PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Lawrence Nightingale

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lilya
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 172
Join date : 25.09.2017

ViestiAihe: Lawrence Nightingale   Pe Joulu 15, 2017 1:42 pm

c Lilya

>> PERUSTIEDOT

Nimi: Lawrence Aurélien Nightingale

Kutsumanimi: Laurie

Syntymäaika: 19.8.1986
Sukupuoli: Mies

Koulutus: Hevosenhoitajan ja ratsuttajan tutkinto, Londesborough
Kielitaito: Englanti, ranska
Ammatti: Kansainvälisen tason kenttäratsastaja. Kilpailee Lady Edgerlyn hevosilla.

>> ASUMINEN

Charlton's Bonds, Waterloo Street

Liikkuvaan elämään tottunut mies ei ole koskaan osannut kiintyä asuinpaikkaansa, ja arvostaa ennen kaikkea käytännöllisyyttä ja sijaintia. Tämä saattaa tosin johtua siitäkin, että Lawrence on menettänyt sydämensä auttamattomasti ranskalaisen äitinsä kotimaan maaseudulle, eikä mikään muu paikka tunnu samalla tavalla kodilta.

Lawrence viihtyi pitkään Southamptonissa, mutta siirtyessään väliaikaisesti ratsastamaan ystävänsä hevosia Rosings Parkissa hän päätti luopua asunnostaan ja siirtää osoitteensa ainakin toistaiseksi Newcastleen. Uusi koti löytyi uutuudenkiiltävästä, valmiiksi kalustetusta vuokra-asunnosta. Kahteen kerrokseen levittäytyvän asunnon alakerrasta löytyy pieni, mustasävyinen kylpyhuone sekä avoin keittiön ja olohuoneen yhdistelmä. Toista seinää hallitsevat suuret ikkunat, toinen seinä on maalattu kirkuvan turkoosiksi. Olohuonetta hallitsee suuri, tummanharmaa kulmasohva, jolta käsin on hyvä nauttia laadukkaasta kotiteatterijärjestelmästä. Heti ulko-oven vierestä lähtevät portaat johtavat toiseen kerrokseen, joka on varattu kokonaan alakerran värimaailmaa toistavalle makuuhuoneelle.

>>PERHE

Lawrencella on kaksi sisarusta, vanhempi kaksoissisar Muriel sekä pikkusisko Tempest, joka liittyi perheeseen isän uuden vaimon myötä kaksosten lapsuudessa. Vanhemmat ovat eronneet, ja Lawrencen äiti palannut takaisin synnyinmaahansa Ranskaan.

>> IHMISSUHTEET

Charles Edgerly
Lawrencen työnantajan poika ja yksi pitkäaikaisimpia ystäviä.

Jamie Ellis
Kisojen kautta tutuksi tullut ratsastaja, Lawrencen hyviä ystäviä.

Maybe Moore
Työnantajan kautta tutuksi tullut nuori kenttäratsastaja.

>> KIINNOSTUKSENKOHTEET

Lawrencen elämä on pyörinyt pitkälti hevosten ympärillä erityisesti sen jälkeen, kun hän aloitti työnsä Lady Edgerlyllä. Hevosten kanssa treenaamisen lisäksi hän pitää huolta kunnostaan muutenkin; lenkkeilee, ui ja käy salilla sekä nyt Newcastleen muutettuaan lenkittää silloin tällöin sisarensa koiria. Lawrence on myös innokas laskettelija, joskaan ei pääse harjoittamaan lajia läheskään niin usein kuin haluaisi.

Kaipuu Ranskaan pitää miestä otteessaan, ja hän pyrkiikin vierailemaan äitinsä kotiseuduilla vähintään pari kertaa vuodessa. Ikäväänsä hän lievittää lukemalla ranskalaista kirjallisuutta, katsomalla ranskalaisia elokuvia sekä kokkaamalla Ranskassa vietetyiltä kesälomilta tuttua ruokaa.  Erityisesti kokatessaan (sekä suihkussa) hän kuuntelee ranskankielistä musiikkia – ja laulaa innokkaasti mukana.

Lawrence on sosiaalinen luonne, joka viettää mielellään aikaa ystävien kanssa, oli kyse sitten koti-illasta tai illanistujaisista pubissa. Hänet on helppo ylipuhua mukaan melkein mihin tahansa aktiviteettiin, kunhan seura vain on hyvää.

>>RATSASTUS

Ratsastuksenopettajan ja kengittäjän poikana Lawrence on ollut hevosten kanssa tekemisissä koko ikänsä. Ennen kouluikää kilpailukaudet kuluivat isän mukana hevostapahtumissa matkustaessa, ja kotona Lawrence sisarineen vietti paljon aikaa ratsastuskoululla äitinsä kanssa. Badmintonin ja Burghleyn kuhina tuli kaksosille tutuksi jo lapsuudessa, synnyttäen kipinän lähteä pyrkimään ammattiratsastajan uralle. Lawrencen kohdalla haave joutui tosin hetkellisesti tauolle esiteini-ikäisenä pojan jouduttua kiusatuksi harrastuksensa vuoksi, vaikka kesät Ranskassa kuluivatkin edelleen hevosen selässä.

Siskonsa innostaman (ja painostamana) Lawrence siirtyi maineikkaaseen Londesboroughn hevosopistoon 14-vuotiaana. Sixth formin suorittamisen ohella Lawrence suoritti hevosenhoitajan ja ratsuttajan tutkinnot sekä kokeili kisaamista koulun hevosilla. Sisaren paha onnettomuus sai miehen harkitsemaan ammatinvalintaansa uudelleen, mutta Murielin hellästä painostuksesta hän päätti kuitenkin valmistuttuaan hakea ratsuttajan paikkaa maineikkaalta Lady Edgerlyltä. Kova työ kannatti, sillä lahjansa todistanut mies sai ratsastettavakseen yhä parempia hevosia, ja on tätä nykyä vakiinnuttanut asemansa kenttäratsastuksen huipulla.

Huippuhevosilla kisaamisesta huolimatta Lawrence ei ole päästänyt itseään ylpistymään, vaan työskentelee mielellään mahdollisimman paljon kisaratsujensa kanssa myös tallin arjessa. Mies vannoo hyvän pohjatyön nimeen, ja pyrkii aina saavuttamaan kokonaisvaltaisen ymmärryksen hevosistaan. Ratsastajana hän on tasainen ja varma, ja arkielämän puolella räiskyvästä temperamentistaan huolimatta rauhallinen. Myös kisakentillä hän pelaa varman päälle, ottaa ainoastaan harkittuja riskejä, joiden panokset tietää, suunnittelee radat huolellisesti. Joku saattaisi syyttää Lawrencea jopa tosikoksi, mutta mies toimii mieluummin tietojensa kuin pelkän intuitionsa varassa.

>>HEVOSET

No Nay Never xx, Jack Of Hearts, Fly Me To The Moon

Lawrence ei ole koskaan omistanut omaa hevosta, vaan kisaa nykyään Lady Edgerlyn huippuratsuilla.

>> ULKOMUOTO

Pituus: 183 cm
Hiukset: Tummanruskea
Silmät: Suklaanruskea

Miellyttävän ja helposti lähestyttävän oloinen Lawrence on tullut ulkonäössään selvästi ranskalaiseen sukuunsa. Hänellä on pitkät, kapeat kasvot, korkea otsa ja selvästi erottuvat poskipäät ja leukaperät. Suu on leveä ja helposti hymyyn kääntyvä. Nenän pitkässä ja kyömyssä profiilissa ranskalaiset piirteet voi erottaa erityisen selvästi. Kulmakarvat ovat kapeat ja tummat, vasemman kulmakarvat vieressä on pieni, tumma syntymämerkki.

Lawrencen silmät ovat suuret ja tummanruskeat, todelliset kauriinsilmät, joiden tummien iiristen keskeltä pupilleja tuskin erottaa. Katseeltaan lempeitä silmiä kehystävät pitkät, tummat ripset. Niin silmät kuin miehen kasvot kokonaisuudessaankin ovat ilmeikkäät, heijastaen tämän tunnetiloja puhtaasta riemusta kiukkuun.

Miehen hiukset ovat luonnostaan hyvin tummanruskeat. Hän leikkauttaa ne mielellään pompadour-mallia mukailevaksi, sivuilta lyhyemmiksi ja päältä pidemmiksi, niin että hiukset on helppo kammata otsalta taaksepäin.

Kehonmuodoltaan Lawrence on hoikka, pitkäraajainen ja leveäharteinen. Hänen vartalonsa on treenatussa kunnossa, ja mies onkin kasvattanut kestävyyttään ja lihasmassaa muun muassa uima- ja kuntosaliharjoittelulla. Hän kantaa itsensä hyvässä ryhdissä ja liikkuu yleensä reippain, pitkin askelin, sortumatta laahustamaan huonossa ryhdissä edes väsyneenä.

>> PUKEUTUMINEN

Lawrence suosii väreissä pääasiassa tummia sävyjä ja valkoista, joskin aina Etelä-Ranskan vierailun jälkeen pukeutumiseen alkaa hiipiä myös kirkkaampia ja vaaleampia vaatekappaleita. Hän suosii siistiä tyyliä, yhdistää farkkuja ja chinoja kauluspaitoihin, neuleisiin ja pikkutakkeihin tai kesäisin yksivärisiin t-paitoihin. Kylmää vastaan Lawrence varustautuu joko nahka- tai villakangastakilla. Ratsastusvaatteissaan mies suosii samaa tummaa värimaailmaa kuin arkipukeutumisessaan.

>> LUONNE:

Sosiaalinen Lawrence suhtautuu maailmaan intohimolla ja tunteella. Hän viihtyy ihmisten joukossa ja onkin kerännyt vuosien varrella itselleen laajan, kansainvälisen ystäväpiirin. Lawrence on se, joka on helppo ylipuhua mukaan melkein mihin tahansa, niin kauan, kuin kehenkään ei satu. Hän on vilpittömän kiinnostunut ihmisistä ympärillään, ja jaksaa toimia olkapäänä ja korvana hermostumatta.

Satulassa rauhallinen mies on arkielämässään temperamentiltaan räiskyvä, ja niin positiiviset kuin negatiivisetkin tunteet heijastuvat ilmeikkäille kasvoille ja käsien eleisiin. Lawrence ei pelkää korottaa riidellessä ääntään tai paiskoa tavaroita, mutta väkivaltainen hän ei koskaan ole, vaikka saattaakin kuumua nollasta sataan varsin nopeasti. Mies ei yleensä jaksa kantaa kaunaa kovinkaan pitkään, ja saa tunteensa pääasiassa kuriin viimeistään nopean happihyppelyn jälkeen.

Pohjattomana romantikkona Lawrencella on paha tapa flirttailla vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa – ja mennä pidemmällekin. Hän ihastuu herkästi ja tulisesti, ja näyttää tunteensa varsin avoimesti, hemmottelee ja osoittaa kiintymyksensä niin fyysisesti kuin sanoillaankin. Mitä pidemmälle suhde etenee, sen vaikeammaksi tilanne kuitenkin käy, ja Lawrence alkaa helposti piilottaa tunteitaan siinä vaiheessa, kun toinen osapuoli käy liian läheiseksi. Vaikka mies ei olekaan epävarma itsestään, häntä vaivaa silti hylätyksi tulemisen pelko, minkä vuoksi Lawrence on yleensä se, joka päättää suhteen – jos ylipäätään päästää sen etenemään liian pitkälle.

Lawrencea vaivaa huoli muiden puolestan, ja helpoimmin hänet saa todella menettämään malttinsa tekemällä jotakin typerää tai vaarantamalla oman terveytensä. Itsevarmasta ulkokuorestaan huolimatta mies on yllättävän herkkä, ja todella satutettuna hän vetäytyy syvälle kuoreensa, josta hänen houkuttelemisensa ulos ei olekaan aivan helppoa.

>> HISTORIA:

Lawrencen vanhemmat tapasivat eteläisessä Ranskassa, missä äidin suku piti – ja pitää edelleen – ratsastuskoulua Montpellierin lähettyvillä. Kengittäjänä työskentelevän isän oli tarkoitus viettää kesä harjoittelussa ulkomailla, mutta matka venyi hieman odotettua pidemmäksi, ja palatessaan viimein kotiin Iso-Britanniaan hänellä oli mukanaan vastavihitty vaimo. Kaksoset syntyivät varsin pian häiden jälkeen, ja pieni perhe asettui asumaan Guildfordin lähelle.

Ensimmäiset viisi vuottaan Lawrence ja Muriel viettivät liikkuvaa elämää, matkasivat paljon isänsä mukana hevostapahtumissa ja maalaismarkkinoilla, tai pyörivät ratsastuksenopettajana työskentelevän äitinsä jaloissa tallilla. Vanhempien liitto alkoi kuitenkin pikkuhiljaa rakoilla, ja hieman kaksosten kuudennen syntymäpäivän jälkeen äiti muutti takaisin Ranskaan. Lapset jäivät asumaan isänsä kanssa Englantiin, koska olivat jo ehtineet aloittaa siellä koulunsa.

Kovin pitkään perhe ei kolmihenkisenä pysynyt, kun isä esitteli lapsilleen uuden naisystävänsä. Pian seurasi muutto Brightonin lähelle uuteen kotiin. Samalla kertaa kaksoset saivat myös uuden pikkusisaren, muutamaa vuotta nuoremman Tempestin. Uusioperheen elämä lähti käyntiin yllättävän kivuttomasti – kunnes elämän katkaisi Tempestillä todettu leukemia.

Pikkusiskon syöpädiagnoosia seurasi vuosia kestänyt hoitokierre ja tuttu koti jäi jälleen taakse, kun vanhemmat katsoivat parhaaksi muuttaa lähemmäs sairaalaa. Isän työ vaihtui ja kiertely hevostapahtumissa loppui. Kaksosista herkempänä Lawrence reagoi voimakkaasti Tempestin sairauteen ja alkoi vetäytyä enemmän kuoreensa. Samoihin aikoihin hän lopetti hetkellisesti ratsastuksen, jouduttuaan pilkan vuoksi tyttömäiseksi leimatun harrastuksensa vuoksi.

Tauko ei kuitenkaan kestänyt kovinkaan pitkään. Siskon sairauden jatkuessa Lawrencen sisar puhui itsensä ja veljensä 14-vuotiaina hevosurheiluun keskittyvään sisäoppilaitokseen, jossa oli mahdollisuus alkaa tähdätä ammattiratsastajaksi ja kilpauralle. Sisäoppilaitos takasi myös sen, että vanhemmat joutuisivat tuntemaan edes hieman vähemmän syyllisyyttä siitä, etteivät ehtineet huomioida kahta vanhempaa lasta niin paljon kuin olisivat halunneet.

Vaikka Lawrence tunsikin syyllisyyttä siitä, että tunsi hylkäävänsä Tempestin kamppailemaan sairautensa kanssa yksin, nautti hän myös suunnattomasti koulusta, jossa saattoi samalla jatkaa työskentelyä hevosten parissa. Sixth formin suoritettuaan hän jatkoi kilpailua koulun hevosilla, minkä lisäksi hän suoritti hevosenhoitajan ja ratsuttajan tutkinnot työskentelyn ohessa. Vuosien sairastelun jälkeen pikkusisko alkoi tervehtyä ja elämä näytti olevan mallillaan – ainakin hetken.

Kaksoset olivat ehtineet juuri juhlistaa kahdennettakymmenennettä syntymäpäiväänsä, kun Lawrencen sisar loukkaantui vakavasti kaaduttuaan hevosellaan kilpailuissa. Murielin piipahdus kuolemanrajan lähettyvillä sai Lawrencen epäröimään, mutta sisarensa kiristämänä hän jatkoi kuitenkin valitsemallaan uralla ja päätyi lopulta työskentelemään Lady Edgerlylle. Hevosenhoitajana aloittanut mies pääsi etenemään kilpaurallaan, ja ratsastaakin tätä nykyä huippuratsuja kansainvälisissä kenttäkilpailuissa. Tarjous siirtyä väliaikaisesti ratsastamaan Lady Edgerlyn pojan ja Lawrencen ystävän Charles Edgerlyn hevosia Rosings Parkiin sai miehen muuttamaan varsin lyhyellä varoitusajalla Newcastleen, vaikka vakaana aikomuksena olisikin palata sen jälkeen takaisin tutulle tallille.

>> TRIVIA:

x Lawrence puhuu sekä englantia että ranskaa yhtä sujuvasti. Mies kokee kuitenkin ranskan itselleen läheisemmäksi kieleksi, ja puhuu sitä englantia mieluummin sisarensa kanssa.

x Lawrence on vasenkätinen.

>> PELISSÄ TAPAHTUNUTTA:

Loppuvuosi 2017
Charlesin ratsastajan jouduttua jättämään työnsä Lawrence astui hätiin ja muutti Newcastleen paikatakseen tätä siihen saakka, että uusi ratsastaja löytyisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Lawrence Nightingale
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: