PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Laurentine Lyndon

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
wayhaught
Höpsötys
Höpsötys


Viestien lukumäärä : 6
Join date : 03.12.2017

ViestiAihe: Laurentine Lyndon   Su Joulu 03, 2017 8:47 pm

PERUSTIEDOT
Koko nimi: Laurentine Sherri Lyndon
Kutsumanimet: Laur, Laurentine tai Lyndon
Ikä: 21v, 02.08.1996
Sukupuoli: Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen: Homoseksuaali
Äidinkieli: Englanti, Ranska
Muut kielet: Saksa (perusteet)
Asunto: Kaksio Hexhamissa
Ammatti: Opiskelee arkkitehtuuria Newcastlen yliopistossa, rahoittaa elämisensä tekemällä ilta- ja viikonloppuvuoroja asuntonsa lähellä olevassa pubissa, sekä isovanhemmiltaan saaneilla perintörahoilla.
Lemmikit: 7-vuotias whippet Tes ja noin 2-vuotias rescue yorkshiremix Zlatibor, sekä tietysti hevoset Milanor II ja Macaron Z.
Perhe: Isä Derby Lyndon ja äiti Lydia Hatheway, molemmat asuvat Ranskassa, eronneet. Ei sisaruksia.

LUONNE


Ensivaikutelmalta Laurentine on hyvin ujo ja hieman hiljainen, mutta kuitenkin kohtelias ja hymyilevä. Kunhan naiseen tutustuu hieman paremmin, huomaa, että hän osaa olla myös oikein puhelias. Pääasiassa Laurentine on kuitenkin parempi kuuntelija kuin puhuja. Jokainen, joka naisen tuntee, osaa sanoa, että hän on oikea kiltteyden perikuva. Se on suurimmaksi osaksi hyvä asia, mutta aiheuttaa myös sen, että Laurentinea on melko helppo käyttää hyväkseen – hän kun ei tahdo olla töykeä, eikä osaa sanoa ei helposti. Tämän takia Laurentinea onkin satutettu monta kertaa, joka ei ainakaan yhtään auttanut Laurentinea ujoutensa kanssa.

Laurentine on melko seurallinen tyyppi ja tykkääkin tutustua uusiin ihmisiin, ujoudestaan huolimatta. Hän on luotettava ystävä ja juuri se tyyppi, jonka apuun voi aina luottaa. Laur ei ole kovin hyvä avautumaan tunteistaan tai asioista, jotka vaivaavat häntä, eikä hän tahdo näyttää, että jokin olisi vialla. Naisessa näkyy myös tietyllä tavalla jonkinlaisen työnarkomaanin piirteitä – ei ehkä pelkästään työpaikan suhteen, mutta sillä tavalla, että hän hukuttaa huolensa opiskeluun, työskentelyyn ja urheiluun, antamatta itselleen lupaa rentoutua.

Laurentine on toivoton romantikko, vaikka hänen aikaisemmat suhteensa ovat olleet vähän mitä ovat. Nainen rakastaa romanttisia elokuvia, vaikkei mielellään paljastakaan tätä muille. Laur ei ymmärrä flirttailua juuri ollenkaan, vaan ajattelee ihmisten olevan mukavia hänelle. Naisen kanssa toimiikin parhaiten mahdollisimman suora toiminta – oli kyse sitten parisuhteesta tai ihmissuhteesta.

Laurentine rakastaa kaikkia eläimiä ja pitää kovasti myös urheilusta, etenkin jalkapallosta ja ihan vain juoksemisesta. Laur on erittäin avoinmielinen ja vaikka hän pääosin on todella kiltti ja hankalasti suututettava, ei Laurentine voi sietää rasismia, homofobiaa tai muuten vain ahdasmielisiä ihmisiä. Nainen ei myöskään siedä läheistensä satuttamista jolloin hänestä kuoriutuu oikea leijonaemo. Laurentine on todella pitkävihainen kerran kunnolla suututtuaan, joten on hyvä, ettei häntä saa kovin helposti suututettua.

Vaikka nainen tahtoo antaa itsestään itsevarman kuvan (usein siinä tosin onnistumatta), omaa Laurentine loppujen lopuksi melko heikon itsetunnon. Tähän on varmasti osaltaan syynä huonot ihmissuhteet, joissa Laurentinea on usein käytetty hyväkseen, mutta myös se, että nainen on melko herkkä. Hän toisinaan analysoi toisten ihmisten sanoja ja tekoja vähän liiankin paljon ja miettii, mitä jotkut sanat tai teot tarkoittivat siihen pisteeseen asti, että menettää niiden takia yöuniaan. Ne harvat kerrat, kun Laur sanoo jotain töykeämpää, saavat naisen myös tuntemaan olonsa todella huonoksi ja miettimään sanojaan aivan liikaa.

ULKONÄKÖ

Laurentinesta ei ulkonäön perusteella voisi uskoa, että hänellä on huono itsetunto. Laurentine on 175cm pitkä ja urheilullisuus näkyy selkeästi hänen vartalossaan, naisella on kevyesti erottuvat vatsalihakset ja hän on muutenkin vartaloltaan jäntevä ja lihaksia löytyy, vaikkei hän mikään bodaajatyyppinen vartaloltaan olekaan. Etenkin nuorempana Laurentine olisi toivonut vartaloonsa enemmän muotoja, mutta nykyisin hän on melko sinut vartalonsa kanssa. Naiselta löytyy kyllä hieman muotoja, mutta hän olisi itse toivonut leveämpää lantiota ja isompia rintoja.

Nainen omaa vaaleanruskeat, luonnostaan kevyillä laineilla olevat hiukset, jotka vapaana ollessaan yltävät lähes hänen rintojensa kohdalle. Laurentine suoristaa hiuksensa lähes aina ulos lähtiessään, eikä häntä juurikaan näe luonnollisten hiustensa kanssa. Tallille mennessään ja toisinaan töihin Laurentine letittää hiuksensa.

Naisella on melko terävät kasvonpiirteet, terävä ja kapeahko leuka, korkeat poskiluut ja terävä leukalinja. Laurentinella on kullanruskeat silmät ja pitkät, tuuheat ripset sekä huolitellut kulmakarvat. Hän ei meikkaa juurikaan ja silloin kun meikkaa, hyvin kevyesti. Laurentinella on melko vaalea iho, eikä nainen rusketu juuri millään. Pitkin vartaloa on muutamia arpia; vasemmassa polvessa on vanha leikkaushaava ja otsassa hyvin haalea, lähes huomaamaton arpi jonka nainen sai lapsena kaatuessaan pöydän kulmaa vasten. Laurentinella ei ole muita lävistyksiä kuin yhdet reiät molemmissa korvissa, eikä myöskään tatuointeja.

Pukeutumiseltaan Laurentine on melko yksinkertainen, eikä mieti turhan paljoa mitä päälleen laittaa. Nainen pukeutuu harvoin räikeisiin väreihin tai muuten hirveän huomiota herättävästi. Korkokenkiä harvemmin näkee Laurentinen pitävän, eikä hän juurikaan pukeudu mekkoihin tai hameisiin.
Laurentinen ääni on hyvin pehmeä ja miellyttävä ja toisinaan naisen puheessa on heikko ranskalainen aksentti, mutta hyvin harvoin enää. Laurentinen kasvoja koristaa usein hymy, mutta vain naisen läheiset tunnistavat milloin hän oikeasti hymyilee ja milloin kasvoilla on vain kohtelias tekohymy, Laurentine kun on todella hyvä hallitsemaan ilmeitään.

MENNEISYYS

Laurentine syntyi Lontoossa, hänen vanhempansa olivat molemmat vasta 20 ja olleet yhdessä vasta vuoden. Laurentinen äiti, Lydia, opiskeli kampaajaksi ja isä Derby taas oli puuseppä. Perhe muutti Ranskaan Laurentinen ollessa viisi, Lydian ja Derbyn molempien saadessa hyvät työtarjoukset Vannesista. Laurentinen lapsuus oli hyvin normaali ja onnellinen kymmenen vuotiaaksi asti. Laurentine aloitti ratsastuksen seitsemän vuotiaana hänen parhaan ystävänsä Claran perheen omistamassa ratsastuskoulussa.

Laurentinen ollessa kymmenen, ilmoittivat hänen vanhempansa eroavansa. Tämä oli kova kolaus tytölle, joka oli todella läheinen molempien vanhempiensa kanssa. Laurentine joutui valitsemaan kumman vanhempansa kanssa tahtoi asua ja päätyi lopulta asumaan äitinsä kanssa joka toisen viikon ja isänsä kanssa joka toisen. Nuori Laurentine otti vanhempiensa eron todella raskaasti ja hän olikin pitkän aikaa paljon hiljaisempi ja sulkeutuneempi. Asiaa ei ollenkaan auttanut se, että teini-ikää kohden Laurentine alkoi tajuamaan, ettei ehkä pitänytkään pojista samalla tavalla kuin hänen ystävänsä. Kunnolla Laur tajusi asian ollessaan 13-vuotias ja suudellessaan ensimmäistä kertaa pojan kanssa. Ensimmäisen poikaystävänsä jälkeen Laurentine alkoi jo ymmärtää, ettei pystyisi muuttamaan suuntautumistaan, mutta yritti siitä huolimatta. Laurentine eli melko normaalia teini-ikäisen elämää, keskittyen kouluun ja viettäen aikaa ystäviensä kanssa, sekä harrastaen edelleen ratsastusta usean kerran viikossa.

Laurentine hyväksyi suuntautumisensa vasta monen poikaystävän jälkeen. 16-vuotiaana hän alkoi tapailla ensimmäistä kertaa tyttöä, joka sattui olemaan myös hänen paras ystävänsä. Laurentinen äiti Lydia saikin tietää tyttärensä suuntautumisesta löytäessään tämän suutelemasta kyseisen tytön kanssa. Laurentine oli toivonut äitinsä ottavan asian paljon paremmin, mutta sai pian huomata olleensa väärässä. Lydia teki kaikkensa estääkseen Laurentinea tapaamasta ystäväänsä enää ja kun mikään ei toiminut, viimeisenä keinona Lydia ilmoitti heidän muuttavan. Tämä oli melkoinen shokki Laurentinelle, joka oli tähän asti ollut melko läheinen äitinsä kanssa.

Seuraavat vuodet olivatkin hyvin hankalia Laurentinen elämässä, sillä hänen äitinsä ei millään hyväksynyt tyttärensä suuntautumista ja yritti tämän tästä esitellä Laurentinea pojille ja kun Laurentine ei osoittanut kiinnostusta kehenkään, seurasi tästä usein isoja riitoja Laurentinen ja Lydian välillä. Laurentinen välit tulehtuivatkin äitinsä kanssa niin pahasti, että hän pyysi saavansa muuttaa isänsä luo. Laurentinen isälle kun tyttären suuntautuminen ei ollut ongelma ollenkaan. Lydia yritti paikata välejä tyttärensä kanssa ostamalla tälle hevosen; Milon, tietämättä mitään hevosista.

Laurentine kävi koulunsa loppuun Ranskassa ja seuraavan kerran hänen elämänsä muuttui Laurentinen isovanhempien kuollessa. Nainen oli hyvin hämmentynyt saadessaan tietää, että oli perinyt isovanhemmiltaan kiitettävän summan rahaa. Tämän rahan avulla Laurentine ostikin Zorron ja päätti lähteä takaisin Englantiin opiskelemaan, sillä välit Lydian kanssa eivät olleet parantuneet ollenkaan ja Laurentine tahtoi vaihtaa maisemaa tuntiessaan, ettei pystynyt olemaan oma itsensä niin kauan, kun asuisi lähelläkään äitiään. Näin Laurentine pakkasikin hevosensa ja koiransa Tesin mukaan ja lähti opiskelemaan Newcastlen yliopistoon. Hän pitää edelleen yhteyttä isäänsä, muttei juurikaan äitiinsä.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Laurentine Lyndon
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: