PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Jewel Young

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Cualacino
Poniratsastaja
Poniratsastaja
avatar

Viestien lukumäärä : 32
Join date : 21.10.2017

ViestiAihe: Jewel Young   Ti Joulu 05, 2017 6:31 pm

Jewel Vincent Young - 22-vuotias (20.4.1995) - mies

Kutsumanimet: Jewel, joskus myös Vince
Asuminen: Yksiö Hexhamissa
Ammatti: esteratsastaja
Perhe: Jared Young (isä)

Hevoset
Trakehner Dice ja vuonohevonen Amy

Ratsastus
Jewel on ratsastanut periaatteessa koko elämänsä. Hän on keskittynyt esteratsastukseen, mutta nauttii myös tasaisella työskentelemisestä, ja etenkin pitkistä maastolenkeistä.

Jewelin hevoset ovat hänelle rakkaita otuksia. Nykyään hän työskentelee pääasiassa isänsä omistaman esteratsun Dicen kanssa, mutta vanha rouva Amy ei jää huomiotta.

Pituutensa tähden Jewel ei enää uskalla ratsastaa Daisylla samalla tavalla kuin aiemmin. Vaikka hän onkin kevyt ja Daisy vahva, hän ratsastaa Daisylla nykyään noin yhden maastolenkin viikossa ja pyrkii liikuttamaan ponia maasta käsin niin paljon kuin mahdollista.

Luonne
Jewel on pirteä ja eloisa nuorimies, jolta ei tunnu energiaa puuttuvan. Hän on jokaisen porukan Duracell-pupu, joka pitää tunnelman katossa vaikka yksin. Hän hymyilee jatkuvasti, vitsailee yhdestä sun toisesta asiasta sekä yrittää ystävystyä kaikkien kanssa. Tämän tähden Jewelistä voi saada hieman pinnallisen kuvan.

Kuten sanottu, huumorintajua Jeweliltä löytyy, joskus jopa hieman turhan paljon. Hän ei osaa ottaa suurinta osaa asioista täysin tosissaan ja vitsailee joskus vakavemmistakin aiheista. Hän ei juuri koskaan loukkaa ihmisiä tahallisesti, mutta Jewelin seurassa herkemmän henkilön tunteet kokevat väistämättä kolhun aika ajoin.

Joskus Jewel ei osaa pitää suutaan kiinni tilanteissa, joissa niin ehkä olisi kannattanut tehdä. Hän ei kuitenkaan tunne sanaa häpeä, joten jos jokin pieni heitto menee hieman liian yli, Jewel ei kiinnitä siihen huomiota. Hän ei myöskään ole koskaan takertunut menneisiin kiinni. Jewel elää hetkessä, ja pitääkin mottonaan kliseistä carpe diem -lausahdusta.

Jeweliä on vaikea saada loukatuksi. Hän on saanut osakseen tarpeeksi nimittelyä, joten lähes mikään ei hetkauta häntä enää. Hieman erikoislaatuisempaa ja naisellisempaa nimeä kantavaa kukkakeppiä oli helppo kiusata kouluaikoina, joten Jewel on saanut haukkumanimiä aina hilpeistä törkeisiin.

Jewel on energisestä, huolimattomasta ulkokuorestaan huolimatta oikeasti aika syvällinen henkilö. Vaikka hän ei pidäkään menneisyyden pohtimisesta, hän ajattelee aktiivisesti tulevaisuutta, universumia ja ihmiskunnan tarkoitusta aina silloin, kun hänellä ei ole muuta tekemistä. Esimerkiksi suihkussa Jewel saattaa viettää tunninkin, pelkästään pohtimassa syvällisiä kysymyksiä. Suihkufilosofian lisäksi Jewel harrastaa syvällisiä mietteitä öisin. Ajoittaiset uniongelmat antavat Jewelille aikaa vetäytyä päänsä sisään.

Jos Jewelin haluaa oppia tuntemaan kunnolla, ainoa keino siihen on viettää aikaa miehen kanssa kahdestaan. Porukassa Jewelistä ei saa irti miltei mitään muuta kuin huonoja vitsejä. Seuralliseksi ihmiseksi hänellä kestää yllättävän kauan rauhoittua ja avautua jollekulle. Tämä johtuu lähinnä siitä, että Jewel on omaksunut tietyn roolin sosiaalisissa tilanteissa, ja siitä poikkeaminen on hänelle vierasta.

Ulkonäkö
Jewelin ruumiinrakennetta voisi kuvailla hinteläksi. Hänellä ei edes ole miltei ollenkaan lihasta huolimatta hänen urheilullisesta elämäntavastaan. Lisäksi Jewel on 183 senttiä pitkä, joten hänen kapeutensa korostuu vielä pitkien, kapeiden raajojen muodossa.

Jewelin yleisilme on yhtä pirteä kuin hän on luonteeltaankin. Hänen piirteitään voisi kuvailla ennemminkin poikamaisen suloisiksi kuin komeiksi, mutta hän on siitä huolimatta oikein vetävä nuorukainen.

Jewelin kasvot ovat kulmikkaat, terävillä poskipäillä varustettuina. Ohuthuulinen suu on usein kaartunut vallattomaan hymyyn, paljastaen valkoisen hammasrivistön. Siro hyppyrinenä on yhtä teräväpiirteinen kuin Jewelin kasvot muutenkin. Katseenvangitsijoina toimivat tuuheiden ripsien reunustamat suuret, harmahtavan vihreät silmät, jotka heijastavat tunteita esteittä. Jewelin paksut kulmakarvat ovat tummat ja halltsevat.

On ihme, miten Jewelin vallaton pehko kiharaa, tummaa hiusta mahtuu ratsastuskypärän alle. Tiheät korkkiruuvit kasvavat usein liian pitkiksi aivan huomaamatta, vaikka Jewel yrittäisikin muistaa parturissa käynnin. Hän ei vaan koskaan ole kiinnittänyt huomiota hiuksiinsa, vaan oikeastaan suosii vallatonta pehkoaan siistin hiustyylin sijaan.

Vastoin hänen hiustensa tummuutta, Jewelin iho on vaalea. Häntä voisi jopa luonnehtia hieman kalpeaksi. Jewelin kasvojen iho on virheetön, lukuunottamatta muutamaa luomea ja päättäväisesti esiin puskevaa parransänkeä, jonka pois ajamisen kanssa Jewel ei onneksi ole yhtä välinpitämätön kuin hiustensa leikkuun kanssa.

Jewelillä on tatuointi oikean lapaluun kohdalla. Se on yksinäinen, simppeli orkidea, Jewelin äidin lempikukka. Jewel otti sen äitinsä muistoksi voitettuaan ensimmäisen suuremman estekilpailunsa.

Jewelin pukeutumistyyli on rento. Jewel on kuitenkin pukeutumisen kanssa tarkka väreistä ja useimmiten hänen päällään näkee lämpimiä, luonnollisia sävyjä perinteisen mustan lisäksi. Jewel on uskollinen värien yhteensopivuudelle myös tallilla ja jopa yöpukunsa kanssa. Häntä voisi pitää hieman vinksahtaneena tämän tähden, mutta Jewelille esteettisyys on kaikki kaikessa.

Koruja Jeweliltä löytyy usein sormista ja kaulasta. Minimalistisuus on tärkeintä Jewelille siinä, mitä koruihin tulee. Kaulassa Jewelillä roikkuu useimmiten pelkkä paksummanpuoleinen hopeaketju ja hänen oikea peukalonsa kantaa leveää terässormusta.

Menneisyys
Jewel oli englantilaisparin esikoispoika, joka jäikin parin ainoaksi lapseksi. Hänen äitinsä oli ratsastuksenopettaja ja toimitusjohtajaisänsä muuten vaan kiinnostunut hevosista, joten poika luonnollisesti pääsi hevosen selkään nuorena. Heti kun hän oli tarpeeksi vanha ratsastamaan itsenäisesti, hänen äitinsä alkoi opettamaan ratsastuksen perusteita.

Koulussa Jewel ei koskaan jaksanut keskittyä. Hän oli levoton lapsi, joka oli jatkuvasti liikkeessä. Siispä hän ei koskaan jaksanut vaivautua keskittymään tunnilla, tekemään läksyjään tai lukemaan kokeisiin. Siitä huolimatta Jewel pärjäsi koulussa siedettävin arvosanoin.

Jewelin koulutaival ei kuitenkaan ollut aivan vaivatonta. Omiin ongelmiinsa kyllästyneitä luokkatovereita oli muutamia ja Jewel oli helppo kohde. Hänen nimestään tuli lasten keskuudessa yleinen vitsi ja siihen kyllästyneenä Jewel vaihtoi kutsumanimensä Vinceksi. Hänellä kesti muutama vuosi päästä eroon hänen nimestään juonnetuista haukkumanimistä, ja sen jälkeenkin häntä kutsuttiin muun muassa kukkakepiksi.

Kun Jewel oli 11-vuotias, joulupäivänä tallissa odotti suloinen vuonohevostamma Daisy. Vaikka poni oli vielä nuori kun Jewel sen sai, oli se oiva ratsu ratsastuksen hallintaan saamiseksi. Parivaljakko oppi kaikenlaista toisiltaan ja Daisy onkin ollut Jewelin uskollinen kumppani vuosien halki.

Jewelin äiti kuoli ratsastusonnettomuudessa kun poika oli 12-vuotias. Rakkaan äidin poismeno järkytti Jewelin elämää, eikä tuo tuntunut hetkeen pärjäävän enää millään elämän saralla. Surun hellittäessä Jewel kuitenkin otti paremman hallinnan elämästään ja oli yhä motivoituneempi hevosten kanssa. Tuolloin ajatus esteratsastajan urasta jäi Jewelin mieleen lopullisesti.

Jewel hoiti treenaamisen kunnolla. Hän keskittyi lähes pelkästään ratsastamiseen, ja halusi pärjätä ratsastuksen saralla niin, että hänen äitinsä olisi ylpeä, jos vielä eläisi. Hän myös otti takaisin käyttöön Jewel-nimen. Hänen äitinsä kun oli vaatinut, että pojan nimeksi tulisi Jewel. Siitä lähtien hän on kantanut nimeään kunnialla. Jewel kilpaili vuokrahevosella pitkään, mutta viimein Jewel sai vakituisen hevosen hänen isänsä ostaessa esteratsun. Viimeiset vuodet Jewel on keskittynyt täysin Dicen kanssa valmentautumiseen.

Muuta
- Vince-lempinimeä käyttää nykyään lähinnä Jewelin isä ja pari hänen vanhaa ystäväänsä.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Jewel Young
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: