PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Muriel Nightingale

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lilya
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 172
Join date : 25.09.2017

ViestiAihe: Muriel Nightingale   Ti Joulu 05, 2017 9:09 pm

c Lilya

>> PERUSTIEDOT

Nimi: Muriel Geneviève Nightingale

Syntymäaika: 19.8.1986
Sukupuoli: Nainen

Koulutus: Bachelor of Veterinary Medicine & Surgery, The University of Edinburgh (2012),  MSc in Equine Science, The University of Edinburgh (2015)
Kielitaito: Englanti, ranska
Ammatti: Eläinlääkäri (Rosings Park)

>> ASUMINEN

Allendale Road, Tyne Valley, Hexham

Isänpuolen isoäiti jätti lapsenlapsilleen perinnöksi paritalon, jonka puolikkaaseen Muriel muutti ulkomailta palattuaan. Rinteeseen rakennettu, neljän makuuhuoneen asunto levittäytyy yhteensä neljään kerrokseen: maan tasolla olevasta kellarista löytyy suuri viherhuone, ensimmäisestä kerroksesta keittiö sekä ruokailuhuoneen ja olohuoneen yhdistelmä, toisesta kerroksesta kylpyhuone   ja kolme makuuhuonetta, ja ylimmästä kerroksesta vielä yksi makuuhuone lisää. Yksi makuuhuoneista toimittaa kotitoimiston virkaa, mutta kaksi muuta ylimääräistä huonetta on varattu vieraita varten – ja sohvallekin mahtuu aina, mikäli yllättävä yöpaikan tarve iskee.

Sisustuksensa perusteella paritalonpuolikas toimii aikamatkana menneiden vuosikymmenten tyylille. Erityisesti 50-luvulle jämähtäneessä sisustuksessa toistuvat tummat puupinnat, voimakkaat, murretut värit ja raskaiden värien vastapainona keveät, ilmavat huonekalut. Sinne tänne on ripoteltu muistoja matkoilta ja valokuvia elämän tärkeistä ihmisistä. Suuri, huolellisesti hoidettu ja kokonaan aidattu piha tarjoaa koirille tilaa riehua turvallisesti.

>> PERHE

Murielilla on kaksi sisarusta, nuorempi kaksoisveli Lawrence sekä pikkusisko Tempest, joka liittyi perheeseen isän uuden vaimon myötä kaksosten lapsuudessa. Vanhemmat ovat eronneet, ja Murielin äiti palannut takaisin synnyinmaahansa Ranskaan.

>> IHMISSUHTEET

Dorian Day
Ystävä ja entinen miesystävä, jonka kanssa välit ovat säilyneet erosta huolimatta lämpiminä.

Helia Montgomery
Entinen työkaveri, nykyään yksi Murielin läheisimpiä ystäviä.

Samuel Locksley
Yhdenyönjuttu, jonka lasta Muriel päätyi odottamaan. Pari yrittää edelleen selvittää, mitä haluaa toisiltaan muuttuneessa tilanteessa.

>> KIINNOSTUKSENKOHTEET

Se, joka väittää, ettei ikiliikkujaa ole keksitty, ei ole todennäköisesti tavannut Murielia. Naisella on aina vähintään kymmenen rautaa tulessa ja kymmenen odottamassa tulelle siirtämistä, eikä hän varsinaisesti ole sisäistänyt vapaa-ajan ja siihen liittyvän rentoutumisen merkitystä. Silloin harvoin, kun nainen muistaa istahtaa aloilleen, hän syventyy yleensä kuuntelemaan musiikkia tai lukemaan mieluiten mahdollisimman fiktiivisiä romaaneita.

Suuri osa Murielin niin sanotusta vapaa-ajasta kuuluu eläinten kanssa puuhasteluun. Kotoa löytyy useamman koiran lauma, ja läheiseltä tallilta harrastustarkoitukseen ostettu hevonen. Ulkoilulta ja pitkiltä lenkeiltä yli jäävä aika on hyvä käyttää kokkaamiseen, vaikka Muriel tuntuukin pitävän itseään pikemminkin suurtalouskokkina ja tulee yleensä ruokkineeksi yhdellä kokkauskerralla puolet naapurustoa ja muutaman suun sen ulkopuoleltakin.

Ystävät ovat naiselle yksi tärkeimpiä asioita maailmassa, ja hän viettää mielellään aikaa näiden kanssa niin teekupillisen kuin pubi-illankin merkeissä. Murielilla on myös paha tapa alkaa järjestellä ystävien elämiä näiden puolesta, mikäli jokin tuntuu olevan vinossa. Siinä ohessa tulevat hoidetuiksi myös naapurin mummojen kauppa-asiat, koiranulkoilutukset ja kampaajalla käyttämiset.

>> ULKOMUOTO

Pituus: 173 cm
Hiukset: Tummanpunaiset tulenoransseilla latvoilla (luonnostaan tummanruskeat)
Silmät: Suklaanruskeat

Muriel on pitkänhuiskea, varsamaisen hoikka ja pitkäraajainen nainen, joka pituudestaan huolimatta ei suostu kyyristelemään, vaan kulkee ylpeästi pää pystyssä. Hänen pitkissä askelissaan ja koko olemuksessaan on määrätietoisuutta, ikään kuin hän olisi aina harppomassa kohti elämänsä tärkeintä koitosta.

Murielilla on pitkät, kapeat ja teräväpiirteiset kasvot. Poskipäät ovat korkeat ja iän myötä entistä selvemmin erottuvat, nenänvarsi kapea ja suora, nenänpää terävä. Ylähuuli on selvästi alahuulta kapeampi, suupielet useammin ylös- kuin alaspäin kääntyneet. Hieman yläviistoon vasemmasta suupielestä on tumma syntymämerkki. Suuria, suklaanruskeita silmiä kehystävät luonnostaan tummat ja paksut ripset. Kapeat, voimakkaat kulmakarvat antavat kasvoille helposti ankaran ilmeen.

Murielin hiukset ovat luonnostaan tummanruskeat, laadultaan paksut ja suorat. Nainen värjää hiuksiaan mielellään, ja tällä hetkellä hiuksista löytyykin syvänpunainen väri, liekinoransseiksi liukuvärjätyillä latvoilla. Vapaina hiukset yltäisivät pitkälle lapaluiden alapuolelle, mutta käytännöllisyyden vuoksi Muriel kiepauttaa ne yleensä korkeaksi poninhännäksi tai löyhäksi nutturaksi.

Murielin iho on sävyltään vaalea, mutta ruskettuu helposti silloin, kun nainen viettää pidempiä aikoja auringossa. Rintakehän vasemmalla puolella ihosta voi erottaa muuta ihoa tummemman, pitkän ja kapean arven, joka kulkee puolikaarena rintalastalta selän puolelle.

>> PUKEUTUMINEN

Muriel rakastaa voimakkaita, murrettuja sävyjä, eikä pelkää yhdistää niitä toisiinsa. Hänen pukeutumistaan määrittelee ennen kaikkea käytännöllisyys, ja työn takia vaatteet, joissa on helppo liikkua ja jotka on helppo pestä, ovat naisen ykkösvalinta. Khakihousut, pitkähihaiset t-paidat ja villapaidat ovat luottovalintoja yhdistettynä tukeviin, matalapohjaisiin kenkiin ja vedenpitävään parkatakkiin.

Tilaisuuden niin salliessa Muriel ottaa kuitenkin ilon irti naisellisesta pukeutumisesta, vaihtaa housut kellohelmaiseen hameeseen tai tiukkaan kotelomekkoon, eikä pelkää lisätä pituuttaan kunnon korkokengillä. Hän käyttää koruja melko harvoin, mutta kummastakin korvasta löytyy useampi lävistys: nolemmista kaksi korvalehdeltä ja yksi ylhäältä rustosta.

>> LUONNE:

Muriel on synnynnäinen peruskallio, joka seisoo pystyssä vielä senkin jälkeen, kun kaikki muu ympäriltä on romahtanut ja palanut tuhkaksi. Nainen voisi tuskin vähempää piitata muiden mielipiteistä, vaan toimii oman moraalisen kompassinsa ohjaamana. Hän ei voi sietää minkäänlaista epäoikeudenmukaisuutta, ja asettuu altavastaajan puolelle siitä huolimatta, että asettuu samalla itse alttiiksi iskuille.

Päättäväistä naista on helppo pitää ilkeänä, ja arempi saattaa helposti pelästyä hänen suorapuheisuuttaan. Todellisuudessa Muriel on kuitenkin lämmin, välittävä persoona, joka avaa mielellään niin sydämensä kuin kotiovensa kenelle tahansa, joka kaipaa ystävää. Naiivi tai hölmö hän ei ole, mutta Muriel näkee silti mieluummin ihmisissä hyvää kuin pahaa. Luoja sitä sielua kuitenkin auttakoon, joka joutuu hänen väärälle puolelleen, ja varsinkin sitä, joka satuttaa hänen ystäviään.

Murielilla on taipumusta itsepäisyyteen ja itsepintaisuuteen, erityisesti pienissä, typerissä asioissa, joiden suhteen hän ei yksinkertaisesti suostu luovuttamaan. Muriel on tottunut jaksamaan vielä silloinkin, kun kukaan muu ei enää jaksa, ja toimimaan, kun kukaan muu ei enää pysty. Hän ohjaakin yleensä tunteensa tarmokkaaseen toimintaan ja asioiden järjestelyyn sen sijaan, että jäisi vellomaan niihin pitkiksi ajoiksi.

Murielia on koko elämänsä ajan hallinnut tietty levottomuus, joka saa hänet puskemaan eteenpäin hirvittävällä kiireellä. Koskaan ei ole aikaa vain pysähtyä, vaan aina on pysyttävä liikkeessä, sillä vierivät kivi on se, joka ei sammaloidu. Joutuessaan pysymään liian kauan paikoillaan nainen ahdistuu, oli kyse sitten asuinpaikasta tai romanttisesta suhteesta. Vaikka Muriel onkin ystävilleen loputtoman uskollinen, on hänen ollut lähes mahdoton pysytellä parisuhteessa kovinkaan pitkään, jos se on tarkoittanut juurtumista paikoilleen.

>> HISTORIA:

Murielin vanhemmat tapasivat eteläisessä Ranskassa, missä äidin suku piti – ja pitää edelleen – ratsastuskoulua Montpellierin lähettyvillä. Kengittäjänä työskentelevän isän oli tarkoitus viettää kesä harjoittelussa ulkomailla, mutta matka venyi hieman odotettua pidemmäksi, ja palatessaan viimein kotiin Iso-Britanniaan hänellä oli mukanaan vastavihitty vaimo. Kaksoset syntyivät varsin pian häiden jälkeen, ja pieni perhe asettui asumaan Guildfordin lähelle.

Ensimmäiset viisi vuottaan Muriel ja Lawrence viettivät liikkuvaa elämää, matkasivat paljon isänsä mukana hevostapahtumissa ja maalaismarkkinoilla, tai pyörivät ratsastuksenopettajana työskentelevän äitinsä jaloissa tallilla. Vanhempien liitto alkoi kuitenkin pikkuhiljaa rakoilla, ja hieman kaksosten kuudennen syntymäpäivän jälkeen äiti muutti takaisin Ranskaan. Lapset jäivät asumaan isänsä kanssa Englantiin, koska olivat jo ehtineet aloittaa siellä koulunsa.

Kovin pitkään perhe ei kolmihenkisenä pysynyt, kun isä esitteli lapsilleen uuden naisystävänsä. Pian seurasi muutto Brightonin lähelle uuteen kotiin. Samalla kertaa kaksoset saivat myös uuden pikkusisaren, muutamaa vuotta nuoremman Tempestin. Uusioperheen elämä lähti käyntiin yllättävän kivuttomasti – kunnes elämän katkaisi Tempestillä todettu leukemia.

Pikkusiskon syöpädiagnoosia seurasi vuosia kestänyt hoitokierre ja tuttu koti jäi jälleen taakse, kun vanhemmat katsoivat parhaaksi muuttaa lähemmäs sairaalaa. Isän työ vaihtui ja kiertely hevostapahtumissa loppui. Kesät kaksoset viettivät pääasiassa äitinsä luona Ranskassa, ja kipinä ratsastamiseen säilyi. Siskon sairauden jatkuessa Muriel puhui itsensä ja veljensä 14-vuotiaina hevosurheiluun keskittyvään sisäoppilaitokseen, jossa oli mahdollisuus alkaa tähdätä ammattiratsastajaksi ja kilpauralle. Sisäoppilaitos takasi myös sen, että vanhemmat joutuisivat tuntemaan edes hieman vähemmän syyllisyyttä siitä, etteivät ehtineet huomioida kahta vanhempaa lasta niin paljon kuin olisivat halunneet.

Sixth formin suoritettuaan Muriel jatkoi kilpailemista maineikkaan koulun hevosilla ja menestyi hyvin nuorten luokissa. Samoihin aikoihin Tempest alkoi tervehtyä, ja vuosien jälkeen kaikki vaikutti olevan hyvin. Ilmeisesti perheen elämä olikin liian onnellisella tolalla, sillä Murielin lupaavasti alkanut kilpaura katkesi pahaan onnettomuuteen, joka oli viedä juuri kaksikymmentä täyttäneeltä naiselta hengen.

Yhtä keuhkoa kevyemmän Murielin kunto ei riittänyt enää kilparatsastajaksi, mutta vielä toipilaana hän pääsi sisään Edinburghin yliopistoon ja luki itsensä eläinlääkäriksi. Opintojen jälkeen nainen karisti hetkeksi Britannian tomut jaloistaan ja lähti kiertämään maailmaa. Islannissa hän tapasi Dorianin, jonka kanssa päätyi odottamaan maailmanloppua kylmälle kalliolle. Maailma ei loppunut ja matka jatkui yhdessä, kunnes pari palasi 2016 takaisin Iso-Britanniaan. Pian paluun jälkeen Muriel päätti suhteen ja muutti Hexhamiin, jossa odotti työpaikka paikallisella eläinlääkäriasemalla ja koti isoäidin entisessä talossa.

>> TRIVIA:

x Muriel on ranskalaisen äitinsä tapaan katolilainen ja puhuu ranskaa yhtä sujuvasti kuin englantia.

x Onnettomuuden seurauksena Murielilta jouduttiin poistamaan toinen keuhko. Yhden keuhkon varassa eläminen ei näy arjessa hieman helpommin hengästymistä lukuun ottamatta juurikaan, nyt kun sydän ja jäljellä oleva keuhko ovat alkaneet tottua muuttuneeseen tilanteeseen.

x Muutettuaan Hexhamiin Muriel on ehtinyt haalia itselleen melkoisen lauman eläimiä. Hänen arkeaan rikastuttavat huskymix Astrid, sekarotuinen pystykorva Rigel, borzoi Halley, saluki Norma sekä uusinpana jäsenenä whippet Supernova , kaksi kissaa ja Mouse-hevonen. Kaikki Murielin eläimet ovat rescue-tapauksia.

>> PELISSÄ TAPAHTUNUTTA:

Loppuvuosi 2017
Murielin pitkäaikainen haave toteutui, kun hän sai paikan Rosings Parkin eläinlääkärinä. Yksityiselämässään hän pyrki olemaan ystäviensä tukena, esimerkiksi järjestämällä Helian treffeille. Vuosi päättyi ikävissä merkeissä, kun Murielin miesystävä totesi, että olisi aika jatkaa matkaa eri suuntiin, ja paikatakseen yksinäisyyttään Muriel adoptoi itselleen vielä yhden koiran. Supernovaksi rististty whippet löytyi harhailemasta hylättynä keskeltä autotietä.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Muriel Nightingale
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: