PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 August Rowe

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lilya
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 172
Join date : 25.09.2017

ViestiAihe: August Rowe   Su Joulu 03, 2017 9:04 am

c Lilya

>> PERUSTIEDOT

Nimi: August Morgan Rowe

Syntymäaika: 29.6.1988
Sukupuoli: Mies

Koulutus:  Lääkäri, GP 2011, Cambridge University, CCT in Emergency Medicine, 2017, The Royal College of Emergency Medicine
Kielitaito: Englanti, ranska, arabia, (urdu, somali)
Ammatti: Ensiapulääkäri / Emergency Phycisian,  the Royal Victoria Infirmary, Newcastle

>> ASUMINEN

Osborne Avenue, Jesmond

Siirtyessään erikoistumisjaksolle Newcastleen August valitsi asunnokseen vuokrayksiön sillä ajatuksella, että muutto olisi kuitenkin edessä heti valmistumisen jälkeen. Päädyttyään adoptoimaan itselleen koiran mies vaihtoi pihalliseen rivitaloasuntoon. Vaikka August onkin jo päättänyt erikoistumisjaksonsa, ei hän ole saanut vielä aikaiseksi muuttaa pois, työpaikkakin kun löytyi kätevästi Newcastlesta.

Punatiilisessä, historiallisessa talossa sijaitseva asunto on sisältä remontoitu ja kaikki pinnat on uusittu, kuitenkin talon alkuperäistä ilmettä kunnioittaen. Koiraperheessä epäkätevä kokolattiamatto vaihtui puiseen lattiaan ja riemunkirjavat seinät maalattiin vaaleiksi, jotta huoneisiin saatiin mahdollisimman paljon valoa. Reilunkokoinen olohuoneen ja keittiön yhdistelmä tarjoaa loistavat puitteet vieraiden viihdyttämiseen, ja ylimääräinen makuuhuone toimii kätevästi vierashuoneena. Kenties ammattitautina August on lähes naurettavan siisti, ja koirasta huolimatta asunto on aina moitteettomassa kunnossa, tavarat omilla paikoillaan ja kaikki pinnat kiiltävinä, koiranlelut omassa laatikossaan.

>> PERHE

Machesterissa asuvat vanhemmat, kolme nuorempaa sisarta, joista Andrea asuu vain kivenheiton päässä Newcastlesta.

>> IHMISSUHTEET

Helia Montgomery
Augustin rakas miesystävä, jonka tukena hän yrittää olla parhaansa mukaan.

Sabriel Sabel
August opiskeli samalla vuosikurssilla naisen kanssa, ja ystävyys on säilynyt siitä huolimatta, että väliin on tullut useamman tunnin junamatka.

Muriel Nightingale
Augustin ystäviä, joihin hän on alunperin tutustunut työkaverinsa kautta, suostutteli miehen adoptoimaan koiran eläinsuojalta.

>> KIINNOSTUKSENKOHTEET

August on akateemisesti todella lahjakas, ja hän pyrkiikin kaiken aikaa pysyttelemään tiedon aallonharjalla, oli kyse sitten lääketieteellisistä julkaisuista tai koirankoulutuksen uusimmista tekniikoista. Tiukan tieteellisen tutkimuksen vastakohtana mies nauttii suunnattomasti tieteiskirjallisuudesta, -elokuvista ja -sarjoista, vaikka sen myöntäminen saakin lääkärin hymyilemään hieman nolona. Nippelitiedon lisäksi hän on kiinnostunut kielistä, ja onkin ottanut asiakseen opiskella erityisesti maailman kriisialueiden paikallisia kieliä siltä varalta, että päätyisi joskus työskentelemään ulkomaille.

Tiukasta akateemisesta kiinnostuksestaan huolimatta August on luonto- ja eläinihminen henkeen ja vereen. Vaikka nuoruuden ratsastusharrastus jäikin opintojen tieltä, ei kaipaus takaisin satulaan koskaan suostunut jättämään miestä täysin rauhaan. Vuonna 2014 hän päätyi viimein ostamaan itselleen hannoverruuna Septemberin (nimi on täysin sattumaa) ja onkin siitä lähtien jakanut vapaa-aikansa koiransa ja hevosensa kesken. August nauttii ulkoilmasta, ja huolehtiikin kunnostaan kaikkein mieluiten juuri lenkkeilemällä ja luonnossa liikkumalla.

Vaikkei kiireinen työ jätäkään vapaa-aikaa niin paljon, että kyllästyminen ehtisi iskeä, August on innokas ruuanlaittaja silloin, kun aikataulu sen suinkin sallii. Hän kutsuu mielellään myös ystävänsä syömään, ja vaikkei mies ehkä huippukokki olekaan, ei hänen luotaan joudu lähtemään nälkäisenä.

>> ULKOMUOTO

Pituus: 188 cm
Hiukset: Punaruskea
Silmät: Siniharmaa

Ensivaikutelma Augustista on ennen kaikkea lempeä, eikä miestä suotta ole verrattu uskolliseen collieen. Suurissa, siniharmaissa silmissä on pehmeä katse, jota voimakkaat, lähes surullisesti kaartuvat kulmat vain korostavat. Rauhallinen, helposti lähestyttävä olemus onkin yleensä varsin hyödyllinen ominaisuus ensiavussa työskentelevälle lääkärille, mutta tarpeen tullen Augustin olemus huokuu myös tiukkaa ammattitaitoa ja päättäväisyyttä.

Augustin kasvot ovat pitkät ja kapeat, nenänvarsi pitkä ja hieman kyömy. Suupielet kaartuvat luonnostaan hieman ylöspäin, pehmentäen miehen ilmettä entisestään. Oikeaa poskipäätä myötäilee pitkä, vaalea arpi vammasta, joka näyttää syntyneen jonkin terävän viiltäessä ihon rikki. Arpi on tavallisessa valaistuksessa melko huomaamaton, mutta kirkkaassa päivänvalossa tai kasvoja läheltä tarkasteltaessa sen kyllä huomaa.

Augustin hiusten luonnonllinen väri on tumman punertavanruskea. Hän pitää hiuksensa siisteinä säännöllisillä parturikäynneillä jo siksikin, että liian pitkiksi kasvaessaan suortuvat alkavat luontua ja muuttua sitä hankalammin hallittaviksi, mitä pitemmiksi ne pääsevät venähtämään. Yleensä mies hampaa hiuksensa sivujakaukselle ja pois otsalta, niin että ne ovat mahdollisimman vähän tiellä työskennellessä.

August huolehtii kunnostaan jo siksikin, ettei muuten jaksaisi raskasta vuorotyötä, ja hänen vartalonsa onkin hoikassa, urheilullisessa kunnossa. Iho on valitettavasti luonnostaan kuuluisaa brittiläistä vaaleaa, joka yleensä palaa ennen kuin ruskettuu. Hän kantaa itsensä hyvässä ryhdissä ja liikkuu hallitusti, pitkistä raajoistaan huolimatta. Hoikat, pitkäsormiset ja vakaat kädet olisivat olleet täydelliset kirurgille, mutta kutsumus hektiseen ensiaputyöskentelyyn vei silti voiton.

>> PUKEUTUMINEN

Kuten kaikilla muillakin elämänalueilla, August on myös pukeutumisensa suhteen huolellinen ja siisti. Hän suosii klassista, asiallista tyyliä, kauluspaitoja, neuleita ja chinoja hillityissä, maanläheisisssä väreissä, sekoittaen joukkoon vaaleita pastellisävyjä. Pääasiassa vaatekappaleet ovat kuosittomia ja yksivärisiä, lukuun ottamatta joulun aikaa, jolloin hän kuuliaisesti sonnustautuu rumaan jouluvillapaitaan.

Vaatteidensa suhteen August on hyvin laatutietoinen, ja ostaa mieluummin kerralla kalliimpaa, joka varmasti myös kestää käytössä pidempään. Jopa miehen urheiluvaatteet ovat naurettavan siistejä ja huolellisesti silitettyjä, ja vaatekaappikin on järjestetty värikoodatusti.

>> LUONNE:

Kenties kolmen nuoremman siskon kanssa kasvaminen on tehnyt Augustista lehmänhermoisen, eikä miehen sisäistä zen-tilaa tunnu hetkauttavan juuri mikään, oli kyse sitten kiukuttelevasti siskosta tai ensiapuun useampana kappaleena kuskattavasta potilaasta. Rauhallista Augustia on helppo erehtyä pitämään ujona, vaikka hän todellisuudessa onkin varsin ekstrovertti luonne, joka nauttii ihmisten seurasta, niin uusien tuttavuuksien kuin vanhojen ystävienkin.

August ei ole tottunut tekemään itsestään suurta numeroa, ja hän on ehdottomasti parhaimmillaan kuuntelijan roolissa. Mieheltä löytyy loputonta kärsivällisyyttä ja myötätuntoa, eikä hän hermostu, vaikka keskustelukumppani juuttuisi murheineen toiston kierteeseen – August kyllä kuuntelee niin kauan, että toisen olo helpottaa. Hän on kohtelias ja huomaavainen, ja huomioi yleensä muiden tarpeet ennen omiaan.

Augustissa on ehdottomastityönarkomaanin vikaa, ja ilman lemmikkejään hän todennäköisesti asuisi työpaikallaan. Jopa vapaapäivinä mies on valmis kiitämään sairaalalle, mikäli ylimääräistä käsiparia tarvitaan. Liiallinen auttamishalu kostautuu sillä, että August ajaa itsensä uupumuksen partaalle, mutta onneksi miehellä on ystäviä, jotka muistuttavat myös riittävän levon merkityksestä. Augustilla on paha tapa toimia  ”tee niin kuin minä sanon, älä niin kuin minä teen” -ajatuksen mukaan.

Vaikka August vaikuttaakin persoonalta, jonka yli on helppo kävellä, osaa hän kyllä pitää puolensa tilanteen niin todella vaatiessa. Hän on myös tottunut työskentelemään stressin alaisena ja tekemään nopeitakin päätöksiä, eikä joudu helposti lukkoon yllättävissäkään tilanteissa. Miehen perisynti on pitää omat murheensa visusti omana tietonaan sen sijaan, että keskustelisi ne auki jonkun kanssa.

>> HISTORIA:

Lapsuutensa ja nuoruutensa August vietti Manchesterissa, nelilapsisen perheen esikoisena. Varsin lyhyen ajan sisään syntyneet sisaret eivät tehneet elämästä turhan helppoa, ja August tottuikin varsin varhain paitsi huolehtivaisen isoveljen rooliin, myös jakamaan vanhempien huomion nuorempien sisarusten kesken. Helppona, melkein itse itseään kasvattavana lapsena August jäi jopa jossain määrin sisartensa varjoon, vaikka ei koskaan joutunutkaan epäilemään, etteivätkö vanhemmat olisi rakastaneet myös häntä.

Pelastuksen kodin hulinasta herkälle pojalle tarjosi perhetuttu, joka keksi ottaa Augustin mukaansa läheiselle ratsastuskoululle. Rakkaus ratsastukseen ja hevosiin syttyi sillä hetkellä, kun poika pääsi ensimmäistä kertaa nousemaan satulaan, ja innostus jaksoi kantaa läpi nuoruusvuosien jopa siinä määrin, että August ehti haaveilla urasta hevosten parissa. Hän rakasti erityisesti kouluratsastusta ja yhteistyötä ja luottamusta, jota se ratsukolta vaati.

Siinä vaiheessa huomio ratsastuksen suhteen oli kuitenkin jo siirtynyt Andrea-sisareen, jonka kilpailu-uraan vanhemmat päättivät panostaa. Vaikka Augustillakin olisi ollut lahjoja ja intoa, alkoi erityisesti perheen isä pojan kasvaessa vihjata, että olisi ehkä parempi alkaa harkita oikeaa ammattia ja yliopistotutkintoa, eihän hevosten kanssa puuhastelu nyt varsinaisesti ollut miehelle sopiva ammatti. Vaikka jokin Augustin sisällä särkyikin, konfliktin välttääkseen jo ennestään lahjakas nuorukainen alkoi keskittyä yhä enemmän opiskeluun, ja valmistuikin loppujen lopuksi luokkansa priimuksena.

Harkittuaan ensin eläinlääkärin uraa August päätyi lopulta Cambridgen yliopistoon opiskelemaan lääkäriksi. Koska perhe ei kieriskellyt rahoissa neljä lasta yksityiskouluun maksettuaan, August rahoitti opiskelunsa tekemällä viikonlopputöitä sekä scholarshipillä, mikä leimasi hänet joidenkin silmissä huonompaan kastiin kuuluvaksi. Onneksi ystäviäkin kuitenkin löytyi, ja mies muisteleekin yliopistoaikojaan vilpittömällä lämmöllä. Muutto omilleen tarjosi ensimmäistä kertaa mahdollisuuden omaan rauhaan ja siihen, että pystyi kuulemaan omat ajatuksensa viittä minuuttia pidemmissä jaksoissa.

Cambridgesta valmistuttuaan August siirtyi ensin Lontoon Royal College of Emergency Medicineen erikoistumisopintoja varten, ja sitä kautta hän päätyi lopulta harjoitteluun Newcastlen  the Royal Victoria Infirmaryyn. August ei ollut suunnitellut jäävänsä kaupunkiin sen pidemmäksi aikaa, mutta kun hänelle tarjottiin harjoittelun jälkeen vakituista lääkärin paikkaa, ei mies keksinyt riittävästi syitä kieltäytyäkseen.

>> TRIVIA:

x August omistaa rautiaan hannoverruuna Septemberin, joka joutui myyntiin sen jälkeen, kun ei menestynyt koulukentillä niin hyvin, kuin edellinen omistaja toivoi.

x Septemberin lisäksi Augistin elämää hallitsee vaalea salukinarttu Desdemona, koira, jota miehen ei koskaan pitänyt itselleen ottaa.

x Augustia on opiskelujensa alusta asti kiehtonut ajatus avustustöihin lähtemisestä, ja hän seuraakin jatkuvasti Lääkärit ilman rajoja -järjestön rekrytointi-ilmoituksia, varsinkin kun tietää, että Septemberille ja Desdemonalle löytyy kyllä hoitaja poissaolon ajaksi.

>> PELISSÄ TAPAHTUNUTTA:

Loppuvuosi 2017
August tutustui yhteisen ystävän kautta Heliaan. Miehet joutuivat huijatuksi treffeille, mutta huomasivat tulevansa toimeen erittäin hyvin. Alkanut seurustelusuhde joutui koetukselle, kun Helia joulupäivänä puukotti itseään ahdistuksen kourissa ja joutui sairaalan suljetulle osastolle. August on kuitenkin päättänyt pysyä miesystävänsä tukena parhaansa mukaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
August Rowe
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: