PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Marigold Meadows

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lilya
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 172
Join date : 25.09.2017

ViestiAihe: Marigold Meadows   Ma Loka 16, 2017 7:56 pm

©Lilya

>>PERUSTIEDOT

Nimi: Marigold Meadows

Syntymäaika: 13.3.1989
Sukupuoli: Nainen

Koulutus: Texas A&M University, Bachelor of Zoology (2010), Master of Science/ Master of Equine Industry Management (2015), University Studies: Mathematics for Business. Lisäksi itseopiskeluna luonnollista hevostaitoa ja hevoshierontaa.
Kielitaito: Englanti, espanja
Ammatti: Hevoskouluttaja

>> ASUMINEN:

Aurinkoinen Texas jäi taakse, kun Marigold muutti Iso-Britanniaan syksyllä 2017. Nykyään hänen kotinaan toimii Norwood Farmin kivinen päärakennus, jossa tuntuu aina olevan korjaamisen ja remontoinnin varaa, oli kyse sitten vetävästä ikkunasta tai ainoastaan jääkylmää vettä sylkevästä suihkusta. Marigoldin on kuitenkin helpompi sietää asumisen epämukavuuksia tietäessään, että varat on käytetty samoilla tiluksilla asuvien Animal Kingdomin eläinten hyvien asumisolojen takaamiseen.

Yksinäisyydestä Norwood Farmilla joutuu tuskin kärsimään, sillä saman katon alla asuu Marigoldin lisäksi neljä muuta henkilöä, joista kahden kanssa naisella sattuu vielä olemaan yhteistä historiaa. Marigold tutustui Knox Norwoodiin yliopistossa ja tuli tämän kanssa hieman liiankin hyvin toimeen, mikäli Knoxin entiseltä naisystävältä ja nykyiseltä apulaiskouluttajalta Pearl Hartilta kysytään.

>> PERHE:

Hugh ja Azalea Meadows
Marigoldin vanhemmat. Brittiläissyntyinen Hugh on eläinlääkäri ja hevosasiantuntija ja paljasjalkainen texasilainen Azalea hevoskouluttaja jo kolmannessa sukupolvessa.

Hortense Meadows
Marigoldin täti, joka on hevosten kanssa työskentelyn lisäksi tutustunut muun muassa enkeliparantamiseen ja tähtikarttoihin.

Magnolia ja Mayflower Meadows
Marigoldin -87 ja -97 syntyneet siskot.

>> IHMISSUHTEET:

Knox Norwood
Marigoldin yliopistoaikainen ystävä ja nykyinen miesystävä.

Wesley Dalton
Norwood Farmilla työskentelevä eläintenhoitaja, Marigoldin kämppäkaveri. Tutustuminen oli kariutua jo alkuunsa amerikkalaisen ja brittiläisen kulttuurin yhteentörmäykseen, mutta nainen elättelee yhä toivoa ystävyydestä.

>> KIINNOSTUKSENKOHTEET:

Marigold on viettänyt suurimman osan elämästään ulkoilmassa, ja hän tuntee edelleen olevansa onnellisimmillaan avoimen taivaan alla. Marigoldin luontoinnostus ei ole rajoittunut pelkästään hevosiin, vaan hän on aina ollut kiinnostunut eläimistä ja biodiversiteeteista laajemminkin, jopa siinä määrin, että hän päätyi lukemaan zoologian B.A:n yliopistoaikoinaan.

Marigold on intohimoinen ruuanlaittaja, jonka repertuaariin kuuluu hengästyttävä määrä erilaisia kasvisruokia. Hän on tottunut kokkaamaan kokonaiselle perheelle, johon lasketaan kuuluviksi myös ranchin työntekijät, joten pienet annoskoot eivät ole Marigoldin ominta alaa. Muutoinkin nainen on huono kokkaamaan vain itselleen, sillä suurin osa ruuanvalmistuksen riemusta on nimenomaan siinä, että lopputuloksesta pääsevät nauttimaan muutkin.

Marigoldin täti on innokas vaihtoehtoisen maailmankatsomuksen kannattaja, joka on tartuttanut kiinnostuksensa myös sisarentyttäreensä. Tämän seurauksena Marigold on merkillinen yhdistelmä tiukkaa akateemista tiedettä, tähtikarttoja ja parantavia kristallikiviä. Vaikka nainen saattaakin ensitapaamisella vaikuttaa pilvilinnoissa liihottajalta, on häntä siunattu myös terävällä älyllä, josta on hyötyä esimerkiksi yrityksen talouslaskelmien arvioinnissa.

Vaikka Marigold onkin keskittynyt pääasiassa hevosten kouluttamiseen ajatuksenaan näiden hyvinvoinnin edistäminen, on hän osittain isoisänsä ja osittain ystävänsä Knoxin kautta kiinnostunut myös viihdeteollisuudesta ja siitä, millainen osa eläimillä voi siinä olla. Esimerkiksi elokuvien kautta kun voidaan lisätä näkyvyyttä ja sitä kautta parantaa eläinten oloja ympäri maailmaa.

>> RATSASTUS:

Marigoldin äiti ylpeilee mielellään sillä, että hänen tyttärensä ovat istuneet hevosen selässä jo ennen, kuin nämä ovat oppineet kävelemään. Riippumatta siitä, kuinka liioiteltu tarina on, Marigoldin on mahdotonta muistaa aikaa, jolloin hän ei olisi osannut ratsastaa. Hän on tutustunut sekä lännenratsastukseen että englantilaiseen tyyliin, eikä koe tarpeelliseksi valita suosikkiaan näiden kahden väliltä. Marigold on kiinnostunut myös luonnollisesta hevostaidosta, ja hän hyödyntääkin sitä mielellään hevosten kanssa työskennellessään.

Marigold on lähtökohtaisesti kiinnostuneempi ymmärtämään hevosten käytöstä kuin tavoittelemaan menestystä kisakentillä. Myös ratsastajana hänen tavoitteenaan on oppia tuntemaan kulloinenkin ratsunsa ja selvittää, millaisia apuja ja kannustimia juuri tämä tarvitsee. Omalta osaltaan Marigold pyrkii alusta asti mahdollisimman virheettömään suoritukseen, sillä on käytännössä päässyt näkemään, kuinka kovan työn uudelleenkouluttaminen vaatii.

Marigold tulee yleisesti ottaen toimeen lähes minkälaisen hevosen kanssa tahansa, eikä hän ota hevosten hölmöilyjä henkilökohtaisesti vaan yrittää tavoittaa syyn niiden taustalla. Perheensä ranchilla työskennellessään hän on tottunut työskentelemään hankalaksikin leimattujen tapausten kanssa eikä lannistu helposti, vaikka alku olisikin hankala.

>> HEVOSET:

Baby (Bim Bam Baby)
Palomino quarterhorsetamma ja ensimmäinen hevonen, jonka koulutuksesta Marigold on vastannut kokonaan itse.

>> ULKOMUOTO:

Pituus:  165 cm
Hiukset: Kullanvaaleat
Silmät:  Vaaleanvihreät

Marigoldin koko olemus tuntuu hehkuvan auringon lämpöä. Hänellä on soikeat, pehmeäpiirteiset kasvot, joita kirjovat vaaleat pisamat varsinkin auringossa vietettyjen tuntien jälkeen, erityisesti poskipäillä ja profiililtaan pystyn nenän varrella. Täyteläiset huulet kääntyvät helposti hampaat paljastavaan hymyyn ja unohtuvat jopa kiinni ollessaan hieman raolleen, aivan kuin naisella olisi aina jokin lausahdus kesken.

Lämpimän vaaleanvihreiden silmien muoto on luonnostaan kapea, silmänurkista hieman ylöspäin kääntynyt, lähes kissamainen. Ripset ovat vaaleat mutta pitkät ja kauniisti taipuvat. Kapeat, korkealla silmän yläpuolella kaartuvat kulmakarvat antavat silmille avoimen, lempeän ilmeen.

Hiukset ovat kullanvaaleat, auringon vaaleammiksi raidoittamat, paksut ja varsinkin kosteassa kevyesti luontuvat. Marigold pitää hiuksiaan yleensä sivujakaukselle kammattuna, töiden vuoksi joko leteille, saparoille tai taakse sidottuna. Vapaina hiukset yltävät hieman naisen lapaluiden alapuolelle.

Marigold on hoikka ja pitkäsäärinen, jatkuva fyysinen työ on pitänyt hänen vartalonsa kunnossa. Hän ruskettuu helposti, mikä hieman hälventää sitä, että vartaloa kirjovat usein työssä saadut mustelmat ja ruhjeet. Marigoldin vartalonmuoto on luonnostaan naisellinen, tiimalasimainen: kapean vyötärön vastapainona ovat suhteessa leveä lantio ja isohkot, pyöreät rinnat. Vaikka nainen onkin sinut vartalonsa kanssa, tuntuu varsinkin rintojen koko vievän harmittavan usein ihmisten huomion.

>> PUKEUTUMINEN:

Pitkät päivät tallilla eivät tarjoa turhaa mahdollisuutta hienosteluun, ja työskennellessään Marigold pukeutuu mieluiten käytännöllisesti. Lähes naurettavan perinteiseen tapaan hän suosii farkkuja, tai ratsastushousuja yhdistettynä ruudullisiin, pehmeisiin kauluspaitoihin. Toisaalta nainen rakastaa myös kirkkaita värejä, kukkakuosia ja liehuvahelmaisia hameita, joita hän käyttääkin mielellään silloin, kun käytännöllisyydellä ei ole niin väliä. Muutto Britanniaan on pakottanut lisäämään tyyliin kerroksen lämpimiä, ylisuuria neuleita ja kunnolla vedenkestäviä takkeja.

Marigold ei turhaan kriiseile ulkonäöstään, mutta tilanteen niin salliessa laittautuu kyllä mielellään. Arkena hän ei juurikaan ehosta itseään, mutta juhliin ja muihin vastaaviin tilaisuuksiin hän meikkaa itsensä huolellisesti. Silloin hän hyödyntää myös mahdollisuuden käyttää koruja, jotka muutoin saattaisivat olla tiellä. Marigold rakastaa erityisesti rannerenkaita, joita hän sujauttaa mielellään ranteensa ympärille useamman kappaleen.

>> LUONNE:

Marigold on kuullut monesti itsestään luonnehdinnan, jonka mukaan hänen sydämensä – tai rinnanympäryksensä – on älykkyysosamäärää suurempi. Herttainen, hymyilevä ja helposti innostuva nainen on vaarallisen helppo luokitella jälleen yhdeksi tyrkyksi, joka on edennyt elämässään pääasiassa ulkonäkönsä suomin etuoikeuksin ja reippaasti reittä pitkin kipuamalla. Tyhjäpäistä ensivaikutelman kumoamista ei ainakaan helpota se, ettei Marigold tunnu ymmärtävän sarkasmia tai havahtuvan puolustamaan itseään, sanoi hänelle mitä tahansa.

Totta onkin, että Marigold suhtautuu maailmaan lähes naiivilla avarakatseisuudella. Hänelle jokainen muukalainen on vain ystävä, jota ei ole vielä ehtinyt tavata, ja joutuakseen naisen huonolle puolelle joutuu todella tekemään jotakin kammottavaa – todennäköisesti hänen ystävilleen, sillä Marigold on valmis antamaan kerta toisensa jälkeen anteeksi itseensä kohdistuvat vääryydet. Hänet on kasvatettu uskomaan, että kun jaksaa hymyillä riittävän kauan ja kääntää poskensa riittävän monta kertaa, saa varmasti viimein vastakaikua ystävällisyydelleen. Muihin kohdistuvaa epäoikeudenmukaisuutta Marigold ei sen sijaan suodata, ja hän puolustaakin muita pentujaan suojelevan tiikeriemon raivolla.

Marigold on avoin ja puheissaan välillä liiankin suora. Siitä huolimatta hänellä on herkkyyttä lukea muiden tunnetiloja, ja varsinkin eläinten kanssa työskennellessään hänestä kuoriutuu hyvinkin rauhallinen ja harkitsevainen nainen. Hän hymyilee ja nauraa paljon, mutta myös itkee helpommin kuin ehkä haluaisi. Hänen paha mielensä ei kuitenkaan yleensä kestä kauaa, vaan hetken itkun jälkeen Marigold on jälleen oma, aurinkoinen itsensä.

Marigoldilla riittää rakkautta jaettavaksi, ja varsin fyysisenä ihmisenä hän intoutuu helposti halailemaan ja suukottelemaan myös uudempia tuttaviaan, vaikka yrittääkin parhaansa mukaan muistaa henkilökohtaisen tilan rajat. Hän päästää ihmiset helposti lähelleen ja pitää näitä ystävinään jo muutaman tapaamisen jälkeen, mutta parisuhteeseen sitoutuminen sen sijaan ei tapahdu yhtä helposti. Marigold on vapaa sielu, joka ei ymmärrä joidenkin halua omistaa kumppaninsa, jollei sopimus ole molemminpuolinen.

>> HISTORIA:

Kun eläinlääkäriksi opiskeleva brittiläinen Hugh matkusti Yhdysvaltojen Texasiin lähes kolmekymmentä vuotta sitten, hän kuvitteli viipyvänsä korkeintaan vuoden, tavoitteenaan tutustua paikalliseen hevosenkasvatukseen. Toisena päivänään hän tuli ratsastetuksi kumoon ja menetti tajuntansa lisäksi myös sydämensä, paikalliselle nuorelle naiselle nimeltään Azalea Meadows. (Azalea kertoo yhä mielellään, että hänen miehensä ensimmäiset tulevalle vaimolleen lausutut sanat olivat ”good grief!”) Hugh jäi Texasiin vuodeksi, ja siihen mennessä, kun toinen vuosi oli kulunut loppuun, hän oli siirtänyt elämänsä toiselle mantereelle ja pari oli alkanut odottaa ensimmäistä lastaan. Miehen yläluokkainen perhe ei ottanut päätöstä hyvin, eikä brittiläiseen sukuun olekaan juuri pidetty yhteyttä.

Meadowsin suku on jo useamman sukupolven ajan omistanut reilun sadan eekkerin Doe Run Ranchin Texasin Washingtonissa ja keskittynyt hevosiin lähes yhtä pitkään. Marigold on auttanut ranchin töissä siitä lähtien, kun oli riittävän vanha ollakseen hyödyksi ja riittävän nopea jaloistaan pysyäkseen poissa tieltä. Doe Run Ranch on historiansa aikana tullut kuuluisaksi paitsi kasvattamistaan hevosista, myös toiminnastaan viihdeteollisuuden parissa. Marigoldin ïsoisoisä koulutti omin käsin monta kuuluisaa lännenelokuvien hevostähteä 50-luvulla, ja hänen isoisänsä laajensi toimintaa omana aikanaan. Nykyisin Doe Run Ranch on erityisen tunnettu ongelmahevosten kuntouttamiseen ja uudelleenkouluttamiseen erikoistuneena keskuksena, joka tarjoaa opetusta myös esimerkiksi luonnollisessa hevostaidossa. Sen lisäksi ranch tarjoaa palvelujaan silloin, kun tarvitaan erikoisasiantuntijaa esimerkiksi viihdeteollisuuden käyttöön.

Marigold on viettänyt suurimman osan elämästään tilan töissä auttaen, minkä vuoksi hän valitsi myös yliopiston lähellä kotia – sen lisäksi, että  Texas A&M University tarjosi kätevästi hevostieteiden maisterintutkintoa. Vaikka Marigold jatkoikin työskentelyä opiskelujen ohella, hänen onnistui haalia itselleen melkoinen määrä opintopisteitä paitsi zoologiasta ja hevostieteistä, myös esimerkiksi yritysmatematiikasta.

Yliopistosta valmistuttuaan Marigoldin oli tarkoitus ottaa hoitaakseen isompi rooli Doe Run Ranchilla, mutta suksien mentyä kotona hieman pahemmin ristiin suunnitelmat muuttuivat. Sen sijaan, että Marigold olisi jäänyt Texasiin, hän muutti isänsä synnyinmaahan Iso-Britanniaan ja aloitti työt Knox Norwoodin perheen Animal Kingdom -yrityksessä erityisesti hevosiin erikoistuneena kouluttajana. Samalla Marigoldille kenties tarjoutuu mahdollisuus tutustua paremmin isänsä juuriin, joista on lähes vaiettu kaikkien näiden vuosien ajan.

>> TRIVIA:

x Marigoldin puheesta kuulee selvästi, että hän on kotoisin Texasin maaseudulta, eikä nainen edes yritä peitellä sitä. Murut, kullat ja sugarit vilahtelevat naisen puheessa tiheään. ”Fixin’ to do that, sugar, this ain’t my first rodeo!”

x Marigold on elämänsä aikana opetellut hämmästyttävän määrän käytännön taitoja, joista on hyötyä yllättävissä tilanteissa. Hän osaa muun muassa korjata auton moottorin, paikata rikkinäisen katon, purkaa sähkölaitteen osiin ja joskus jopa koota sen takaisin ehjäksi. Lisäksi hän kykenee käynnistämään auton ilman avainta, muttei suostu kertomaan, keneltä on taidon oppinut.

x Marigold on kiinnostunut herättämään isoisänsä perinnön elokuvamaailmassa henkiin. Hänen hevosensa Baby on yksi kuuluisan elokuviin koulutetun orin jälkeläisistä.

>> PELISSÄ TAPAHTUNUTTA:

Loppuvuosi 2017
Marigold jätti Texasin taakseen ja muutti sateiseen Englantiin. Alku ei sujunut ilman kulttuurishokkia, ja suhde Wesleyyn näytti kariutuvan kokonaan miehen yksipuolisen ihastuksen paljastuttua. Lopulta kaksikko sai kuitenkin välinsä kuntoon, ja nykyään Marigold laskee tämän yhdeksi rakkaimmista ystävistään. Matka Texasiin Knoxin kanssa hakemaan Norwood Farmin uusinta asukasta, Zephyria, sai Marigoldin myöntämään todelliset tunteensa miestä kohtaan. Joulukuussa kaksikko matkasi viettämään joulua Tansaniaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Marigold Meadows
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: