PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Beatrix Merrick

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lilya
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 172
Join date : 25.09.2017

ViestiAihe: Beatrix Merrick   Su Tammi 07, 2018 12:40 pm

c Lilya

>> PERUSTIEDOT

Nimi: Beatrix Adelheid van der Veen

Kutsumanimi: Bea

Syntymäaika: 22.9.1985, Den Hout, Alankomaat
Sukupuoli: Nainen

Koulutus: Bachelor in International Equine Management, Aeres University of Applied Sciences, 2005, Master in Business Management, International Business School the Hague, 2010
Kielitaito: Hollanti, englanti, saksa, ranska, ruotsi
Ammatti: Business Manager, Van der Veen Horses

>> ASUMINEN

Princes Building, Queen Street, Newcastle City

Newcastlen keskustassa Queen Streetillä sijaitseva kahden makuuhuoneen kerrostaloasunto vaaleassa kivitalossa.

Yleisilmeeltään moitteettoman siisti ja naisellinen asunto saa tilan tuntua vaaleista puulattioista, valkeista ovista ja korkeista ikkunoista. Vaaleilla sävyillä sisustettua yhdistettyä olohuone- ja keittiötilaa hallitsevat melkein lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, joista aamuaurinko pääsee loistamaan sisään. Beatrix rakastaa tuoreita kukkia, ja vähintään yksi kimppu löytyy kodista aina, vaikka huonekasveja muuten onkin maltillisesti – yksittäistä bonsaipuuta lukuun ottamatta. Yhden seinustan valtaava pienoiskeittiö on varustukseltaan moderni.

Asunnon kahdesta makuuhuoneesta pienempi, samoin kuin sen yhteydessä oleva kylpyhuone, on sisustettu neutraaleilla sinisen ja harmaan sävyillä vierashuoneeksi. Päämakuuhuoneessa puolestaan on melkein prinsessamaista viehätystä, ja sitä hallitseekin kermanvaalea, fuksianpunaisilla kukilla koristeltu tapetti. Sama fuksianpunainen toistuu muuten vaaleilla väreillä sisustetun huoneen yksityiskohdissa. Makuuhuoneiden yhteydessä olevien kylpyhuoneiden lisäksi asunnosta löytyy eteisestä pienempi, suihkullinen kylpyhuone, joka toistaa asunnon vaaleaa värimaailmaa.

>>PERHE

Van der Veenien perhe on omistanut elämänsä tasokkaiden kwpn-urheiluhevosten kasvattamiseen, ja jo eläköityneet vanhemmat ovat yhä aktiivisesti mukana Den Houtissa sijaitsevan puoliverisiittolan toiminnassa. Englantilaissyntyisen äidin ja hollantilaisen isän lisäksi perheeseen kuuluu viisi vanhempaa sisarusta, Willemina, Wendy, Alfred, Julian ja Ellen, joskin välit kahteen vanhimpaan sisareen ovat varsin viilentyneet. Beatrix on myös useamman sisaruksenlapsen ylpeä täti, joka ei unohda sukulaislastensa syntymäpäivä – ainakaan siinä tapauksessa, että näiden vanhemmat ovat hyväksyneet yhteydenpidon.

Beatrix oli naimisissa saksalaisen Dieter Rosenfeldin kanssa, mutta pari erosi hiljattain ja Beatrix muutti pois yhteisestä asunnosta.

>> IHMISSUHTEET

x Julian van der Veen
Beatrixin vanhempi veli, jonka kanssa naisella on edelleen läheiset välit. Beatrix tulee toimeen myös veljensä vaimon Deirdren kanssa menneisyyden sattumuksista huolimatta.

x Amanda van der Veen
Beatrixin sisarentytär, jonka Wendy yritti pitää erossa muusta suvusta. Nainen toivoo kuitenkin voivansa rakentaa nuoreen naiseen paremman suhteen nyt, kun sisar ei ole sitä enää (yhtä aktiivisesti) estämässä.

>> KIINNOSTUKSENKOHTEET

Hevoset ovat Beatrixin intohimo, ja koska hänen työnsä sattuu liittymään niihin, on nainen suurimman osan ajastaan enemmän tai vähemmän töissä, jopa silloin, kun väittää olevansa vapaalla. Silloin, kun Van der Veen Horsesin pyörittämiseltä sattuu jäämään luppoaikaa, Beatrix hyödyntää sen usein muiden projektiensa parissa. Vuosien varrella Beatrix on muun muassa ryhtynyt osakkaaksi hevosalan PR-yritykseen sekä ollut mukana perustamassa huipputason hevostarvikeketjua, joka nykyisellään on vakiinnuttanut asemansa yhtenä manner-Euroopan suurimmista alan toimijoista.

Lääkärin suosituksesta Beatrix on pyrkinyt lisäämään vapaa-aikaansa myös rentouttavia harrastuksia, joihin bisneksen pyörittäminen ei ilmeisesti perinteisesti laskeudu mukaan. Hän huolehtii kunnostaan ryhmäliikuntatunneilla (joita inhoaa), lenkkeilemällä (silloin kun ehtii) sekä säännöllisellä joogalla ja pilateksella. Lisäksi Beatrix hankki itselleen pienen bonsaipuun, joka on vielä toistaiseksi pysynyt hengissä ja moitteettomasti trimmattuna. Salainen pahe, jota nainen tuskin suostuisi myöntämään ääneen, ovat yltiöromanttiset harlekiiniromaanit, joita yöpöydältä löytyy aina vähintään yksi keskeneräinen.

>>RATSASTUS

Jo ennen neljättä syntymäpäiväänsä itsepäisesti ratsastamisen aloittanut Beatrix tähtäsi isoveljensä innoittamana kouluratsastajan uralle. Hän ehti edetä menestyksekkäästi nuorena ratsastajana Grand Prix -tasolle, kunnes kilpaura katkesi sairastumiseen. Nykyisin Beatrix nousee hevosen selkään varsin epäsäännöllisesti, mutta hänen tyylissään voi kuitenkin edelleen nähdä sekä kouluratsastajan eleettömyyden että van deer Veeneille ominaisen tarkkuuden ja täsmällisyyden. Yksi suurimmista syistä aktiivisen ratsastusharrastuksen jäämiseen on sairauden runteleman kehon epätäydellisyyden aiheuttama ärtymys, sillä erityisesti Beatrixin tasapaino ja jalkojen liikkuvuus ovat kärsineet vuosien varrella.

>>HEVOSET

Isän jäädessä eläkkeelle perheyrityksen pyörittämisestä Beatrix otti hoitaakseen Business Managerin tehtävät Van der Veen Horsesissa. Tätä nykyä hän keskittyy erityisesti hevospuolen pyörittämiseen, vastaten esimerkiksi hevosia koskevista päätöksistä ja työntekijöiden palkkaamisesta.

Beatrixin elämän hevonen oli van der Veenien oma kasvatti Arcadia, ja tamman menehdyttyä hän oli vakuuttunut siitä, että keskittyisi ainoastaan perheensä hevosten luotsaamiseen. Muutettuaan Englantiin tammikuussa 2018 hän päätyi kuitenkin ostamaan itselleen hiljaisessa myynnissä olleen Whirlwind Romancen, valkoisen prinsessaratsun, joka voitti naisen jäisen sydämen omakseen ensisilmäyksellä.

>> ULKOMUOTO

Pituus: 169 cm
Hiukset: Korpinmustat
Silmät: Jäänsiniset

Beatrix on koko elämänsä kuullut kommenttia siitä, että olisi kaunis, mikäli vain hymyilisi enemmän. Sanoissa on perää siinä mielessä, että luustoltaan ylhäisillä kasvoilla harvemmin häivähtää hymy; naisen perusilme on vakava, joidenkin mielestä jopa kylmä. Kasvot ovat malliltaan kapeat, otsa ja poskipäät korkeat, leuka terävä. Pieni nenä on profiililtaan suora. Beatrixin huulet ovat täyteläiset, mikä helposti korostaa kasvojen tyytymättömäksikin kuvailtua ilmettä, suupielet useammin alas- kuin ylöspäin kaartuneet.  Oikeassa poskessa on kaksi syntymämerkkiä, vasemmassa yksi.

Beatrixin valonarat, jäänsiniset silmät ovat malliltaan kapeat ja silmäkulmistaan kissamaisen vinot, mitä nainen usein korostaa tummilla rajauksilla. Ripset ovat pitkät ja tummat. Mustat, kapeat kulmakarvat, jotka antavat kasvoille jopa ankaran ilmeen, on poikkeuksetta nypitty siististi.

Naisen hiukset ovat luonnostaan korpinmustat, paksut ja runsaat. Säännölliset kampaajakäynnit pitävät kampauksen siistinä, leukamittaisena polkkana, jonka Beatrix kampaa otsalta sivuun. Hän pitää hiuksiaan pääasiallisesti auki, mutta saattaa kiinnittää ne soljella taakse silloin, kun ei halua suortuvien tulevan työskentelyn tielle. Vielä nuoruudessaan hän antoi hiustensa kasvaa yli lapaluiden, mutta päättäessään ratsastusuransa hän myös leikkautti pitkät hiuksensa.

Beatrixin iho on luonnostaan hyvin vaalea, ja hän huolehtiikin siitä säännöllisellä rutiinilla. Pitkästä, hoikasta ja vain hyvin vaatimattomasti naisellisen kurvikkaasta vartalostaan hän pitää huolta säännöllisellä liikunnalla.

>> PUKEUTUMINEN

Beatrix pukeutuu aina moitteettoman siististi, ja valitsee mieluummin korot kuin tasaiset pohjat siitäkin huolimatta, että hänen tasapainollaan se ei välttämättä olisi aina viisasta. Hän suosii klassista, naisellista tyyliä, ja omistaa useita hyvinleikattuja, kauniisti istuvia jakkupukuja, rusettikauluspaitoja, poolokauluksisia neuleita sekä polvipituisia hameita. Housuihin Beatrix pukeutuu lähinnä ratsastaessaan tai urheillessaan, muutoin naisen päällä näkee lähes poikkeuksetta hameen.

Beatrix suosii hillittyjä, vaaleita värejä, valkoista, kermanvaaleaa sekä vaaleita sinisen ja harmaan sävyjä. Korvissa on aina asuun sopivat korvakorut, usein joko pienet helmet tai jalokivet, ja ranteesta löytyy siro, hopeinen rannekello, josta on helppo tarkistaa aika huomaamattomasti.

>> LUONNE:

Työnarkomaanina tunnettu nainen antaa itsestään helposti ankaran ja kylmän kuvan. Ensivaikutelma pitää jossakin määrin paikkansa, sillä perfektionismiin, pikkutarkkuuteen ja ehdottomaan tehokkuuteen taipuvainen Beatrixei voi sietää laiskottelua ja tekosyitä, eikä katso huolimatonta käytöstä läpi sormiensa varsinkaan silloin, kun sillä vaarantaa samalla muut. Jotkut ovat joskus naureskelleet, että Beatrix on kouluratsastaja maassakin, sillä nainen on perusolemukseltaan varsin ilmeetön ja eleetön. Hänen mielialansa heijastuu pääasiassa silmistä ja kulmakarvoista, jotka painuvat helposti tyytymättömään kurtistukseen.

Jäisestä olemuksestaan huolimatta Beatrix on perhekeskeinen ja välittävä persoona, joka tekee kaikkensa auttaakseen rakkaitaan. Beatrix ei lämpene helposti vieraille, vaikka suhtautuukin näihin pikemminkin kohteliaan etäisesti kuin varsinaisesti vihamielisesti. Tuttujen keskellä hän antaa tunteidensa näkyä hieman vapaammin, jäänsinisiin silmiin syttyy lämpöä ja hymy häivähtää huulilla, eikä nainen pelkää esimerkiksi korottaa ääntään, mikäli tilanne sitä vaatii. Beatrix osoittaa välittämistään välillä varsin omapäisestikin, esimerkiksi ilmestymällä kysymättä oven taakse silloin, kun on kuullut läheisellään olevan murheita. Mutta tuo sentään jäätelöä tullessaan.

Jos Beatrixia pidetään ankarana muita kohtaan, niin itselleen hän on vähintään kymmenen kertaa ankarampi. Beatrix ei voi sietää itseltään minkäänlaisia virheitä tai suostu hyväksymään itseltään pienintäkään epätäydellisyyttä. Aina sairastumisestaan saakka hän on kantanut syyllisyyttä ja pelkoa siitä, että on perheelleen lähinnä taakka, mikä ajaakin naista pyrkimään aina vain parempaan suoritukseen. Beatrix pitää kortit lähellä rintaansa, niin hyvässä kuin pahassa, eikä hän osaa aina avata ajatuksiaan ääneen, oli kyse sitten päätöksestä muuttaa toiseen maahan tai mieltä kalvavasta murheesta.

>> HISTORIA:

Van der Veenin perheen nuorimmaiseksi syntyneellä Beatrixilla oli edessään itsestäänselvä ura hevosten parissa. Lapsuudestaan saakka päivänsä talleilla viettänyt tyttö seurasi ihaillen isoveljensä edistystä ja päätti jo varsin nuorena tähdätä tämän jalanjäljissä  kouluratsastuksen kilpakentille. Samaan aikaan hän kuitenkin jaksoi keskittyä myös opiskeluun, ja suoritettuaan ensin kaksikielisen VWO-päättötutkinnon hankki itselleen perheyrityksen innoittamana myös hevosalan kaksivuotisen bisnestutkinnon.

Aikansa ratsastuksen, perheyrityksen ja opiskelun kesken jakaneelta naiselta jäivät sairautensa ensioireet huomaamatta, ja vasta tipahdettuaan pahemmin satulasta hän joutui myöntämään, että kyse oli muustakin kuin kiireen aiheuttamasta uupumuksesta. Parikymppisenä saatu, pitkiä tutkimuksia vaatinut diagnoosi MS-taudista pakotti Beatrixin miettimään valintojaan uudelleen. Vaikka naiselle luvattiinkin, että aktiivista elämää oli jäljellä vielä vuosia, päätti hän jättää kilpailut taakseen ja keskittyä sen sijaan enemmän perheyrityksen bisnespuolen pyörittämiseen, niin paljon kuin sydän olisikin vetänyt satulaan.

Päätös lähteä jatko-opiskelemaan Haagiin osoittautui merkittäväksi, sillä Beatrix tapasi siellä tulevan aviomiehensä, Saksasta opiskelemaan muuttaneen Dieterin, joka itsekin sattui olemaan hevossuvusta lähtöisin. Opiskeluaikoina seurustelemaan alkanut pari avioitui valmistumisen jälkeen Beatrixin ollessa 25-vuotias. Vaikka nainen salaa haaveilikin koko suvun yhteen keräävistä prinsessahäistä, päätyi pariskunta lopulta menemään naimisiin hyvin pienimuotoisesti – jopa niin pienimuotoisesti, että Beatrix ilmoitti asiasta perheelleen vasta jokusen viikkoa koruttoman seremonian jälkeen.

Pitkällisen väännön jälkeen pariskunta muutti Amsterdamiin, josta lähtevät suorat lennot takasivat Rosenfeld Sporthorses-perheyrityksessä työskentelevälle Dieterille mahdollisuuden vierailla tarpeen vaatiessa kätevästi kotitilalla Hannoverin lähistöllä. Perheestä haaveillut Beatrix alkoi pian odottaa ensimmäistä lastaa, mutta valitettavasti raskaus päättyi keskenmenoon, kun pieni tytär syntyi aivan liian aikaisin. Beatrix ei luopunut toivosta, mutta yhä useamman vuoden jäädessä taakse lapsettomana hän keskitti yhä enemmän huomiotaan työntekoon.

Vaikka Beatrix vaikuttikin ulkoisesti tyytyväiseltä elämäänsä, toive omasta perheestä kummitteli kuitenkin naisen mielessä. Puhe adoptiosta tai hedelmöityshoidoista aiheutti kuitenkin aina tilanteen kärjistymisen riitaan, kunnes Dieter viimein tiputti todellisen pommin: hän ei ollut alunperinkään halunnut isäksi, ja oli jo vuosia aikaisemmin huolehtinut siitä, ettei niin tulisi koskaan käymään.

Beatrix muutti pois parin yhteisestä kodista seuraavana aamuna, ja teki melko nopeasti päätöksen vaihtaa maisemaa toistaiseksi kokonaan. Mukanaan muutama hevonen sekä ratsastaja van deer Veenien tilalta hän suuntasi Northumberlandiin, asettuakseen asumaan Newcastleen lähemmäs sinne edeltä muuttanutta veljeään ja tämän perhettä. Omaan tapaansa päätöksestään vasta viime hetkessä ilmoittaen.

>> TRIVIA:

x Beatrix sairastui MS-taudin aaltomaisesti etenevään muotoon 21-vuotiaana. Pahentumisvaiheet ovat jättäneet jonkin verran pysyviä vaurioita esimerkiksi hänen tasapainoonsa ja jalkojen liikkuvuuteen. Huonoina päivinä turvautuu kävelykepin tukeen. Tarkkaan katsomalla voi huomata naisen ontuvan hieman vasenta jalkaansa.

x Jokainen Betrixin omista autoista on ollut oranssi. Tällä hetkellä nainen ajaa oranssia vuosimallin 2016 Jaguar XF:ää. Isänmaallisuutta se pienikin isänmaallisuus on.

x Vaikka Beatrixin äidinkieli onkin hollanti, ovat kaksikielinen koulu ja bisnesopinnot englannin kielellä hävittäneet hänen puheestaan vieraan korostuksen lähes täysin.

x Käyttää tummasankaisia lukulaseja. Silloin kun muistaa.

x Beatrix haaveilee lemmikistä, mutta ei ole toistaiseksi tehnyt mitään asian eteen.

>> PELISSÄ TAPAHTUNUTTA:

-
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Beatrix Merrick
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: