PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Andromeda (Andy) Montgomery

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lilya
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 172
Join date : 25.09.2017

ViestiAihe: Andromeda (Andy) Montgomery   Ma Marras 13, 2017 4:32 pm

© Lilja

>> PERUSTIEDOT

Nimi: Euphrosyne Andromeda Montgomery

Kutsumanimi: Andromeda / Andy / Roo

Syntymäaika: 22.11.1992, Englanti
Sukupuoli: Nainen

Koulutus: Sixth form, aloitettu Film and Media -tutkinto (Newcastle University)
Kielitaito: Englanti, hollanti
Ammatti: Työskentelee myyjänä veljensä Heads to Tails -eläintarvikeliikkeessä

>> ASUMINEN

Spittal Terrace, Hexham, Nortumberland, NE46 3ET
Kahden makuuhuoneen asunto punatiilisessä rivitalossa Hexhamissa. Kaksikerroksinen asunto on sokkeloinen ja hieman kulunut, mutta Andromeda rakastaa kotiaan siitä huolimatta. Asunto on kalustettu hieman eriparisesti pääasiassa lahjoituksina saaduilla huonekaluilla, mutta hiljalleen muuttolaatikot ovat alkaneet kadota tavaroiden löytäessä omat paikkansa. Andromeda yrittää pitää kotinsa siistinä, mutta lipsuu silloin tällöin tavaroiden paikoilleen viemisestä. Suurehko, aidattu takapiha on täydellinen koiraperheeseen.

>> IHMISSUHTEET

x Wolfgang Montgomery / Dorian Day
Andromedan vanhin veli, joka on vasta palannut naisen elämään.

x Helia Montgomery
Andromedan nuorempi isoveli, tuki ja turva.

xWesley Dalton
Andromedan miesystävä.


>> KIINNOSTUKSENKOHTEET

Andromeda katselee maailmaa mieluiten kameran linssin läpi. Vaikka suosikkityöväline onkin Canonin järjestelmäkamera hitaasti kartutettuine objektiivivalikoimineen, on naisen sydämessä paikkansa myös vanhanaikaiselle filmikuvaukselle. Andromedan suosikkikohteet löytyvät luonnosta ja eläimistä, ja hänellä onkin hämmästyttävä kyky saada hankalatkin kohteet esiintymään kuvissa edukseen.

Aiemmin Andromedan kiinnostus riitti lähinnä luontodokumenttien ja yksittäisten tv-sarjojen  seuraamiseen, mutta pikkuhiljaa mukaan ovat tulleet myös kokkiohjelmat. Nainen on hitaasti mutta varmasti alkanut opetella ruuanlaittoa, ja vaikka häntä ei voikaan kuvailla luonnonlahjakkuudeksi, on hän onnistunut valmistamaan jo muutaman aterian polttamatta niitä pohjaan. Andromeda innostuu kausittain videopeleistä, ja sille päälle sattuessaan saattaa unohtua useammaksi tunniksi pelin maailmaan.

Andromeda on aina ollut hyvin eläinrakas, mutta vasta vanhempien luota muuttaminen tarjosi hänelle mahdollisuuden todella toteuttaa tätä puolta muutenkin kuin selaamalla lemmikkikirjoja hiirenkorville. Muuttaessaan omilleen hän sai veljeltään lahjaksi koiran, jonka kanssa touhuamisella  Andromeda täyttää loput vapaa-ajastaan. Hän on harrastanut myös ratsastusta muutaman vuoden, päästessään perhetutun mukana tallille.

>> ULKOMUOTO

Pituus:  158 cm
Hiukset: Vaaleanruskeat (luonnollinen)
Nykyinen väri: Galaksivärjäys: pinkkiä, turkoosia ja violettia
Silmät: Vaaleanvihreät

Andromeda päätti uhmata ennustettua kasvukäyrää ja jämähtää muuhun perheeseen verrattuna minikokoiseen mittaan. Hän on kaitaluinen, levottomasti liikehtivä olento, jota on helppo kuvitella ikäistään nuoremmaksi. Hänen vartalonsa on poikamaisen hoikka, pikemminkin liian laiha kuin urheilullinen, ja naisella olisikin varaa nostaa painoaan muutama kilo. Andromedalla on paha tapa kyyristellä ja käpertyä kasaan, mikä ei ainakaan imartele valmiiksi lyhyttä vartta.

Andromedan pyöreät, pehmeät kasvonpiirteet ja suuret silmät korostavat nuorta vaikutelmaa. Ovaalinmuotoiset kasvot ovat harvoin stoalaisen tyynet, vaan tunteiden kirjo heijastuu niiltä leveästä hymystä tyytymättömään kulmien kurtistukseen. Nenänvarsi on pitkä ja keskeltä hieman kyömy, nenänpää kapea ja pyöreä. Suu kapea mutta täyteläinen. Tarkempi tarkastelu paljastaa pitkien ripsien kehystämistä, vaaleanvihreistä silmistä häivähdyksen kuparia aivan pupillin ympäriltä.

Andromedan hiukset ovat villit ja helposti sähköistyvät, erityisesti kosteina kihartuvat, ja kutrien alkaessa haitata menoa hän pyytää jotakuta saksimaan ne lyhyemmiksi. Nainen värjää hiustensa luonnollisen vaaleanruskean (tai maantienharmaan, kuten hän itse asian ilmaisee) shokkivärien alle piiloon. Hän pitää otsatukkansa mielellään riittävän pitkänä, jotta sen taakse voi tarvittaessa piiloutua, mutta ärsyyntyessään virittää hiukset pois kasvojen tieltä erilaisilla pinneillä.

Andromeda on perinyt britti-isänsä kalpean, helposti palavan ihon. Myös vuoden ympäri erityisesti kasvoja läikittävät pisamat ovat samaa geneettisen loton riemuvoittoa. Siellä täällä kehossa on erilaisia isompia ja pienempiä arpia muistoina menneistä hölmöilyistä.

>> PUKEUTUMINEN

Andromedan vaatekaapista ei löydy montaa yksiväristä vaatekappaletta, ja ne harvatkin ovat todennäköisesti veljen ostamia. Andromeda pitää erityisesti eläinkuoseista, eikä kiinnitä liikaa huomiota siihen, sopiiko hupparin kuosi yhteen legginsien kanssa. Nainen on kerrospukeutumisen mestari, ja luopuu harvoin edes kesäisin vähintään kolmen vaatekerroksen periaatteestaan. Hupparit ja muut hupulliset yläosat tarjoavat täydellisen mahdollisuuden piiloutua silloin, kun maailma alkaa ahdistaa. Andromeda käyttää harvoin korkoja, vaan tuntee olonsa mukavammaksi tennareissa ja muissa matalapohjaisissa kengissä.

Andromedan molemmista korvalehdistä löytyy neljä lävistystä korvalehdeltä, oikeasta lisäksi yksi rustosta. Mieltymystään noudattaen nainen on kerännyt itselleen kunnioitettavan kokoelman eläinaiheisia koruja, sekä pinssejä, joita hän kiinnittää piristämään niitä harvoja yksivärisiä vaatteitaan.

>> LUONNE:

Andromedan olemusta hallitsee ennen kaikkea epävakaus. Yhtenä päivänä hän saattaa vetäytyä täysin kuoreensa ja kieltäytyä edes katsomasta ihmisiä silmiin, seuraavana taas nauraa avoimesti muiden mukana. Hän ei ole ihminen helpoimmasta päästä, mikä on valitettavasti johtanut siihen, että pysyvien ihmissuhteiden muodostaminen on osoittautunut ongelmalliseksi.

Lapsuudestaan saakka räjähdysherkän naisen tunteet ryöstäytyvät helposti äärimmilleen ja saattavat vaihdella lyhyenkin ajan sisällä hämmästyttävällä nopeudella. Hetkessä nollasta sataan yltyvä kiukkukohtaus saattaa muuttua melkein silmänräpäyksessä hyväntuuliseen nauruun ja siitä edelleen epätoivoiseen itkuun. Asiasta ei ainakaan tee helpompaa se, että usein mielialanvaihteluiden taustalla oleva syy on ulkopuolisen silmiin täysin käsittämätön.

Levottoman tunnemaailman lisäksi Andromedan elämää hankaloittaa impulsiivinen käytös, joka on saanut hänet päätymään monta kertaa tilanteisiin, joita on myöhemmin saanut katua. Hänen impulssikontrollinsa tuntuu olevan täysi nolla, ja nainen onkin helppo ylipuhua melkein mihin tahansa. Hänellä ei ole juuri lainkaan itsesuojeluvaistoa, mikä ei ainakaan helpota impulssien keskellä elämistä.

Andromeda kiintyy ihmisiin syvästi ja hyvällä tuulella ollessaan myös näyttää kiintymyksen mielellään. Hän tekee kaikkensa miellyttääkseen muita, mutta saattaa valitettavasti venyä jopa naurettavuuksiin tässä miellyttämishalussaan. Naista vaivaa myös jatkuva hylätyksitulemisen pelko, joka saa hänet takertumaan muihin epätoivoisen raivokkaasti.

Andromedalla on vilkas mielikuvitus, niin hyvässä kuin pahassa. Hänellä olisi todennäköisesti lahjoja vaikka mihin, mutta epäonnistumisen pelko saa naisen toistuvasti vetäytymään ja jättämään yrityksensä kesken. Hän on epävarma ja vaatii jatkuvasti muiden hyväksyntää ja kannustusta uskaltaakseen jatkaa. Hän janoaa huomiota ja on vilpittömän kiitollinen pienimmästäkin positiivisesta huomionosoituksesta.

>> HISTORIA:

Andromeda muistaa lapsuudestaan lähinnä loputtoman pitkiltä tuntuvat automatkat, kaikuvat konserttihallit ja kiukkuiset lapsenvahdit tai vanhemmat, jotka käskivät pitää pienempää ääntä ja lopettaa turhan parkumisen. Andromeda kasvoi janoten vanhempiensa huomiota, äidin keskittyessä lahjakkaaseen esikoiseensa ja isän suhtautuessa nuorimmaiseensa välinpitämättömän nuivasti. Tukipilareiksi muodostuivat vanhemmat veljet, joista erityisesti Helia joutui ottamaan aivan liikaa vastuuta nuoremmasta siskostaan.

Andromedan elämä suistui ensimmäisen kerran todella raiteiltaan, kun vanhempi veli Wolfgang katosi hermoromahduksen seurauksena kokonaan perheensä elämästä. Vaikka vanhemmat alkujärkytyksen jälkeen alkoivatkin kiinnittää enemmän huomiota kahteen nuorempaan lapseensa, Andromeda ei osannut enää vuosien paitsiossa elämisen jälkeen rauhoittua. Hänelle olisi saattanut käydä huonosti, ellei Helia omilleen muuttaessaan olisi ottanut vielä teini-ikäistä siskoaan mukaansa.

Andromeda sai suoritettua Sixth forminsa suurin piirtein kunnialla, mutta sen jälkeen elämä on ollut yhtä epäonnistumisten sarjaa. Hän onnistui saamaan paikan Newcastlen yliopistosta, mutta jätti opiskelun kesken, ja työpaikka lemmikkitarvikeliikkeessäkin järjestyi ainoastaan veljen hyväntahtoisuuden ansiosta. Andromeda alkaa olla itsekin siinä pisteessä, että oman paikan löytäminen maailmassa alkaa näyttää yhä mahdottomammalta haaveelta.

>> TRIVIA:

x Muuttaessaan omilleen Andromeda sai veljeltään lahjaksi koiran. Vega on koirasuojasta otettu punaturkkinen huskymix, joka laulaa mielellään klassisen musiikin mukana.
x Ei ole ajanut ajokorttia, mutta omistaa vanhan, vihreän polkupyörän.
x Äidin puolelta hollantilainen, isän britti.

>> PELISSÄ TAPAHTUNUTTA:

Loppuvuosi 2017
Vuoden loppu oli Andromedalle rankka, ja romahdettuaan ja uhattuaan jälleen kerran riistävänsä henkensä hän joutui hetkeksi sairaalaan lepäämään. Ankeuteen toi valoa Wesley, johon Andromeda oli tutustunut veljensä eläintarvikeliikkeessä ja jonka kanssa hän alkoi käydä ulkona. Välit Heliaan sen sijaan katkesivat väliaikaisesti, isoveljen romahdettua vuorostaan vuosia kestäneen paineen alla.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Andromeda (Andy) Montgomery
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: