PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Ekaterina Maksimova

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Ekaterina Maksimova   Ke Joulu 06, 2017 10:49 pm

Nimi: Ekaterina Pyotrovna Maksimova
Kutsumanimi: Ekaterina, ”Catherine”, Katya
Ikä: 30-vuotias (s. 30.06.1987)
Skp & siviilisääty: Nainen, yksinhuoltaja/sinkku

Asuminen: Asuu tyttärensä ja kolmen koiransa kanssa remontoidussa ja minimalistisesti ja erittäin tarkasti sisustetussa rivitalokolmiossa Newcastlen Jesmondissa. Liikkuu valkoisella Ford Fiestalla.

Ammatti ja koulutus: Kauppatieteiden maisteri. Suorittanut Bakalavr- ja Magistr-tutkinnot (verrannaiset kandidaatin ja maisterin tutkintoihin) Venäjällä Moskovan valtionyliopistossa ja syventänyt osaamistaan sittemmin myös Isossa-Britanniassa. Erikoistunut johtamistehtäviin. Aloittanut myyntipäällikkön työt Fenwickin tavaratalossa Newcastlessa elokuussa 2017.

Perhe: 5-vuotias tytär Iskra. Laskee perheekseen tyttärensä lisäksi Venäjällä asuvat kaksi lähintä serkkuaan ja vanhempansa Pyotr Maksimovin (61) ja Anna Maksimovan (62). Isä on työkseen kaupan alan yrittäjä ja äiti on hammaslääkäri, he asuvat tätä nykyä Pietarissa. Ei sisaruksia.

Muuta: Oppinut puhumaan englantia kunnolla vasta muutettuaan vuonna 2013 Englantiin. Puhuu äidinkielenään venäjää ja sen lisäksi sujuvasti vain englantia. Erittäin lahjakas matemaattisesti. Elää kahvilla.

Lemmikit: Venäjänvinttikoiratrio: 11-vuotias Hanna, 4-vuotias Mishka ja 1-vuotias Agnes


Hiusten väri: Keskiruskeat
Silmien väri: Ruskeat
Pituus: 175cm

Ekaterina on hyvin klassisesti kaunis, normaalipainoinen nainen. Hänen olemuksessaan on eleganssia ja ylväyttä, mitkä ovat periytyneet hänen vanhemmiltaan, joilta hän sai hyvin perinteisen ja kunnioittavan kasvatuksen. Hänen olemuksessaan on kuitenkin myös tiettyä sisäänpäinkääntyneisyyttä ja ujoutta, joskin nämä ominaisuudet eivät esiinny Ekaterinan itselleen kehittämästään työ-persoonasta. Töissä hän on hyvin säntillinen, ajan hermolla oleva ihmenainen, jolla on kaikki narut käsissään ja sanat aina valmiina. Henkisesti Ekaterina ei kuitenkaan ole menneisyytensä takia läheskään niin koottu, kuin antaa olettaa.
Ekaterinalla on suora, kapea nenä, kulmikkaat, sievät kasvot ja korkeat poskipäät. Hänen hymynsä on varovainen ja silmänsä pohjimmiltaan lempeät ja suklaanruskean väriset. Hänen aavistuksen taipuisat hiuksensa ovat keskiruskeat ja tällä hetkellä olkapääpituiset ja useimmiten auki tai matalalla poninhännällä. Ihonsa on todella vaalea eikä juurikaan ruskettuva.

Ekaterinan pukeutumistyyli on hyvin harkittu ja hyvin hillitty. Hän käyttää lähinnä mustaa, valkoista ja harmaata ja varsin asiallisia vaatteita, jotka soveltuvat niin töihin kuin arkeen. Hän käyttää vain siroja koruja, muttei ole koskaan ilman korujaan. Kautta vuosien naisen pukeutumistyyli on heijastanut hänen varakkuuttaan, eikä jätä vieläkään kysymyksen varaan, onko naisella varaa ostaa laatumerkkejä vai ei.
Meikkiä naisella on harvoin paljoa. Hyvän ihonsa ansiosta meikkivoidetta Ekaterina ei käytä juuri ollenkaan, mutta tuntee olonsa taas paljaaksi ilman ripsiväriä ja huulipunaa.Ekaterinaa erittäin kuvaavia sanoja olisivat kurillinen, laskelmoiva, käytännöllinen, varovainen ja kohtelias. Hän on omaksunut nämä ominaisuudet yritysmaailmassa menestyviltä vanhemmiltaan ja rakkaudestaan talousasioihin ja matematiikkaan. Vaikka nykyään Ekaterinalla on suuri tuttavapiiri ja kosolti kontakteja, ei hän nuorena nähnyt merkitystä isossa joukossa ystäviä. Hän viihtyi aina paremmin siellä missä oli rauhallista, ja missä sai oppia ja opiskella. Kiinnostus kaupan alaa kohtaan saattoi sekin periytyä Ekaterinan isältä, mutta innostus talousmatematiikkaa, finanssialaa ja yhteiskunnallisia asioita kohden tuli Ekaterinalta itseltään ja on ajanut hänen elämäänsä siitä lähtien. Ekaterina on hyvin uraorientoitunut ihminen, eikä osaa olla tekemättä mitään tai olematta töissä. Tällä hetkellä hän nauttii työnteosta erittäin paljon, eikä stressaannu paljoa suurestakaan työmäärästä.

Naista myös hyvin kuvaava sana, joskin hieman negatiivinen, on kontrollifriikki. Huonot kokemukset elämässä ovat muovanneet Ekaterinasta hyvin järjestystä ja autonomiaa kaipaavan ihmisen. Nuorena hän oli kaikkea muuta kuin itsenäinen, mutta aikuistuttuaan hänestä on tullut lähestulkoon sen vastakohta – liiankin itsenäinen. Hän toimii parhaiten yksin eikä halua kaivata kenenkään apua, vaikka sitä tarvitsisi. Asioiden täytyy olla tietyllä tavalla, ja hänen tiedossaan, tai muuten Ekaterina menettää järkensä. Johtamis- ja organisointitöissä tämä pikkutarkkuus ja tehokkuus ovat hyveitä mutta on tilanteita, joissa Ekaterina on saattanut viedä asian liian pitkälle ja verottanut niin omaa kuin muiden jaksamista.
Ekaterina ei ole kuitenkaan pelkkä ihmistietokone. Hän on myös hyvin lempeä, äidillinen ja intohimoinen ihminen. Hän laittaa kaiken jaksamisensa asioihin ja ihmisiin, joista hän välittää, eikä anna helpolla periksi, mitä tulee asioihin, jotka ovat hänelle merkityksellisiä. Perhe on Ekaterinalle työtäkin tärkeämpi ja erityisesti Iskra-tytär, jota Ekaterina suojelee hengellään.

Niin introvertti kuin Ekaterina onkin, on hänen silti helpohko tehdä uusia tuttavuuksia ja ennen kaikkea olla kohtelias. Mitä tulee miehiin, on hän varsin epäluuloinen muutaman hyvin epäonnistuneen suhteen jälkeen. Tästä vastakohtaisesti hän kuitenkin ihastuu varsin helposti, ja on joutunut aikuisiällä opettelemaan olemaan ilman parisuhdetta, sillä ei ole aikaisemmin osannut olla ilman yhtä.


1987, Moskova, Neuvostoliitto: Kesken Neuvostoliiton mullistuksien, Ekaterina Pyotrovna Maksimova syntyi. Hänen vanhempansa, Pyotr, menestyneen poliitikon poika ja talouskriisissä vaikeroivan kauppaketjun omistaja, ja Anna, muutama vuosi aikaisemmin valmistunut hammaslääkäri, ottivat esikoisensa suurella ilolla vastaan, olivathan he jo monta vuotta yrittäneet saada lasta.

1987-1994, Moskova, Neuvostoliitto/Venäjä: Niin Pyotr-isän bisnes, kuin Anna-äidin ura, lähtivät lentoon vuosien varrella. Ekaterina sai varttua varakkaassa kodissa ja eli tiukassa kurissa, mutta sai myös pitkälti kaiken mitä halusi. Koulun Ekaterina aloitti intoa puhkuen, joskin tuntien myös perheensä paineet menestymisestä jo nuorelta iältä.

1994-2005, Moskova, Venäjä: Ekaterinan kouluaika kului paljolti kirjojen parissa. Hän leimautui nuoresta pitäen siksi rikkaaksi lapseksi, jonka kaverina oli hyvä olla lähinnä siksi, että hänen isällään oli paljon rahaa, eikä siksi, että hän olisi ollut mukava tai hyvä ystävä muutoin. Vuosien varrella Ekaterina löysi kuitenkin muutamia hyviä ystäviä, menestyi erinomaisesti erityisesti matemaattisissa aineissa, ja pääsi hyviin kouluihin. Hän suoritti yleissivistävän koulutuksensa erittäin hyvin paperein ja pääsi suoraan sieltä 18-vuotiaana, vuonna 2005, Moskovan valtionyliopistoon opiskelemaan kauppatieteitä.

2005-2011, Moskova, Venäjä: Ekaterinan elämä oli ollut varsin yksinkertaista siihen asti, kunnes hän lähti yliopistoon. Asiat oli tuotu hänelle, hänellä ei ollut ollut suuria ongelmia millään tasolla elämäänsä, ja hän oli saanut hyvän koulutuksen niin koulussa kuin kotona. Muutto omaan kotiin, yliopistoalueen lähistölle, oli varsinainen itsenäistymisriitti. Ekaterina sai rahallista tukea kotoa, eikä joutunut näkemään taloudellisesti vaikeuksia, mutta oli vaikeuksissa muuten. Itse opinnot sujuivat mallikkaasti, mutta asettuminen opiskelijoiden sosiaaliseen elämään oli hankalaa. Tämä kaikki muuttui, kun Ekaterina tapasi ensimmäisen poikaystävänsä Aleksein vuonna 2009, 22-vuotiaana. Aleksei oli monin tavoin hyvin samanlainen kuin Ekaterina, molemmat olivat säntillisiä ja viihtyivät lukujen kanssa. Aleksei oli kuitenkin myös menevä, ja sai tätä kautta Ekaterinan ulos omasta kuplastaan. Alkuhuuman jälkeen suhde alkoi kuitenkin rakoilemaan, ja kesti vajaan vuoden, ennen kuin pariskunta erosi.

2011-2012, Moskova, Venäjä: Ero Aleksein kanssa oli suuri isku Ekaterinalle, joka tunsi, että kerrankin kaikki hänen elämänsä palaset olivat olleet kohdillaan. Ei mennyt kuitenkaan kuin kaksi kuukautta eron jälkeen, kun Ekaterina huomasi olevansa jälleen palavasti ihastunut. Ekaterina tapasi Dmitrin ensimmäistä kertaa tammikuussa 2011 baarissa, jossa oli viettämässä iltaa muutaman ystävänsä kanssa. Miehen suora iskuyritys ei jäänyt huomaamatta, vaikka hän tulikin ensin torjutuksi. Muutama päivää myöhemmin Ekaterina huomasi, ettei osannut olla ajattelematta miestä, ja katui nopeaa, hämmentynyttä torjuntaansa. Seuraavalla viikolla Dmitri tuli Ekaterinaa vastaan kadulla, ja paljastui, että he olivat lähes naapureita. Ekaterina näki tämän lähes kohtalona, ja varsin nopeasti he rupesivat seurustelemaan. 5 vuotta vanhemman Dmitrin seurassa Ekaterina tunsi ensimmäistä kertaa olevansa turvassa. Suhteen ensimmäinen puolivuotinen oli Ekaterinan elämän parasta aikaa, ja sinä aikana hän myös valmistui kauppatieteiden maisteriksi ja pääsi vihdoin intoa puhkuen työelämään.

Dmitri ja Ekaterina muuttivat yhteen puolen vuoden yhdessäolon jälkeen kesäkuussa 2011 Moskovan keskustaan. Suhteen onnellisuus alkoi vähitellen rakoilemaan, kun Ekaterinalle alkoi paljastumaan, miten tarkka ja dominoiva Dmitri todella oli. Vallanhaluisuus suhteessa ei aluksi huolettanut Ekaterinaa, mutta kun se eteni henkiseen ja fyysiseen väkivaltaan ja hänen menemisiensä jatkuvaan tarkkailuun, hän säikähti. Asiasta täysin häpeissään, ja Dmitrin otteessa, Ekaterina ei kuitenkaan uskaltanut sanoa asiasta kenellekään mitään ja pyrki vain pitämään elämänsä ja hyvin alkaneen uransa kasassa. Joulukuussa 2011 paljastui, että Ekaterina oli raskaana. Raskaus oli kaikkea muuta kuin odotettu, ja seuraavat yhdeksän kuukautta Ekaterina eli jatkuvassa pelossa, että Dmitri satuttaisi häntä ja hänen lastaan liian pahasti, tai että joku saisi tietää hänen olosuhteistaan.

14.8.2012 Iskra Aleksandrovna Maksimova syntyi. Kauniin pienen tyttären syntyminen oli samaan aikaan Ekaterinan elämän onnellisin, ja kauhein hetki. Hänen ei tehnyt mieli lähteä sairaalasta, ja viedä maailman kauneinta tyttövauvaa pahoinpitelevän isän luo. Mutta palata hän joutui, vaan ei ilman suunnitelmaa. Ekaterina ei sietänyt ajatusta, että joutui pitämään lastaan Dmitrin katon alla, joten ensimmäisten kuukausien aikana hän haki salaa apua ystäviltään ja keräsi rohkeuttaan. Lokakuussa Ekaterinan onnistui pakata enimmät tavaransa, ja karata Iskran kanssa heidän yhteisestä asunnostaan, ja mennä hänen ystävänsä luo asumaan.

2012-2013, Moskova, Venäjä/Lontoo, Englanti: Karkaaminen oli vasta ensimmäinen askel päästä eroon Dmitristä. Hänen pitämisensä loitolla osoittautui hyvin hankalaksi tehtäväksi, jossa lopulta vaadittiin viranomaisten apua. Dmitri ei luovuttanut helpolla, ja Ekaterina joutui silti elämään pelossa, vaikka oli päässyt hänen kynsistään. Kun mikään ei tuntunut auttavan, Ekaterina pohti mahdollisuuksiaan. Yhtenä iltana hänelle valkeni, että jos jokin karistaisi ahdistavan miehen heidän kannoiltaan, se olisi muuttaminen toiseen maahan. Ekaterina oli pitkään halunnut vierailla Englannissa, joten yhden illan impulssista hän valitsi kohteeksi Lontoon ja oli jo ennen loppuviikkoa valmis muuton suunnitelmissa. Jos hänen vanhemmilleen oli ollut hyvin kova pala hyväksyä, että heidän tytärtään oli pahoinpidelty puolentoista vuoden ajan heidän neniensä alla, oli yhtä kova pala hyväksyä hänen suunnitelmansa lähteä ulkomaille. Kaikista suostutteluista ja aneluista huolimatta Ekaterina ja Iskra muuttivat Lontooseen 2013 kesällä ja aloittivat uuden elämänsä.

2013-2016, Lontoo, Englanti: Vasta Englannissa Ekaterinalle valkeni, miten vaikeaa hänellä tulisi olemaan integroitua aivan erilaiseen maahan. Hän ei osannut juurikaan puhua englantia, hänellä ei ollut työpaikkaa tai ystäviä. Vanhempiensa avulla hän vuokrasi pientä asuntoa Lontoon keskustasta ja pärjäsi, ja vaikka hän tunsi olonsa todella vapaaksi ja onnelliseksi, oli yksin pienen tyttärensä kanssa asuminen vieraassa maassa todella eristävää.

Ekaterina ei olisi halunnut laittaa Iskraa hoitoon, mutta tytön täytettyä 2 vuotta, hän teki vaikean päätöksen. Työelämään takaisin pääseminen ei kuitenkaan ollut helppoa. Vieläkin vähäisellä kielitaidolla ja sitäkin olemattomammilla kontakteilla hyvän työpaikan saaminen oli lähes mahdottomuus. Erinomaisista papereista ja monipuolisesta osaamisestaan huolimatta Ekaterinalle ei lohjennut kuin assistentin työpaikka paikallisesta Fenwickin tavaratalosta. Palkka ei ollut ihmeellinen, ja työ varsin yksitoikkoista, mutta Ekaterina teki töitä väsymättömästi siitä huolimatta. Ei mennyt kauaa, ennen kuin hänen osaamisensa huomattiin tavaratalossa ja hän sai entistä parempia työtehtäviä, ja hän alkoi myös tuntea itsensä työnsä kautta hieman normaalimmaksi. Vuoden työsuhteen jälkeen Ekaterina haki pois assistentin tehtävistä toiseen Fenwickin tavarataloon Lontoossa ja sai työpaikan naistenosaston johtajana. Tässä työssä hän pääsi vihdoinkin toteuttamaan itseään ja menestymään.

2016, Lontoo, Englanti: Vähitellen Ekaterinan ja Iskran arki alkoi vakiintumaan ja asiat sujumaan. Töiden kautta Ekaterina sai uusia ystäviä ja kehitti ympärilleen uudenlaisen tukiverkoston. Vanhempien muutettua Moskovasta Pietariin Ekaterina uskalsi myös käydä yhä useammin vierailemassa heidän luonaan Iskran kanssa, kun pelko Dmitrin paluusta oli haihtunut. Vuonna 2016 Ekaterina tapasi Lontoossa Evanin. Hän oli vannonut alkuaikoinaan Lontoossa ettei seurustelisi, vaan keskittyisi Iskraan ja uraansa ja näin hän tekikin pitkään. Ekaterina ei kuitenkaan pidemmän päälle pystynyt välttelemään Evania kohtaan kasvavia tunteitaan, ja monen kuukauden kiertelyn ja kaartelun jälkeen hän ja Evan alkoivat seurustelemaan. Evan oli erittäin kohtelias ja miellyttävä mies, ja työskenteli Fenwickillä ravintolapuolella. Suhde oli tasapainoinen ja helppo, mikä oli omiaan epävarmalle Ekaterinalle. Suhde kariutui kuitenkin vain kahden kuukauden seurustelun jälkeen, kun Ekaterina ylireagoi Evanin puhelimelta löytyneisiin tekstiviesteihin ja katkaisi siltä istumalta välit mieheen.

2017, Lontoo/Newcastle, Englanti: Vuosi 2017 toi uusia tuulia tullessaan Ekaterinan ja Iskran elämään. Ekaterina rakasti työtään mutta jotakin puuttui silti heidän elämästään. Evanin kanssa tapahtuneen riitaisan eron jälkeen hän tunsi myös olonsa vaivaantuneeksi samassa tavaratalossa, ja tunsi kaipaavan jo jotakin muuta ja uutta. Eräänä iltana hän näki työpaikkailmoituksen myyntijohtajan työstä Newcastlen alkuperäisessä Fenwickin tavaratalossa, ja ilmoitus jäi moneksi viikoksi kummittelemaan Ekaterinan mieleen. Lopulta hän päätti hakea työpaikkaa, ja sai sen. Niimpä loppukesästä 2017 Ekaterina ja Iskra muuttivat toiselle puolelle Englantia, ja aloittivat jälleen uuden elämänsä uudessa kaupungissa.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ekaterina Maksimova
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: