PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Eli Callagher

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lilya
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 172
Join date : 25.09.2017

ViestiAihe: Eli Callagher   Ma Syys 25, 2017 7:51 pm

©Lilja


>>P E R U S T I E D O T

Nimi:  Eli Callagher

Syntymäaika: 21.1.1988, Lontoo, Iso-Britannia
Sukupuoli: Mies

Koulutus: BFA Drama, NUY Tisch School of the Arts 2010.

Ammatti: West End -näyttelijä

2/2000-7/2000 Les Misérables, Gavroche (Palace Theatre, West End)

10/2010-10/2011 Wicked: Ensemble, Chistery (George Gershwin Theatre)
3/2012, 5/2012 Into the Woods: Cinderella’s Prince (Center Stage, Baltimore; Westport Country Playhouse, Connecticut)

7/2012-7/2013 Les Misérables: Ensemble, Understudy Marius (Queen's Theatre)
9/2013-9/2014 Wicked: Ensemble, Understudy Fiyero (Apollo Victoria Theatre)
12/2014-04/2015 Cats London Revival: Mr. Mistoffelees (London Palladium Theatre)

5/2016- Les Misérables: Marius (Queen's Theatre, West End)

Hyvän staminansa ansiosta Elin bravuurina ovat fyysiset roolit, joissa tanssi, liike ja laulu yhdistyvät sulavasti toisiinsa; esimerkiksi vuoden 2014 Cats London Revivalissa hän esitti Mr. Mistoffeleesin fyysisesti vaativassa roolissa myös lauluosuudet. Nuorekas ulkonäkö tekee hänestä  soveltuvan kirkasotsaisten sankareiden rooliin, joskin Eli toivoisi pääsevänsä hyödyntämään laajaa äänialaansa myös synkemmissä roolihahmoissa. Jekyllin ja Hyden kaksijakoinen rooli olisi miehelle yksi unelmien täyttymyksistä.


©Lilja>>ASUMINEN:

Eli asuu vuokralla kerrostalokolmiossa Lontoon High Streetillä ja jakaa asuinkulut kämppäkaverinta Sebastien Aytonin kanssa. Taloa ympäröivät masentavat parkkipaikat ja teollisuushallit, mutta parvekkeelta on sentään näkymä sameavetiselle Lea-joelle. Seitsemännessä kerroksessa sijaitsevan asunnon ikkunoista voi juuri ja juuri erottaa kauempana häämöttävän London Stadiumin.

On Elin onni, että kuuden neliön vuokrahuone tuli valmiiksi kalustettuna, sillä muuten hän nukkuisi todennäköisesti edelleen patjalla muuttolaatikoiden ympäröimänä. Purkamattomat muuttolaatikot pitävät yhä majaansa huoneessa, mutta niiden lisäksi sieltä löytyy sentään sänky, vaatekaappi sekä säälittävän pieni työpöytä, joka on saatu juuri ja juuri ahdettua kapeaan tilaan kaapin ja seinän väliin. Elin ainoa panostus persoonalliseen sisustukseen ovat vanhat teatterijulisteet, jotka hän on kiinnittänyt seinille epämääräisen määrätietoiseen järjestykseen.

Elin valtakuntaa lukuun ottamatta kolmion muut huoneet on sisustettu suurempaa rakkautta tuntien, kiitos Sebastienin sekä tämän loppumattoman anteliaiden sukulaisten, joiden nurkista löytyy hämmästyttävä määrä käyttökelpoisia huonekaluja.

>>IHMISSUHTEET:

Celeste Callagher
Elin edesmennyt äiti, mainetta kerännyt musikaalinäyttelijätär, joka tuli tunnetuksi muun muassa Christinen roolistaan. Isästään Elillä ei ole tietoa, eikä hän ole pitänyt yhteyttä myöskään vanhempaan sisarpuoleensa, joka viimeisimpien tietojen mukaan asuu jossakin päin Northumberlandia.

Sebastien ’Bast’ Ayton
Kämppäkaveri, lääketieteen opiskelija Univercity College Londonissa.

Aida Fitzgerald
Elin naisystävä. Aida ja Eli ovat tunteneet lapsuudestaan saakka, ja opiskelivat yhdessä New Yorkissa.

David King
Elin työtoveri ja ammatillisen ihailun kohde. Esiintyivät samaan aikaan Les Miseráblesissa.

>>KIINNOSTUKSENKOHTEET:

Eli elää ja hengittää musiikkia ja teatteria, jopa siinä määrin, että tilaa muille harrastuksille jää harmillisen vähän. Hän on käynyt tanssitunneilla nelivuotiaasta lähtien (theatre dance) ja on kartuttanut repertuaariaan myös akrobatian ja sirkuksen puolelle. Mies saattaa olla liian levoton istumaan paikoillaan kokonaisen elokuvan ajan, mutta live-esitykset naulitsevat hänet tuoliinsa herpaantumattoman keskittymisen vallassa. Lontoossa asumisen hienous on siinä, että vapaapäivät voi täyttää musikaaliesityksillä ja teatterilla. Hän myös istuu mielellään iltaa ystäviensä kanssa, joista suurimpaan osaan on tutustunut teatteripiirien kautta.

>>ULKOMUOTO:

Pituus: 184 cm
Hiukset: Vaaleat, maitokahvin sävyiset
Silmät: Vihreänruskeat

Eli on täydellinen esimerkki henkilöstä, joka viihtyy omissa nahoissaan. Pitkäraajainen, 184-sentin mittaan venähtänyt mies voisi helposti olla kömpelön oloinen, mutta vuosien mittainen tanssiharrastus on jättänyt jälkensä Elin olemukseen: hän kantaa itsensä ryhdikkäästi ja jokainen liike vaikuttaa tarkkaan harkitulta siitäkin huolimatta, että hän harvemmin pysyy kauaa paikoillaan. Elin vartalo on tanssijalle ominaisen lihaksikas ja hoikka, hänellä on voimakkaat hartiat ja suora ryhti. Hoikat, pitkäsormiset kädet olisivat sopineet loistavasti pianistille, jos Eli vain olisi jaksanut keskittyä istumiseen pitkiä aikoja kerrallaan.

Elin kasvoissa on vielä kolmenkymmenen kynnykselläkin naapurinpoikamaista viehätystä, joka kenties johtuu niille helposti ilmestyvästä virneestä ja ystävällisestä katseesta. Silmien väri on sekoitus ruskeaa, vihreää ja kultaa, ripset ovat tummat ja selvästi erottuvat. Hölmön virnistuksen alla Elin kasvojen luusto on hienostunut: hänen kasvonsa ovat kapeat, otsa korkea, poskipäät ja leukaperät erottuvat selvästi. Erityisesti kesäisin poskien seudulle ilmestyy vaaleita pisamia. Oikean kulmakarvan vierestä voi erottaa kaksi vierekkäistä syntymämerkkiä, samoin suun viereltä ja kaulalta.

Miehen hiukset ovat vaalean maitokahvin väriset ja kihartuvat. Siististä mallista huolimatta ne käyttäytyvät arvaamattomasti erityisesti kostealla kelillä, ja Englannissa kun ollaan, Eli on monta kertaa uhannut ajatuttaa itsensä kaljuksi – mutta on toistaiseksi jättänyt uhkauksensa toteuttamatta. Koskettaessa hiukset tuntuvat hämmästyttävän pehmeiltä, sillä ohuesta laadustaan huolimatta hiusta on paljon.

>>PUKEUTUMINEN:

Elin kaltaiselta ihmissähikäiseltä saattaisi odottaa kirkkaita värejä ja villejä kuoseja, mutta Eli suosii yllättävän maanläheisiä sävyjä: harmaata, vihreää, tummaa sinistä. Syksy ja talvi ovat Elille mieluisinta aikaa, sillä silloin voi huoletta kääriytyä pehmeisiin neuleisiin. Hän pitää suorista housuista enemmän kuin farkuista, ja käyttää mieluummin pitkähihaisia paitoja. Hölmöt printtipaidat ovat Elin heikkous, ja hän omistaa niitä hämmästyttävän kokoelman: mitä typerämpi, sen parempi, niin kauan kuin ei mennä loukkausten puolelle.

Väriä Elin pukeutumiseen tuovat erilaiset huivit. Hän suhtautuu äänensä menettämiseen lähes vainoharhaisella pelolla, joten pienikin viima saa miehen kietomaan huivin kaulansa suojaksi.

>>LUONNE:

Eli on levoton, alati liikkeessä oleva olento. Hän mielummiin seisoo kuin istuu, vaihtaa jatkuvasti paikkaa, elehtii ja ilmeilee. Kaiken tämän hän tekee kuitenkin samanlaisella sulokkuudella, kuin se olisi osa henkilökohtaista koreografiaa. Eli on äärimmäisen fyysinen ihminen: hän osoittaa hellyyttä koskemalla, halaa mielellään ja kaappaa ihmisiä kainaloonsa tai jopa syliinsä. Huomaavainen mies yrittää kuitenkin parhaansa mukaan kunnioittaa henkilökohtaisia rajoja, ja perääntyy kyllä mikäli saa toisen olon epämukavaksi.

Eli suhtautuu kaikkeen intohimoisesti, hän on mukana täysillä eikä välitä siitä, mitä muut ajattelevat. Hän on riipaisevan uskollinen ystävä, joka on valmis kiitämään naapurikaupunkiin keskellä yötä ja räntäsateessa, mikäli joku hänelle rakas on hädässä. Ja Eli rakastaa lähtökohtaisesti kaikkia. Aivan kaikkia. Poikkeukset ovat harvinaisia.

Elillä on paha taipumus liihotella pää pilvissä, jalat tuskin maanpintaa hipoen, minkä vuoksi hänestä saa helposti hajamielisen mielikuvan – uni ja syöminen saavat silloin tällöin väistyä kaiken muun mielenkiinnosta kamppailevan tieltä. Mies hymyilee ja nauraa paljon, mutta ei pelkää näyttää kiukkuaan silloin, kun jokin saa sen leimahtamaan. Hän saattaa huutaa ja paiskoa ovia, mutta palaa nopeasti takaisin lepyttelylahjan kanssa. Ja rakastaa taas kaikkia.

>>HISTORIA:

Eli on kasvanut teattereiden takahuoneissa, lähes kirjaimellisesti, sillä uransa huipulla liihotellut Celeste Callagher ei suostunut antamaan sellaisen pikkuseikan kuin lapsen syntymän antaa häiritä työtään. Pieni Eli nukkui takahuoneessa kun äiti esiintyi ja peri tämän rakkauden esiintymiseen ja musiikkiin. Isänsä henkilöllisyyttä Eli ei koskaan saanut tietää, vaikka aiheesta liikkuikin villejä huhuja. Myös yhteydenpito vanhempaan, isänsä kanssa asuvaan sisarpuoleen jäi lapsuudessa vähäiseksi.

Elin on lapsuudestaan lähtien toiminut tarvittaessa proppina teatterinlavalla ja ensimmäisen varsinaisen roolinsa hän teki 12-vuotiaana, Les Miseráblesin Gavrochena. Urapolku oli alusta alkaen itsestäänselvä, kunnes äidin yllättävä kuolema vuonna 2006 laittoi suunnitelmat hetkeksi tauolle. Vuonna 2007 Eli päätti karistaa Lontoon tomut jaloistaan ja lähti Yhdysvaltoihin opiskelemaan, yhdessä parhaan ystävänsä – ja myöhemmin tyttöystävänsä – kanssa. Siitäkin huolimatta, että naurettavan pieni asunto olisi sopinut paremmin siivouskomeroksi, Eli muistelee opiskeluaikojaan lämmöllä.

Vaikka Eli pakenikin hetkeksi Yhdysvaltoihin, oli hän aina suunnitellut palaavansa West Endille. Mahdollisuus koitti kesällä 2012, kun mies pääsi mukaan Les Miseráblesiin. Elin suureksi iloksi myös Aida palasi hänen mukanaan Lontooseen. Les Miseráblesia seurasi rooli Catsissä, ja ura näytti saaneen loistavan alun.

Elin ja Aidan tiet erosivat vuonna 2014, kun Aida lähti Beauty and the Beastin maailmankiertueelle. Vaikka Eli iloitsikin naisen puolesta, ei hän voinut olla tuntematta surua päättyneestä suhteesta. Ystävää kohdannut tragedia synkensi mielialaa entisestään, mutta kaikeksi onneksi Eli saattoi keskittyä rooliinsa Catsin vuoden 2014 revivalissa.

Kunnes romahdus tapahtui maaliskuussa 2015, ja Elin ura jäi hetkeksi tauolle. Hän palasi lavalle seuraavan kerran vasta toukokuussa 2016 ja on sen jälkeen alkanut jälleen kohdistaa katsettaan tulevaisuuteen.

>>TRIVIA:

x Elillä on diagnosoitu bipolaarinen mielialahäiriö, joka kuitenkin pysyy kurissa lääkityksen ansiosta.
x Eli pitää videopäiväkirjaa, sillä on liian malttamaton kirjoittaakseen.
x Eli vierailee tasaisin väliajoin Aidan musikaalimaailmaa käsittelevässä vlogissa.
x Mies nukkuu paremmin pienessä hälyssä kuin täydellisessä hiljaisuudessa. Hänen torkuistaan takahuoneessa on tullut työtovereiden keskuudessa pienimuotoinen vitsi.

>>PELISSÄ TAPAHTUNUTTA:

Loppuvuosi 2017
Eli esiintyi yhdessä entisen naisystävänsä Aidan kanssa Les Misérablesissa, ja vanhat tunteet alkoivat nostaa päätään. Sopimuksen päätyttyä myös parin tiet erkanivat hetkeksi Elin silloisen naisystävän Edithin toiveesta. Elin vointi romahti hieman ennen joulua, mutta Aidan palattua mies pääsi takaisin jaloilleen. Vuosi 2018 tuo toivottavasti mukanaan uuden roolin näyttämöllä.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Eli Callagher
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: