PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Judas van Krieken

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Bebiankh
Höpsötys
Höpsötys
avatar

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 04.11.2017

ViestiAihe: Judas van Krieken   La Marras 04, 2017 12:24 pm

nimi
Judas Xander van Krieken

skpl, ikä, späivä, horoskooppi
mies, 20v, 11.05.1997, härkä

suuntautuminen, siviilisääty
homoseksuaali, sinkku

koulutus, ammatti
käynyt yksityiskoulun, opiskelee yliopistossa, tähtää fysiologiksi, tekee satunnaisvuoroja kahvilassa, kotoisin rikkaasta perheestä ja rahatilanne hyvä

asuu
Hexham, yksikerroksinen harmaa puutalo isolla asuinalueellamenneisyys
Judas tuli yllätyksenä vanhemmilleen, jotka eivät silloin olleet edes naimisissa. Raskauden tultua ilmi, päättivät he kuitenkin pitää lapsen. Alankomaista britteihin muuttanut Cecile, ja Iso-Britanniassa aina asunut Finn, menivät naimisiin yhtäaikaa Judasin ristiäisten kanssa.
Käyttöön otettiin Cecilen sukunimi van Krieken Finnin oman sijasta (joka olisi ollut Abbott).

Judasille syntyi pikkuveli v. 2001, jolle annettiin nimi Isaiah. Judas inhosi veljeään ja hänestä tuntui että nyt kaikki huomio meni Isaiahille. Mustasukkaisuus lakkasi vasta kun Judas siirtyi seitsemännelle luokalle. Siitä eteenpäin heidän välinsä ovat lähentyneet ja nykyään Isaiah ja Judas ovat aktiivisesti mukana toistensa elämässä, vaikka Judas onkin jo omillaan.

Judasin lapsuus oli verrattain onnellista, eikä siihen kuulunut mitään, mikä olisi traumatisoinut hänet.

Judas ei ollut koskaan miettinyt seksuaalisuuttaan sen kummemmin, kunnes vähitellen tajusi, ettei häntä oikeastaan kiinnosta tytöt millään tavalla. Oman seksuaalisuutensa ymmärtäminen, sen hyväksyminen ja kaapista ulostulo olivat hyvin helppo ja nopea prosessi hänelle. Hän oli tiennyt jo valmiiksi, että hänen vanhempansa eivät olleet LGBTQ+ vastaisia. Judas ei kuitenkaan ole muulle maailmalle avoin homoudestaan, pitää sen mieluummin niiden tietona joita se jollain tavalla koskettaa.

ulkonäkö
Judaksen pituudesta saa väärän mielikuvan, jos hänet näkee vain yksinään kuvissa - oikeasti jätkä on hädin tuskin 160cm. Judas vaikuttaa hyvin atleettiselta ja terveeltä, ja niin hän onkin. Polkujuoksu on yksi hänen lempiharrastuksistaan.
Judaksella on hoikat kasvot ja mustat, siileksi leikatut hiukset. Hänen oikeanpuoleisessa korvassaan killuu hopeinen industrial, ja kummissakin korvanlehdissä on 20mm venytykset.
Mustat, paksut kulmat ovat aika alhaalla, ja tuovat hänelle väsyneen perusilmeen. Judaksen silmät ovat aika syvälle asettuneet, pienet ja väriltään tummanharmaat. Silmäpussit roikkuvat niiden alla, sekä kasvotatuoinnit - kummankin silmän alle on piirretty kolme, samanmittaista viivaa pystypäin.
Judaksen nenä on murtunut useastikin, minkä varmaan huomaa sillä nenään on tullut pysyvä kyömy. muuten se on teräväpäinen ja viettää ylöspäin. Nenässä Judaksella on hopeinen septumi.
Hänen huulensa ovat aika pyöreät, eivätkä mitenkään paksut mutta eivät myöskään ohuet.

Judaksella on muuallakin tatuointeja kuin vain kasvoissa. Oikeanpuoleisesta käsivarresta, suunnilleen hauiksen kohdilta löytyy pieni perhonen lajia morpho menelaus. Vasemmassa kämmenessä, peukalon ja muiden sormien välissä olevassa tilassa on noin 3cm musta viiva, jolla on Judakselle syvempi merkitys. Alavatsan seudulla, hieman enemmän vasempaan lanteeseen päin mentäessä hänellä on värillinen, yksityiskohtainen koivunoksa. Oikeassa lanteessa hänellä lukee pienellä fonttikoolla ‘in order to understand, i destroyed myself’. Toiseksi viimeisenä oikeassa sääressä, ulkopuolella on tälläinen ilmestys. Vasemmassa nilkassa on vain piskuinen väritön päivänkakkara, ikään kuin laastarilla kiinni.

Judaksella on leikkaava ääni, joka vaikka puhuisikin hiljaa, jostain syystä vain kuuluu. Hän harvoin huutaa. Judas puhuu englantia kevyellä hollantilaisaksentilla, hän on kaksikielinen ja heillä kotonaan käytetään yhteiskielenä hollantia.

Judaksen pukeutumiseen tms. pääset tutustumaan täällä!

luonne
Judaksen persoonallisuustyyppi on ehdottomasti ENTJ. Hän yrittää aina hallita jokaista tilannetta ja ihmistä, ja Judasta pännii, jos jokin ei mene hänen mielensä mukaan. Hän kuitenkin tietää, milloin pitää suunsa kiinni ja on muutenkin täysin tietoinen omista tunteistaan, joten harvoin valittaa. Judas saa itsensä vaikuttamaan sopeutuvaiselta, mutta oikeasti kuorensa alla tuomitsee ja kiukkuaa minkä ehtii.
Ihmisten kanssa Judas on melkein aina jollakin tapaa aggressiivinen. Hän on suorasukainen ja etenkin hyvien ystävien seurassa sanoo välillä aivan mitä sattuu. Judas ajattelee paljon asioita, mutta harvoin sanojaan. Jätkä on vähän ristiriitaisen oloinen aina siihen asti, kun hänen ailahtelevaisuuteensa tottuu. Yksi päivä hän tykkää tästä, viikko myöhemmin ja näyttää inhoavan sitä.
Judas pitää asioiden tekemisestä yksin. Hän on todella itsenäinen, ja oikeastaan ylpeäkin siitä. Niinpä hänelle harvoin kannattaa ehdottaa jonkin tekemistä yhdessä. Voi olla, että Judaksella on päivä, että suostuukin yhteiseen puuhaan, tai sitten myöntyy mukaan säälistä, tai on oma itsensä ja kieltäytyy. Mene nyt sitten arvaamaan, milloin hänellä on minkäkinlainen päivä.
Usko pois, vaikka kylmäkiskoinen Judas tuntuukin siltä, ettei häntä kiinnosta, niin kyllä Judasta hitto soikoon kiinnostaa. Hän on utelias monestakin asiasta, mutta valikoi tarkasti ne keiltä kysyy, mitä ja miten. Ihmissuhdekiemurat harvoin tosin herättävät Judaksen kiinnostusta, ellei kyse ole jostakin pojasta josta hän pitää vähän enemmän.
Aiemmin mainitsin Judaksen ajattelevan paljon, ja tällä tarkoitan Judaksen valtavaa mielikuvitusta. Hän kulkee itse pää pilvilinnoissa, vaikka haluaakin että muut alistuisivat pessimismiin ja pitäisivät jalat maassa. Mistähän tämäkin käyttäytymismalli syntynyt? Jaa’a.
Judas vaikuttaa aina niin itsevarmalta itsestään - hänen liikkeensä, puhetapansa ja persoonansa oikein huokuu itsensä arvostamista. Mutta näin ei oikeastaan ole. Judas ajattelee itsestään hyvin alhaisesti, ja moni asia aivan aidosti pelottaa häntä, tai ahdistaa. Hän ei vain ole kovin hyvä omien tunteidensa käsittelemisessä. Judas uskoutuu itsestään hyvin harvalle, ja vaikka tietääkin että hänellä on paljon hyviä ystäviä jotka kyllä ymmärtäisivät, niin ei vain osaa aloittaa keskustelua. Judakselle on jäänyt pelko siitä, että hänen tunnekokemuksensa liiskataan sillä “man up!” repliikillä, eikä hänelle annetakaan lupaa olla välillä herkkä ja avoin.

Hevosen seurassa Judaksesta kuoriutuu joku aivan muu, hänen oikea oma itsensä. Hän keskittyy täysin siihen, mitä tekee, ja nauttii suuresti yhteisistä kävelyistä ja harjaushetkistä. Ratsastaminen ei ole Judaksen ykköspuuhaa, vaikka nauttiikin sen haasteista ja rakastaa viedä itseään eteenpäin.
Joskus Judaksen voi saada kiinni juttelemasta hevoselle mitä lempeimmällä, hiljaisella äänellä. Hän liikehtii rauhallisesti ja kunnioittaa täysin edessään seisovaa eläintä, kuitenkin pitäen omasta asemastaan kiinni.

muuta
- Judas harrastaa nykytanssia, osaa myös baletin ja street dancen alkeet.
- Harrastanut ratsastusta 8-vuotiaasta vaihtelevalla vauhdilla, taso heA re 110cm.
- Judas ei tunnu matemaattisesti kovin älykkäältä ja laskee usein sormilla, mutta kunhan joskus rauhoittuisi, niin laskutkin sujuisivat.
- Hänellä on lyhyt historia huumeiden kanssa, polttelee kannabista satunnaisesti kaveriporukalla ja on kokeillut kokaiinia ja salviaa, mutta ei ole koukussa eikä häntä huumausaineet enempää kiinnostakaan. Kova kittaamaan alkoholia.
- We Heart It-kokoelma Judaksesta
- Judaksen soittolista, tämä päivittyy useinkin!
- Judaksella on tili instassa ja snäpissä, mutta jakelee niitä vain valitsemilleen ihmisille eikä ole edes kauhean aktiivinen. Ja kun on, ovat ne kuvia lemmikeistä.
- Erittäin uskollinen Axelle jostain syystä. Kun käyttää hajuvesiä, ovat ne useimmiten jokin ‘tumma’ tuoksu, jonka haistaa vasta kun on tarpeeksi lähellä (:D).
- Hän on aina tahtonut maine coonin tai norjanmetsäkissan.
- Judas ajaa mustaa BMW X6, ulkoa & sisältä
- Haaveilee moottoripyörästä...

lemmikit & hevonen
- skorpioniuros heterometrus spinifer, jota leikillään kutsuu Heteroksi tai jollain muulla yhtä 'kekseliäällä' nimityksellä
- tarantulanaaras lajia poecilotheria metallica
- tarantulauros lajia thrigmopoeus psychedelicus
- risteytystamma Bimyou

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Judas van Krieken
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: