PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Wren Edgerly

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lilya
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 172
Join date : 25.09.2017

ViestiAihe: Wren Edgerly   Ma Loka 02, 2017 4:02 pm

© Lilja

>> PERUSTIEDOT

Nimi: Wren Edgerly ( o.s. Reynard )

Syntymäaika: 31.12.1987
Sukupuoli: Nainen

Koulutus: HND-opintoja, London School of Planning and Management

Kielitaito: Englanti, iiri, (saksa, ranska, japani)

Ammatti: Personal Assistant / Personal Aide

>> ASUMINEN:

Wren on muuttanut elämänsä aikana niin monta kertaa – joskin lähinnä saman kaupungin sisällä – että hänen elämänsä on käytännössä pakattavissa yhteen matkalaukkuun. Kirkkaankeltainen Tesco Monaco -vetolaukku on kulkenut mukana jo niin pitkään, että sen pyörät ovat alkaneet antaa periksi ja vetokahva rysähtelee alas omia aikojaan.

>>Perhe:

Brodyn klaaniksikin kutstuttu perhe jäi Irlantiin, kun Wren matkusti Lontooseen uuden elämän toivossa. Brodyn klaaniin kuuluu äiti ja ties monesko isäpuoli, kaksi täyssisarusta (Lark s. 1989 ja Teal s. 1993) sekä seitsemän sisaruspuolta eri isistä. Wren ei ole viime vuosina pitänyt juuri yhteyttä perheeseensä, täyssisaruksiaan lukuun ottamatta. Hänen isänsä lähti hieman ennen nuorimman lapsensa syntymää, eikä ole sen jälkeen ollut tekemisissä tytärtensä kanssa.

Wren kihlautui Charles Edgerlyn kanssa 14.3.2018.

>>IHMISSUHTEET

x Gabrielle Morland
Wrenin työkaveri, jonka nainen nykyään laskee myös ystäväkseen

>> KIINNOSTUKSENKOHTEET:

Wrenin elämässä ei ole ollut juuri aikaa tai varallisuutta harrastuksille sanan varsinaisessa merkityksessä. Ennen muuttoaan Irlannista hän tienasi taskurahoja työskentelemällä läheisellä tallilla, mutta jätettyään kotiseudun taakseen nainen joutui lopettamaan myös ratsastuksen. Wren on kroonisen kiinnostunut ympäröivästä maailmasta, joten vähäiset vapaahetkensä hän viettää yleensä kartuttamalla tietojaan mitä kummallisimmista aiheista. Hänen haaveenaan olisi joskus opiskella yliopistotutkinto, mutta kroonisen rahapulan vuoksi haave on toistaiseksi ollut määrittelemättömällä tauolla. Wren on palannut ensimmäistä kertaa vuosiin taiteen pariin, ja inspiroituessaan piirtää ja maalaa impressionismista vaikutteensa saaneita maisemakuvia.

>> HEVOSET

Copperfield Clover

>> ULKOMUOTO:

Pituus: 164cm
Hiukset: Luonnonpunaiset
Silmät: Toffeenruskeat

Wrenin kasvonpiirteet ovat voimakkaat ja särmikkäät, ja pieni epäsymmetria tekee niistä monen silmään kiinnostavat katsella. Pitkä, suora nenä, selvästi erottuvat leukaperät ja kapea leuka ovat kaikki samasta, terävästä muotista valettuja. Vahvat kulmakarvat korostavat kasvojen ilmeitä ja kuvastavat Wrenin tunnetiloja usein jo ennen, kuin nainen itse edes ehtii huomata. Oikean kulmakarvan katkaisee vaalea arpi, muisto hurjista lapsuusvuosista.

Wrenin mantelinmuotoiset silmät ovat sekoitus toffeenruskeaa ja meripihkaa, valaistuksen määrästä riippuen. Vasemmassa silmässä on tosin tummempi värivirhe, jonka erottaa selvästi kauempaakin. Ripset ovat luonnostaan punertavat silloin, kun Wren ei korosta niitä tummalla ripsivärillä.

Luonnonpunaiset, kastanjanruskeaa lähentelevät hiukset kihartuvat villisti aina saadessaan siihen mahdollisuuden. Nuoruudessaan Wren piti hiuksensa usein lyhyiksi leikattuina, mutta nykyään hän antaa niiden mielellään kasvaa – ja tuntee siitä huolimatta ärtymystä, kun villiintyneet kiharat tunkevat kasvoille. Sen vuoksi hän yleensä solmiikin hiuksensa kiinni, pystyäkseen paremmin keskittymään olennaiseen.

Särmikkyys jatkuu myös naisen vartalossa. Hartiat ja kyynärpäät ovat terävät, raajat hoikat ja pitkät. Jopa lantion luut työntyvät selvästi esiin, eikä rintamuskaan juhli täyteläisyyttään ilman kunnollisten liivien apua. Iho on kuuluisaa irlantilaisen paloarkaa kalpeaa, jota voimakkaat pisamat täplittävät varsinkin kasvoilla ja hartioilla, ”klaaninsa tatuointina”, kuten Wren itse asian ilmaisee.

>> PUKEUTUMINEN:

Kuljettuaan lapsuutensa ja nuoruutensa veljiensä vanhoissa ja hyväntekeväisyydestä saaduissa vaatteissa, Wren on kehittänyt itselleen mieltymyksen naiselliseen muotiin. Hän rakastaa kirkkaita värejä, mutta toisaalta myös hentoa roosaa ja luonnonvalkeaa. Työnsä puolesta Wren pukeutuu asiallisen klassiseen tyyliin ja nauttii salaa joka kerta vetäessään korkokengät jalkaansa. Ne saavat hänet tuntemaan olonsa kauniiksi sen jälkeen, kun elämän ensimmäiset vuodet kuluivat rikkinäisissä lenkkitossuissa.

Nykyisin Wrenin vasenta nimetöntä koristaa hopeinen, safiirilla varustettu kihlasormus, joka on periytynyt Edgerlyjen suvussa sukupolvien ajan.

>> LUONNE:

Jos Wrenin ulkomuoto on terävä, niin sitä on myös hänen päänsä. Wren havainnoi ympäristöään jatkuvasti ja panee merkille sellaisetkin seikat, jotka monilta muilta jäisivät huomaamatta. Hänellä on hyvä muisti, ja hän nauttii suunnattomasti älyllisistä haasteista. Tiedon pakkaaminen helposti luettavaan muotoon, taulukoiksi ja aikatauluiksi jaksaa riemastuttaa Wreniä yhä uudelleen.

Wren puhuu aina suoraan eikä voi sietää valehtelua tai kiemurtelua toiseltakaan osapuolelta. Hän myös seisoo ylpeästi sanojensa takana siitäkin huolimatta, että se on useammin kuin kerran johtanut siihen, että hänelle on osoitettu ovea. Niin työpaikalla kuin ihmissuhteissakin. Nainen ei ole yritä olla tahallaan ilkeä, mutta ei myöskään kaunistele asioita. Wren inhoaa epäoikeudenmukaisuutta, eikä pelkää sanoa sitä ääneen.

Elämän aikana tulleet kolhut ovat tehneet Wrenistä hieman varautuneen, mutta hänellä on myös herkkä puolensa, jota nainen ei osaa aina peittää aivan niin hyvin kuin toivoisi. Hän on yrittänyt kuolettaa itsessään sen typerän pikkutytön, joka halusi uskoa satujen olevan totta, mutta huomaa yhä edelleen sortuvansa hölmöön romantiikkaan.

>> HISTORIA:

Siinä missä joillekin ojennetaan syntymässä kultalusikka suuhun, toiset joutuvat taistelemaan läpi elämänsä sen kaikkein kuhmuraisimman puukauhan hallinnasta. Wren syntyi eteläisessä Irlannissa, Kealkillin kylässä, ja pitkään ainoa muuttuva asia hänen elämässään olivat isäpuolet, jotka tulivat ja menivät, sekä alati kasvava sisaruspuolten määrä. Äidin kyseenalainen maine miehiinsä sitoutumisessa oli yksi kylän kuumimmista puheenaiheista, ja Wren sisaruksineen sai kuulla siitä aivan riittämiin. ”Bradyjen klaani” oli nimitys, jota lapsikatraasta käytettiin, ja jota paikallisen vanhat emännät toistelivat päitään pudistellen.

Wren oppi jo varhain puolustamaan niin itseään kuin perhettään kiusaajiaan vastaan. Olot kotonakin olivat levottomat, joten jossain vaiheessa tyttö alkoi paeta illoiksi – ja joskus päiviksikin – läheiselle tallille. Suurta ratsastajatähteä hänestä ei lähinnä ratsukäyttöön tarkoitettujen hevosten kanssa työskennellessään tullut, mutta rakkaus hevosiin säästi hänet todennäköisesti monelta tunne-elämän ongelmalta, joille rosoinen tausta olisi saattanut altistaa.

Wren oli jo lapsena varsin terävä päästään, mutta valitettavasti muut ongelmat tulivat koulunkäynnin tielle, eikä hän koskaan suorittanut opintojaan niin kunniallisesti kuin olisi voinut. Hieman ennen kahdeksattatoista syntymäpäiväänsä Wren pakkasi vähät tavaransa, vaihtoi käyttöön isoäitinsä tyttönimen ja suuntasi kohti Lontoota ja uutta, uljasta elämää.
… joka tosin ei osoittautunut erityisen uljaaksi. Huonopalkkaiset pätkätyöt olemattomin työehdoin seurasivat toisiaan, rahasta oli kaiken aikaa pulaa ja elämä polki jälleen paikallaan. Kunnes Wren tutustui sattumalta itselleen assistenttia etsivään varakkaaseen mieheen.

Nainen ei ole ylpeä urakehityksestään, mutta sillä hetkellä työsuhde tarjosi hänelle pakopaikan loputtomilta tiskivuoroilta ja humalaisilta kourilta – tai niin hän ainakin kuvitteli. Samalla hän sai mahdollisuuden paikkailla kesken jääneitä opiskelujaan ja kartuttaa osaamistaan muutenkin.

Pitkäksi venähtänyt työsuhde päättyi lopulta vuoden 2015 loppupuolella. Rahat olivat jälleen lopussa ja opiskelusta oli tyhjätaskuna turha edes haaveilla, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi etsiä töitä entiseltä pomolta saadun suosituskirjeen turvin. Wreniä onnisti jokusen kerran, mutta työsuhteet tuppasivat jäämään harmillisen lyhyiksi naisen suorien sanojen vuoksi.

Vuoden 2017 loppuneljänneksen kierähtäessä käyntiin Wren tunsi ajautuneensa jälleen samaan pysähtyneisyyden tilaan, joka alunperin ajoi hänet pois Irlannista. Jälleen yksien potkujen jälkeen hän tajusi elävänsä huonossa parisuhteessa, vailla omaa omaisuutta tai mahdollisuutta päästä eteenpäin. Viimeisenä mahdollisuutenaan hän tarttui naurettavaan oljenkorteen, työpaikkaan, johon hänellä ei olisi pitänyt olla mitään mahdollisuuksia. Mutta ennen kuin Wren ehti itsekään kunnolla ymmärtää tapahtunutta, oli hän päätynyt aloittamaan uuden työnsä Britannian ulkoministerin henkilökohtaisena assistenttina.

>> TRIVIA:

x Wren on synesteetikko: hänen muistissaan esimerkiksi kirjaimet yhdistyvät väreihin ja ihmiset ääniin. Hän huomasi ominaisuuden ensimmäisen kerran hermostuttuaan ensimmäisen luokan opettajalleen siitä, että tämä oli värittänyt maanantain väärällä värillä.
x Muuttaessaan Lontooseen Wren vaihtoi sukunimensä (Brady) äidinäitinsä tyttönimeen.
x Wren on tietoisesti harjoitellut eroon kaikkein paksuimmasta irlantilaiskorostuksestaan, mutta erityisesti naisen hermostuessa juuret eteläisessä Irlannissa puskevat esiin. Ye’d think I didn’t have a mouth on me!
x Wrenin isä oli ornitologi, joten sisarukset (Wren, Teal ja Lark) on kaikki nimetty lintujen mukaan.

>> PELISSÄ TAPAHTUNUTTA:

Loppuvuosi 2017
Viimeinen vuosineljännes käänsi Wrenin elämän ylösalaisin. Hän aloitti Charles Edgerlyn henkilökohtaisena assistenttina, mutta huomasi varsin pian, että tunsi työnantajaansa kohtaan jotakin muutakin kuin pelkkää ammatillista kiintymystä. Wren teki parhaansa työntääkseen tunteet syrjään, kunnes Fidzillä vietetty yhteinen joulu muutti kaiken. Kiihkeän yön jälkeen oli selvää, että molemminpuoleisten tunteiden lakaiseminen maton alle olisi mahtotonta. Suhde päätettiin kuitenkin pitää salassa ulkopuolisilta.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Wren Edgerly
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: