PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Gianluca D'Ambrosio

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Cualacino
Poniratsastaja
Poniratsastaja
avatar

Viestien lukumäärä : 32
Join date : 21.10.2017

ViestiAihe: Gianluca D'Ambrosio   La Loka 21, 2017 2:15 pm

Gianluca D’Ambrosio | 28-vuotias | 18.10.1989 | mies

Asuu kolmiossa Allendalen kylässä.

Gianluca on käynyt koulut Italiassa, opiskeli siellä eläinlääkäriksi. Nykyään toimii eläinlääkärinä Farplace Animal Rescue -nimisessä löytöeläintalossa.

Ratsastustausta
Gianluca on ollut koko elämänsä tekemisissä hevosten kanssa. Hän oli ensimmäistä kertaa hevosen selässä jo ennen kuin hän oppi kävelemään kunnolla. Lapsena Gianluca sai yksityistä ratsastuksenopetusta ratsastuksenopettajatädiltään. Hieman vanhempana Gianluca osallistui muutaman nuoren ratsun koulutukseen ja nykyään hänellä on haastetta kaltoinkohdellussa ruunassa.
Tyyliltään Gianluca on rauhallinen ratsastaja, mutta hän tykkää vauhdista. Hänen suosikkeihin ratsastuksen parissa ei todellakaan ole koskaan kuulunut sileällä temppuileminen. Hän kuitenkin osaa paljon kouluratsastuksenkin asioita, ja hoitaa myös sitäkin puolta hevosensa liikutuksessa. Joskus Gianluca kuitenkin hakee tasaisella työskentelyyn haastetta ottamalla satulan pois.
Ratsastus ei ole Gianlucan mielestä hevosharrastuksen tärkein osa. Hän pitää mielessään luottamuksen, joka pitää rakentaa hevosen ja ratsastajan välille. Siispä Gianluca viettää pitkiä tunteja pelkästään harjaten hevostaan sekä puhuen sille. Hän liikuttaakin hevosensa vähintään kerran viikossa maasta käsin ja tulee hoitamaan sen joka päivä, jopa ruunan vapaapäivänä.

Lemmikit
Gianluca omistaa Cass-hevosen lisäksi sinikelta-aran, jonka hän sai 15-vuotissyntymäpäivälahjaksi. Se on pelastettu pimeiltä markkinoilta, mutta pientä, orpoa aranpoikasta ei pystytty palauttamaan luontoon. Sinisiipinen otus kantaa nimeä Alonzo. Lintu kulkee usein Gianlucan mukana sinne sun tänne. Alonzo on niin kiintynyt omistajaansa, ettei koskaan lentelisi kovikaan kauas Gianlucasta, joten se ei useimmiten tarvitsisi mitään valjaita tai muita sen sellaisia. Silti Gianlucalla on varalta valjaat linnulle, jos hän vaikka lähtee Alonzon kanssa uuteen paikkaan missä lintu saattaa säikähtää jotakin, mitä se ei ole aikaisemmin nähnyt.
Aikaisemmin Alonzo oli jopa tallilla Gianlucan olkapäällä, mutta nykyään hän ei uskalla enää ottaa lemmikkiään tallille, sillä hän ei ole varma siitä, miten hevoset suhtautuisivat eläimeen. Ehkä joskus Gianluca uskaltaa ottaa Alonzon mukaan. Mies ei tosin ole varma siitä, miten Cass suhtautuisi lintuun - säikky hevonen kun tuo on.
Linnulla on oma huone Gianlucan asunnossa. Se on sisustettu eksoottisen linnun vaatimuksien mukaan. Oksia roikkuu katosta ja tököttää seiniltä, kasveja on siellä täällä ja ikkuna on peitetty, ettei lintu vaan lennä sitä päin. Sen sijaan kattolamppu on vaihdettu päivänvaloputkeksi, jotta huoneen valo on mahdollisimman luonnollinen.

Luonne
Gianluca on hieman ujo, ja ensivaikutelmalta hänestä saattaakin saada hieman ylimielisen kuvan. Hän on nimittäin hiljainen, mikä saattaa vaikuttaa hieman oudolta yhdistelmältä perinteisten stereotypioiden kanssa. Lisäksi hänestä ei voisi ulkoisesti uskoa, että hän olisi lainkaan ujo. Rento olemus ei päästä läpi lainkaan hänen sisäisiä mietteitään, joten vähäsanaisuudesta saattaa hyvinkin tulla sellainen olo, ettei Gianluca pidä ketään hänen arvoisenaan. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä Gianluca arvostaa jokaista ihmistä ja haluaa tutustua uusiin tuttavuuksiin.
Gianlucasta on helppo saada ystävä, kunhan vaan on tarpeeksi tungetteleva, sillä mies ei itse tahdo työntää itseään muiden elämään. Kun Gianlucaan pääsee tutustumaan paremmin, huomaa, ettei hän ole lainkaan itseään täynnä. Hän on avoin ja huumorintajuinen, pirteä persoona. Huumoriantajua mieheltä löytyy ja usein hän onkin porukan nauravaisin ja kovaäänisin henkilö, aivan päinvastaisena kuvana hänen yleisestä ujosta ja hiljaisesta olemuksesta.
Gianluca ei kuitenkaan avaudu täysin ja harvemmin hän purkaa syvimpiä ajatuksiaan muille. Aavistuksen huonon itsetunnon omaava Gianluca ei koe omia ongelmiaan muiden huomion arvoisiksi. Toisiin verrattuna hänellä menee kuitenkin hyvin. Hän ei tahdo kuormittaa muiden raskasta elämää omilla ongelmillaan. Sama pätee ihastuksiin sun muihin. Toisaalta myös Gianlucan epävarmuus omasta seksuaalisuudestaan aiheuttaa ongelmia romanttisten tunteiden myöntämisen kanssa.
Gianluca tuntee vetoa saman sukupuolen edustajiin, mutta kieltää olevansa hitustakaan homo. Tämä sen takia, ettei mies halua olla erilainen. Hänen köyhät sosiaaliset taitonsa ovat saaneet hänet ulkopuoliseksi useamman kerran hänen elämässään, eikä Gianluca halunnut teini-ikäisenä olla se ujo homopoka joka on oletettavasti ihastunut luokkansa jokaiseen jätkään. Noista ajoista Gianlucalle on jäänyt päälle seksuaalisuutensa kieltäminen. Hän on myös pakottanut itsensä pariin heterosuhteeseen, mutta ne ovat kariutuneet syyhyn sun toiseen. Siispä Gianluca on heittänyt toivonsa seurustelun suhteen ja onkin päättänyt panostaa muihin asioihin elämässä.
Päättäväisyyttä ja kärsivällisyyttä Gianlucalta löytyy enemmän kuin tarpeeksi. Mikäli italialainen päättää tehdä jotain, hän sen tekee. Introverttiluonteensa tähden Gianluca tuhlailee aikaa asioiden opetteluun ja työskentelemiseen. Siinä missä jotkut vitkastelevat töiden sun muiden projektien tekemisessä, Gianluca välttelee ihmiskontaktia uppoutuen muihin asioihin.
Paineen alla Gianluca toimii hyvin. Hän on järjestelmällinen ja looginen ihminen, joten asiat on helppo saada järjestykseen hyvinkin pikaisen aikataulun alla. Ainoa paineita tuova asia joka saa Gianlucan menettämään hallinnan, on se, jos joku katsoo vierestä. Esimerkiksi uuden ratsastuksenopettajan silmän alla Gianluca alkaa sähläämään helposti, vaikka yleensä hän on todella tarkka ratsastamaan.
Gianluca on aina ollut intohimoinen eläinten oikeuksien puolestapuhuja. Hänen molemmat lemmikkinsä ovat pelastettuja ja Gianluca onkin tehnyt paljon työtä hylättyjen ja kaltoinkohdeltujen eläinten parissa. Sen tähden Gianluca tekee nykyisin töitä eläinsuojassa. Eläinrakkaus kumpuaa aina lapsuudesta, hevosten ja muiden eläinten kanssa vietetyistä vuosista. Gianluca on antelias mitä tulee eläimiin ja hän tekeekin lahjoituksia eläinsuojelutyölle aina kun hänellä on yhtään ylimääräistä.

Ulkonäkö
Gianlucan ullkonäkö viittaa suoraan siihen, että mies on lähtöisin Välimeren alueelta. Tummat hiukset ja päivettynyt iho kertovat omaa tarinaansa Gianlucan alkuperästä. Myös miehen piirteet ovat kovin peri-italialaiset.
Mies on kuitenkin jäänyt reippaasti alle italialaisten keskipituuden, 172 sentin pituuteen. Tätä kuitenkin korvaa se, että Gianlucan keho on kovin sopusuhtainen ja maskuliininen. Leveine harteineen ja lihaksikkaineen raameineen Gianluca on sopiva pakkaus voimaa ja ketteryyttä. Osittain tämän tähden Gianlucalla on lähes täydellinen hallinta kehostaan. Gianluca elehtii paljon käsillään ja hänen kehonliikkeensä ovat sulavia ja harkittuja.
Gianlucan ilmeikkäät kasvot ovat kulmikkaat, kärjellisen hiusrajan rajaamasta korkeasta otsasta vahvaan, terävään leukalinjaan. Gianlucan kapeat huulet sijoittuvat aavistuksen ylös, luoden leuasta isomman kokoisen. Kuitenkaan kovinkaan ulkoneva miehen leuka ei ole. Huulten piirteet ovat pehmeitä, eivätkä miehen suun kaarteet ole mitenkään voimakkaita. Samat pehmeät piirteet jatkuvat myös miehen isohkon nenän osalta. Edestä Gianlucan nenä on siro ja kapea, mutta sivusta katsottuna nenänvarsi on korkea ja nenä on alaspäin kaartuva. Se ei kuitenkaan saa miestä näyttämään lainkaan epämiellyttävältä. Kulmikkaat silmät ovat hurmaavat ja eloisat. Niitä reunustaa tummat, lyhyenpuoleiset ripset. Niiden ruskeaa väriä sävyttää kevyt oliivinvihreä väri, joka saa silmien väristä vaaleamman. Silti niitä voi luonnehtia enemmän ruskeiksi, kuin vihreiksi. Miehen kulmakarvat ovat tummat ja kulmikkaat, mutta eivät kuitenkaan varasta huomiota.
Mustat, suorat hiukset ovat leikattu sivuilta hieman lyhyemmiksi ja pisimmät otsan suortuvat hipovat leukalinjaa. Harvemmin Gianluca käyttää hiuksiinsa mitään shampoota kummempaa ainetta, sillä ne pysyvät kurissa ilmankin. Hiusten pituus on kuitenkin sellainen asia, josta mies pitää huolta. Häntä näkee tuskin koskaan ylikasvaneen pehkon kanssa, sillä hän lyhentelee hiuksiaan vaikka itse jos hänellä ei ole aikaa käydä parturissa. Tumman partansakin mies pitää kurissa, vain hieman sänkeä pidempänä.
Gianlucan olemusta koristaa korvanlehtien lävistykset. Oikealta puolelta mieheltä löytyy yksi perus korvanipukan lävistävä reikä ja vasemmalta puolelta kaksi samanlaista, sekä niiden lisäksi tragus ja perinteinen poikittaissuuntainen industrial. Useimmiten korvannipukan rei’istä roikkuu hopeiset, pienet renkaat, tragus kantaa hopeapalloa ja industrialia koristaa nuolen muotoinen, mustan teräksen värinen koru. Muita kehonmuokkauksia miehellä ei ole, mutta hän suunnittelee hankkivansa vielä joskus tatuoinnin.
Tyyliltään Gianluca on huolettoman tyylitelty. Hyvin istuvat vaaleat farkut ja yksinkertainen, mutta siisti paita yhdistettyinä ruskeisiin nahkakenkiin on Gianlucan tavaramerkki tallielämän ulkopuolella. Kylmemmillä ilmoilla Gianluca suosii neuleita ja käyttää tummansinistä villakangastakkia. Jopa tallilla Gianluca pidättäytyy samassa huolettomassa tyylissä. Miehen koko vaatekaappi on täynnä vaaleita värejä ja rentoja vaatteita, jatkuen jopa tallivaatteisiin asti.

Menneisyys
Gianluca on kotoisin etelä-Italiasta, Apulian maakunnasta, läheltä Martina Francaa. Hänen äitinsä oli maalaistyttö, joka oli viettänyt koko elämänsä eläinten parissa, kun taas Gianlucan isä oli menestynyt yrittäjä. Heidän kotinaan oli pieni maatalo kaukana kaupungista. Siellä heillä oli kotieläimiä ja kuten saattaa arvata, hevosia. Gianluca vietti lapsuutensa eläinten seurassa, ruokkien kanoja ja lampaita, sekä hoitaen hevosia. Suurimman osan vapaa-ajastaan hän kuitenkin vietti hevosen selässä tai muuten vaan niiden kanssa. Pitkät maastolenkit ja esteiden hyppiminen olivat Gianlucan mieleen.
Kouluikään tullessaan Gianluca oli epävarma ja ujo. Hän ei ollut tutustunut kovinkaan moneen ikäiseensä ihmiseen eläinten kanssa puuhailun ohessa, joten kokonainen luokallinen oli Gianlucalle liikaa. Hän jäi ulkopuoliseksi saaden vuosien varrella vain muutaman ystävän, jotka olivat hekin syystä tai toisesta luokan porukan ulkopuolella.
Nuoruutensa Gianluca vietti hoitaen ja auttaen eläimiä, jotka apua tarvitsivat. Hän tarjoutui vapaaehtoiseksi kaikkeen mahdolliseen ja tuhlasi kaiken vapaa-aikansa siihen. Saatuaan oman lemmikkilinnun Gianluca tuhlasi suurimman osan ajastaan linnun kanssa puuhailemiseen. Oli pojalla kuitenkin aikaa ystävilleenkin. Onneksi hänen ystävänsäkin olivat hevosihmisiä ja he tekivätkin usein maastolenkkejä Gianlucan perheen hevosilla.
Jo pienestä pitäen Gianluca oli satavarma siitä, että hän tulisi tekemään töitä eläinten kanssa. Uravaihtoehdot vaihtelivat kuitenkin hevoskasvattajasta eläintenhoitajaan, mutta teinivuosina Gianluca päätti tähdätä eläinlääkäriksi. Siispä hän aloitti kouluun panostamisen ja kun aika eläinlääketieteelliseen hakemiselle tuli, ei ollut epäilystäkään siitä, pääsisikö Gianluca sisään.
Valmistuttuaan Gianluca etsi töitä, ja löysikin sitä Englannista. Farplace etsi eläinlääkäriä riveihinsä ja Gianluca haki paikkaa. Hän sai kuin saikin sen, ja pian hän löysi itsensä vieraasta maasta. Alonzo lähti mukaan joten uusi asunto uudessa maassa ei tuntunut niin vieraalta ja yksinäiseltä.

Muuta
- taitaa italian lisäksi englannin ja saksan, tosin puhuu kumpaakin reippaalla aksentilla, eikä kieliopin osaaminen todellakaan ole natiivipuhujan tasoa
- hevosen tallimaksut hoitaa Gianlucan isä
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Gianluca D'Ambrosio
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: