PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Sylvia Stirling

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lilya
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 172
Join date : 25.09.2017

ViestiAihe: Sylvia Stirling   Ma Loka 09, 2017 8:08 pm

©Lilja
>> PERUSTIEDOT

Nimi: Sylvia Grace Gwendoline Lowell Stirling

Syntymäaika: 29.8.1990
Sukupuoli: Nainen

Koulutus: Bachelor of Arts, University of Cambridge, 2010
Kielitaito: Englanti, saksa, ranska

Ammatti: GP-tason kouluratsastaja (tauolla)

>> ASUMINEN:

Montagu Court, Gosforth, Newcastle upon Tyne

Sylvia asuu miehensä kanssa tilavassa kattohuoneistokolmiossa, talon 17. kerroksessa. Asunnossa on kaksi tilavaa parveketta, joista toiselta avautuu näkymä punatiilisten omakotitalojen valloittamalle asuntoalueelle, toiselta taas kaupungin vehreille nummille.

Sisustuksessa on käytetty paljon vaaleita värejä ja huonekalut ovat huolella valittuja design-kappaleita, täydellisessä harmoniassa valoisien huoneiden kanssa. Sylvian rakkaus tuoreisiin kukkiin näkyy kauniissa asetelmissa, joita on ripoteltu lähes jokaiseen asunnon huoneista.

Sylvian suku omistaa Chatsworth Housen kartanon ja suuret tilukset sen ympärillä Derpyshiressä. Myös Lowellin suvun hevoset asuvat Chatsworth Housen mailla, viimeisen päälle modernisoiduissa tallirakennuksissa. Kartanon lisäksi suvulla on omistuksessaan Lismore Castle Irlannissa sekä Bolton Abbey North Yorkshiressa.

>> PERHE:

Horace Lowell, The Duke of Devonshire
Sylvian isoisä.

Ernest Lowell, Marquess of Hartington, Grace Edgerly Lowell
Sylvian vanhemmat.

Silas Lowell, Earl of Burlington
Sylvian vanhempi veli, syntynyt 1982.

>> IHMISSUHTEET:

Callahan Stirling
Sylvian aviomies, jonka kanssa hän avioitui pikaisen seurustelun jälkeen vuonna 2012.

Charles Edgerly
Sylvian serkku äidin puolelta.

Julian van der Veen
Sylvian kouluvalmentaja Saksassa vuosina 2010-2012.

Keiko Darby
Sylvian ensimmäinen ystävä Newcastlessa.

>> KIINNOSTUKSENKOHTEET:

Sylvia on pyhittänyt suuren osan elämästään hevosille, ja hän käyttääkin paljon aikaa kehittääkseen itseään sillä saralla. Ratsastuksen lisäksi Sylvia on kiinnostunut erityisesti historiasta, taiteesta ja kirjallisuudesta. Hän valitsee mieluummin lomakohteeksi historiallisen kaupungin kuin aurinkorannan ja voi kuluttaa kokonaisen päivän taidemuseossa vaeltaen. Isoisänsä ja vanhempiensa jalanjäljissä Sylvia osallistuu innokkaasti hyväntekeväisyyteen.

>> RATSASTUS:

Lowellin herttuasuku on ollut osa hevospiirejä jo pitkään, joten ratsastusharrastus oli Sylvialle itsestäänselvyys. Hänen isoisänsä toimi muun muassa Her Majesty's Representative at Ascotina, ja sekä isä että äiti ovat ratsastaneet koko ikänsä. Sylvian sedän vaimo on Lady Edgerly, kuuluisa kenttäratsujen kasvattaja.

Ensimmäisen poninsa Sylvia sai syntymäpäivälahjaksi 3-vuotiaana. Hän on osallistunut kisoihin jo lapsuudestaan saakka, ja teki päätöksen keskittyä pääasiassa kouluratsastukseen 13-vuotiaana hurmaannuttuaan sen kauneudesta ja ratsukon taianomaisesta yhteispelistä – joskin pieni osa tuntui vetävän myös kenttäratsastuksen pariin, kenties serkun menestystä seuratessa. Kouluratsastuksessa Sylvia ehti edetä aina GP-tasolle asti, kunnes suosikkihevosen kuolema sai hänet jättämään kisamaailman kokonaan taakseen. Rakkaus kouluratsastukseen ja erityisesti freestyleen with musiciin / küriin on kuitenkin säilynyt, ja alkaessaan hiljalleen toipua hevosensa kuolemasta Sylvia on alkanut haaveilla paluusta kisakentille.

Parhaiden kouluratsastajien tapaan Sylvia on vähäeleinen ratsastaja, jopa siinä määrin, että unohtaa toisinaan ääniapujen käytön silloinkin, kun siitä olisi hyötyä. Hänellä on herkkyyttä lukea hevosta  ja reagoida tilanteisiin lähes vaistonvaraisesti, ainakin silloin, kun ei tuhoa keskittymistään alkamalla analysoida tilannetta liikaa. Sylvia pyrkii ymmärtämään kulloistakin ratsuaan ja löytämään parhaan tavan motivoimiseen ja palkitsemiseen. Hänellä riittää kärsivällisyyttä huolelliseen pohjatyöhön, jonka vaikutukset kantavat pitkälle tulevaisuuteen.

Sylvia vaatii hevoseltaan paljon, mutta itseltään vielä enemmän. Hän ei tyydy puolivillaiseen suoritukseen vaan tähtää koko ajan parempaan. Sylvia ei pelkää nähdä tai myöntää virheitään, mutta saadaa toisinaan sabotoida omaa suoritustaan jäämällä roikkumaan niihin liiaksi. Sylvia viilaa suorituksensa pienintäkin yksityiskohtaa jatkuvasti, ja on valmis piiskaamaan itsensä henkisen ja fyysisen romahduksen rajalle. Yhden käden sormet eivät riitä laskemaan kertoja, jolloin hän on treenien jälkeen ollut liian kipeä tekemään muuta kuin ryömimään suihkuun tai joutunut nostamaan jalat hetkeksi ylös rauhoittaakseen silmissään kieppuvat tähdet. Ne hetken ovat tarjonneet otollisen tauon miettiä, mitä seuraavana päivänä voisi tehdä vielä paremmin.

>> HEVOSET:

Foxglove Summer Song, ”Fluffy”
Kimo welsh ponytamma, Sylvian ensimmäinen oma poni. Vietti eläkepäivänsä Chatsworth Housella ja on haudattu kartanon maille.

Madame Butterfly, ”Madame”
Tummanruunikko hannovertamma. Sylvian elämän suuri rakkaus ja hevonen, jolla hän keräsi menestystä GB-kisoista. Menehtyi äkisti ja odottamatta akuuttiin suolistotulehdukseen ja särki samalla Sylvian sydämen.

>> ULKOMUOTO:

Pituus: 160 cm
Hiukset: Platinanvaaleat
Silmät: Harmaansiniset

Sylvia on keijukaismainen, lähes eteerinen ilmestys, jonka olisi helppo kuvitella tipahtaneen tänne toisesta universumista. Linnunluinen nainen näyttää hennolta ja helposti särkyvältä, mutta pitkän ratsastustaustan ja ratsastusta tukevan kuntoliikunnan ansiosta hän on yllättävän kestävä. Sylvia on kapeaharteinen, pienirintainen ja hoikkaraajainen, ainoastaan lantiolla on hitunen naisellisempaa kaarta.

Sylvialla on pienet, lähes nukkemaiset kasvot, joita siro leuka, korkeat poskipäät ja pieni, hyppyrimäinen nenä vain korostavat. Huulet ovat täyteläiset, luonnostaan varsin kalpeat, ellei niitä satu korostamaan huulipunalla. Suupielet taipuvat helposti pieneen, hillittyyn hymyyn, mutta sen suurempaa virnettä naisen kasvoilla harvemmin näkee.

Sylvian silmät ovat hermostuttavan suuret kasvoihin verrattuna, mikä vain korostaa hieman avaruusolentomaista ulkonäköä. Läheltä katsottuna siniharmaissa silmissä voi erottaa meripihkankultaisia pilkkuja. Suuret, pyöreät silmät luovat Sylvian kasvoille hämmästyneen tai pelästyneen ilmeen.

Sylvia on tullut vaaleudessaan äitinsä suluun. Hiukset, ripset ja kulmakarvat ovat kaikki samaa lähes väritöntä vaaleaa, joka näyttää siltä, kuin joku olisi päässyt leikkimään hieman liikaa saturaarion kanssa. Sylvia pitää hiuksensa yleensä sidottuna siististi taakse, mutta vapaina ollessaan ne yltävät reilusti lapaluiden alapuolelle. Hiukset ovat laadultaan kevyesti luontuvat ja silkkimäisen hentoiset. Myös naisen iho on äärimmäisen kalpea ja paloherkkä, lähes läpikuultava.

>> PUKEUTUMINEN:

Sylvia suosii pukeutumisessaan vaaleita ja hempeitä sävyjä, sillä liian rääkeät vaatekappaleet vain korostavat hänen kalpeuttaan. Hän pitää ajattomista, naisellisista vaatteista, eikä katso hintalappua silloin, kun tuotteen valmistuksessa on noudatettu eettisiä peritaatteita.  Sylvia pitää yksinkertaisista, klassisita koruista, jotka täydentävät asukokonaisuutta, mutta eivät kerää liikaa huomiota. Hänen heikkoutensa ovat kauniit korkokengät, joiden ostamista nainen pyrkii parhaansa mukaan rajoittamaan.

Myös ratsastusvaatteissa Sylvia suosii laatua. Vaikka tärkeintä onkin ennen kaikkea käytännöllisyys, sovittaa nainen mielellään vaatteensa tallillakin sävy sävyyn. Hän käyttää harvoin samoja vaatteita perättäisinä päivinä, sillä jokaista vaatekappaletta löytyy kaapista useampia. Kun pyykkäystäkään ei tarvitse (eikä saa) hoitaa itse, ei ole väliä, monetko ratsastushousut viikon aikana kuluttaa. Kylmistä käsistä kärsivät nainen käyttää mielellään ratsastushanskoja.

>> LUONNE:

Sylvia on kasvanut yläluokkaisissa, jopa jossain määrin eristäytyneissä oloissa, ja sen huomaa naisen käytöksestä. Hän on kohtelias ja ystävällinen, mutta helposti myös etäinen, oman kuplansa sisässä viihtyvä tai sinne jumiutuva. Sylvia ei ole tottunut tarkoituksella tavoittelemaan ystävyyssuhteita, ja kokee varsinkin omanikäisiinsä tutustumisen hankalana. Hän osaa kyllä keskustella politiikasta ja kulttuurista seurassa kuin seurassa, mutta heti, kun pitäisi siirtyä astetta henkilökohtaisemmalle tasolle, Sylvia alkaa helposti hermoilla ja menee lukkoon. Hän on herkkä ja pahoittaa mielensä helposti, jos kokee toimineensa jollakin tapaa tilanteeseen sopimattomasti.

Hillitty ulkokuori murtuu läheisimpien seurassa, ja tuntiessaan olonsa turvalliseksi Sylvia hymyilee ja nauraa enemmän kuin heti uskoisi. Hän suhtautuu moniin asioihin yllättävän intohimoisesti, ja saattaa intoutua puhumaan niistä tutussa seurassa varsin innokkaasti. Läheisilleen Sylvia on myös yllättävän hellä ja osoittaa kiintymyksensä mielellään myös fyysisesti. Hän osaa myös riidellä varsin kovaäänisesti silloin, kun toinen osapuoli on riittävän läheinen. Vaikka Sylvia ei sitä koskaan myöntäisikään, hän sortuu silloin tällöin mököttämään.

Hevosensa kuoleman jälkeen Sylvian käyttäytymiseen on alkanut ilmestyä piirteitä, joita voisi pitää jopa hieman neuroottisina. Hän pelkää kuollakseen jonkun läheisensä sairastuvan, ja kyttää hysteerisellä huolella niin miehensä kuin koiransa vointia. Hän on myös hyvin kriittinen itseään kohtaan, ja saattaa helposti ajaa itsensä liian lähelle äärirajoja, varsinkin, kun piirre yhdistyy synnynnäiseen jääräpäisyyteen. Tuntiessaan olonsa ahdistuneeksi Sylvia takertuu helposti sääntöihin ja rutiineihin, oli niistä sitten hyötyä tai ei.

>> HISTORIA:

Ernestin ja Gracen rakkaustarina – tai järjestetty liitto, hieman kertojasta riippuen – sai alkunsa Ascotin kuuluisten laukkakenttien laidalla. Sylvia syntyi perheen toiseksi lapseksi hieman ennenaikaisesti, annettuaan ensin odottaa itseään useamman vuoden vanhemman veljensä syntymän jälkeen.

Siniveriseen ja varakkaaseen perheeseen syntyneen Sylvian lapsuus oli etuoikeutettu, ja hänen voi rehellisesti sanoa olleen hemmoteltu lapsi, jonka elämästä ei puuttunut mitään, minkä rahalla suinkin saattoi hankkia. Erityisesti Sylvian isoisällä oli tapana hemmotella pojantytärtään, ja juuri Devonshiren herttua osti tälle ensimmäisen ponin, Foxlove Summer Songin. Ylpeä Sylvia risti poninsa Fluffyksi ja punastuu edelleen, mikäli nimivalinnasta muistutetaan.

Hevoset ovat olleet osa Lowellin suvun elämää jo useamman sukupolven ajan, joten suuntautuminen kilpauralle oli jos ei nyt suoranainen itsestäänselvyys, niin ainakin hyvin selvästi viitoitettu tie. Sylvia aloitti kisansa poniluokissa jo varsin nuorena, ja päätettyään 13-vuotiaana keskittyä nimenomaan kouluratsastukseen pärjäsi myös junioriluokissa varsin kiitettävästi. Hänen vanhempi veljensä kilpaili jonkin aikaa kenttäratsastuksessa, mutta totesi melko varhaisessa vaiheessa veren vetävän enemmän hevosten kasvattamiseen kuin kilpakentille.

Sylvia on käynyt suurimman osan kouluistaan kotiopetuksessa, joten muuten yltäkylläisen elämän ympärömä tyttö ei oikeastaan koskaan oppinut ystävystymään ikäistensä kanssa. Ne vapaahetket, jolloin ei istunut hevosen selässä, Sylvia viettikin joko roikkumalla veljensä ja vanhemman serkkunsa perässä, lukemalla kirjoja tai seikkailemalla Chatsworth Housen kuuluisissa puutarhoissa.

Vaikka Sylvia onkin aina ollut tiedonjanoinen nuori nainen, keskittyi hän mieluummin kilpauraan ja hevosiin kuin akateemiseen tutkintoon. Hän luki kuitenkin itsensä mahdollisimman pikaisesti Bachelor of Artsiksi ja sai paperinsa vuonna 2010 Cambridgen yliopistosta. Samana vuonna Sylvia matkusti Saksaan, jossa nainen viettikin seuraavat kaksi vuotta Julian van der Veenin valmennuksessa. Valmennus maksettiin tietenkin suvun rahoilla, eikä Sylvian tarvinnut kuin keskittyä parantamaan suorituksiaan. Samoihin aikoihin hän sai myös ensimmäisen todella itse valitsemansa hevosen, Madame Butterflyn, joka matkusti hänen mukanaan Saksaan. Madame Butterflyn kanssa Sylvian hyvin alkanut kouluratsastusura lähti kunnon nousuun, ja hän menestyi erityisesti Freestylessa.

Vuonna 2012 nainen palasi takaisin Iso-Britanniaan, tarkoituksenaan tulla vain käymään. Isoisänsä syntymäpäiväjuhlilla hän sattui kuitenkin tapaamaan Callahan Stirlingin, ja pikaisen seurustelun jälkeen pari avioitui. Alkuun Sylvian isä vastusti liittoa ei-siniverisen, joskin menestyneen miehen kanssa, mutta lopulta Devonshiren herttua puhui pojantyttärensä puolesta. Avioitumisensa myötä Sylvia otti tukikohdakseen Iso-Britannian, mutta jatkoi yhä aktiivista kilpauraansa.

Vuosi 2016 alkoi lupaavasti, ja Sylvia etsi itselleen toista ratsua Madame Butterflyn rinnalle. Kaikki kuitenkin pysähtyi, kun Madame sairastui äkisti ja rajusti. Seuraavaan aamuun mennessä hevonen oli jouduttu lopettamaan, ja Sylvian sydän oli murtunut. Uuden hevosen etsintä jäi, samoin kisakentät, ja hetken näytti siltä, että Sylvia oli valmis heittämään oman elämänsäkin hukkaan siinä samassa.

Madamen menetys ei jättänyt naista rauhaan, mutta surua helpotti hieman vuoden 2016 lopussa hankittu shiba inu Mochi. Syksyllä 2017 Sylvia muutti miehensä kanssa Newcastleen, jossa hän alkoi hiljalleen kaivata elämäänsä muutakin, kuin hulppean kattohuoneiston huoneesta toiseen vaeltelun.

>> TRIVIA:

x Ajaa mieheltään lahjaksi saatua karpalonpunaista Jaguaria (XF, vm. 2017). Sylvia nauttii vapaudentunteesta, jonka ratin takana istuminen synnyttää.
x Saa yhä isoisältään kuukausirahaa.
x Sylvia syntyi melkoisena rääpäleenä, ja on saanut tehdä läpi elämänsä töitä ylläpitääkseen kuntoaan. Kisatessaan hän seuraa tarkkaa kunto- ja ruokailuohjelmaa varmistaakseen, että kestää rankemmatkin päivät ilman, että alkaa heikottaa.
x Sylvian elämän ilo ja valo on pian vuoden ikäinen, punaturkkinen shiba inu, Mochi. Sylvia on palkannut koiralleen hoitajan siitäkin huolimatta, että hänen miehensä kutsuu sitä liioitteluksi.


>> PELISSÄ TAPAHTUNUTTA:


Loppuvuosi 2017
Sylvia heräsi horroksesta, johon Madamen kuolema oli hänet vaivuttanut. Törmättyään sattumalta Rosings Parkissa entiseen valmentajaansa
Julianiin hän päätyi ratsastamaan miehen hevosia siksi aikaa, että tämän onnettomuudessa rikkoutunut selkä kuntoutuisi. Vapaaehtoistyössä paikallisessa eläinsuojassa Sylvia tutustui Keikoon, ja naisten välit syvenivät ystävyydeksi viimeistään siinä vaiheessa, kun Sylvia kävi hakemassa yönselkään väkivaltaista miestään paenneen Keikon luokseen toipumaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Sylvia Stirling
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: