ja leveät. Leuka on melko näkymätön, nenä siropiirteinen ja suora. Siniset silmät ovat suorastaan naurettavan suuret ja heijastelevat hyvin selkeästi Emilyn tunnetiloja.


Perhe
Millien biologiset vanhemmat kuolivat auto-onnettomuudessa hänen ollessaan 11-vuotias. Hän on kasvanut sijaisperheessä sen jälkeen, tullen noiden adoptoimaksi kun täytti 15. Millie on hyvissä väleissä sijaisvanhempiensa kanssa ja käy noiden luona Carlislessa ehtiessään. Hänellä ei ole sisaruksia mitään kautta.
Emily erosi maaliskuussa 2018 kolmetoista vuotta kestäneestä suhteesta ja on muuttanut yhteen nykyisen naisystävänsa kanssa.


Ihmissuhteet
Lawrence Nightingale – Aiemmin vain tuttu kollega, mutta nykyään Emily sanoo Lawrencea surutta parhaaksi ystäväkseen.
Charles Edgerly – Lady Edgerlyn poika ja osittainen työnantaja. Törmännyt Charlesiin vain muutaman kerran, ei oikein voi sanoa tuntevansa miestä.
Zoe Winter - Charles Edgerlyn hevosenhoitaja. Emily löysi naisesta ystävän yllättävällä tavalla, eikä voisi olla kiitollisempi saamastaan avusta ja tuesta. Omaksi hämmennyksekseen jopa viihtyy Zoen seurassa.
Alexandria Hart - Emilyn punasteleva ja äärimmäisen ujoksi, viattomaksi ja kömpelöksiki luonnehdittu naisystävä, Emilyllä itsellään olisi toinen kuvaus Lexalle. Tapasivat Rosinngs Parkissa 2018 alkuvuodesta ja ovat tapailleet/seurustelleen helmikuun loppupuolelta.
Bex Hale - Ratsastaja jota Emily alunperin tuli Lawrencen kanssa paikkaamaan ja nykyinen kollega. Bex on myös Emilyn ystävä, vaikka joskus tuon jutut menevätkin hieman yli ja saavat naisen sihisemään.


Luonne
Ulospäin Emily vaikuttaa hyvin tasapainoiselta, mukavalta ja hurmaavalta naiselta, joka viihtyy omana itsenään ja on itsevarma. Häntä on helppo lähestyä, hänen kanssaan on helppo keskustella ja naisella tuntuu olevan useimmiten hyvä päivä sekä aina hauskaa.
Kun katseet kääntyvät muualle ja Emily jää yksin, hän on vetäytyväinen. Jos Emily ehtii kotiin työpäivänsä jälkeen, hänen on hankala enää saada kasvoilleen hymyä ja lähteä ulos. Kihlatulleen hän esittää aivan samalla tavalla kuin muillekin. Mitä ilmeisimmin maailma on menettänyt Milliessä näyttelijän, sillä Eugene ei ole tähän päivään mennessä ainakaan tuonut ilmi naiselle että olisi huomannut jonkin olevan huonosti.

Yksin jäädessään Emily vaipuu helposti masennukseensa, josta irti ravistautuminen käy työstä. Hän saattaa nukkua tunteja päivästä jos kukaan ei ole näkemässä tai mikään ei vaadi häntä nousemaan. Aktiivinen, liikunnallisuutta vaativa ja aikaa vievä työ onneksi pitävät naisen kiireisenä ja hänelle jää harvoin aikaa olla yksin. Nukkumisen lisäksi myös ahmiminen tulee usein kuvioihin kun Emily jää vellomaan masennukseensa. Usein läheiset huolehtivat Millien jaksamisesta, rasittaako hän itseään liikaa. Emily on loistava vakuuttamaan hymyillen että kaikki on hyvin. Kaikki yleensä myös on hyvin, niin kauan kuin hän ei vain erehdy pysähtymään hetkeksikään omaan yksinäisyyteensä.

Monien muiden kenttäratsastajien tapaan Emilya voisi luonnehtia hieman yllytyshulluksi ja adrenaliininarkkariksi. Nainen tuntee olevansa elävimmillään kisoissa ja viilettäessään huippuratsulla maastoesteillä. Hän ei koskaan tekisi ratkaisuja jotka vaarantavat hevosen, mutta hän ei myöskään pelaa varman päälle. Rohkeutta vaativa, mutta hevoselle turvallinen reitti on naisen valinta aina kun se on mahdollista.


Menneisyys
Emilyn elämä oli kovin onnellista aina siihen päivään asti kun hänet haki koulusta äidin sijaan sosiaalityöntekijä. Vanhempien menehdyttyä auto-onnettomuudessa Emily olisi sijoitettu asumaan sukulaisille, mutta isovanhemmat olivat liian iäkkäitä huolehtimaan lapsenlapsestaan. Emily sijoitettiin asumaan sijaisperheeseen, joka päätyi adoptoimaan tytön kaksi vuotta myöhemmin. Ollessaan 16-vuotias, Emily tapasi Eugenen joka tuli luokalle uutena poikana. Melko pian he alkoivat seurustella ja ovat olleet yhdessä siitä asti.

Hän muutti kotoa yliopiston asuntolaan, kilpaillen samalla nuortenluokissa kenttäratsastuksessa kasvattivanhempiensa ostamalla hevosella. Hän menestyi juniorina ja nuorten luokissa hyvin, saaden jalkaansa kenttäratsastusmaailman oven väliin. Valmistuttuaan Emily muutti Lontoon lähelle, ratsastamaan eräälle kilpatallille.
Sieltä hän siirtyi melko pian Lady Edgerlyn ratsastajaksi, kilpaillen aktiivisesti muutamalla naisen omistamalla hevosella. Kun hänen ratsunsa lähestyivät muutenkin eläkeikää ja Rosings Parkiin kaivattiin ratsastajaa, Emily ilmoitti siirtyvänsä sinne, hevosia ei tarvitsisi siirtää.
Emily toivoi pääsevänsä Eugenea karkuun, mutta sen sijaan mies ilmoitti ottavansa työpaikan vastaan Newcastlesta ja kosi. Siitä häkeltyneenä Emily ei tiennyt mitä olisi tehnyt, joten suostui kosintaan.
Tammikuun alussa 2018 Emily siirsi elämänsä laatikoissa Newcastleen. Hänen rukoilemansa pako elämästä ei onnistunut, joten hän on vain tyytynyt hymyilemään sen läpi.


Muuta
- Kun Emily on yksin, hänellä on taipumusta vaipua masennukseen, jolloin vain nukkuu ja saattaa ahmia järjettömiä määriä ruokaa. Syömishäiriötä hänellä ei ole ja muuten nainen syö esimerkkilisesti.
- Harrastaa ratsastuksen lisäksi uintia, kuntosalilla käyntiä ja hölkkäämistä

Lempiasioita 
- Lämpimät punaisen sävyt
- Villapaidat ja villasukat
- Tee
- Syksy
- Lempisarjoja Frendit, Modern Family, Stranger Things
- Lempielokuvia Jurassic Park, Godzilla, Sherlock Holmesit
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Emily Randall
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: