PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Viola Westlake

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Simppura
Höpsötys
Höpsötys


Viestien lukumäärä : 14
Join date : 11.09.2017
Ikä : 17

ViestiAihe: Viola Westlake   Ma Syys 11, 2017 4:42 pm

Nimi: Viola Victoria Queen Westlake

Lempinimi: Kaverit eivät vielä ole keksineet tälle järkeenkäyvää lempinimeä, mutta yleensä kun kutsuvat tätä johonkin luokseen, huudetaan “Viili tuu tänne!”. Tästä Viola ei kuitenkaan yhtään tykkää, ignoorataankin usein sitten nämä kutsumukset.

Ikä: 20 vuotias (1.8.1997)  

Synnyinpaikka: Lontoo, Iso-Britannia

Sukupuoli: Nainen

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero

Siviilisääty: Sinkku, Violalla ei ole ollut kunnon suhteita lainkaan, vain säätöjä jotka ovat kaatuneet jätkä-ehdokkaan liialliseen pervouteen.

Luonne: Violan luonteen pääpiirteet ovat kärsivällisyys, päättäväisyys (omaa vahvat mielipiteet) sekä eräänlainen rohkeus, jonka kautta uskalletaan miltein mihin vaan, ja josta päättäväisyys on juurtunut. Kaikkien onneksi Viola ei omaa tietynlaista teiniasennetta, vaan tällä on maalaisjärkeä ja osataan olla ihmisiksi.
Monien mielestä Violaan on helppo tutustua, sillä neiti on luotettava, mukava, sopivan puhelias ja huumorintajuinen. Viola ei pidä nokkavista ihmisistä, jotka oikein esittävät että heillä on rahaa. Violakin on melko varakas, mutta ei pidetä näyttää sitä muille niinkään hirveästi. Viola pitää sosiaalisista tilanteista ja uusien ystävyyssuhteiden luomisesta.
Viola ei osaa riidellä, tai ylipäätään ei tykkää siitä joten pyritään niitä useimmiten välttämään. Jos riitoja syntyy, niitä pyritään selvittelemään. Useimmiten eksytäänkin toisten suhteita selvittämään ja kaverit kutsuvatkin tätä parisuhdeneuvojaksi.


Ulkonäkö & Pukeutuminen: Viola omaa omasta mielestään kauniit, mustat luonnonkiharat melko pitkät hiukset. Ei kuitenkaan ikinä miltein pidetä niitä auki, ne ovat aina ponihännällä tai leteillä.  
Violalla on yksinkertaiset kasvonpiirteet, lukuunottamatta leukalinjaansa ja poskiaan, joista itsekkin ollaan ylpeitä. Violalla on ruskeat silmät ja luonnostaan ehkä hieman omasta mielestään lyhyet ripset. Pieni nenä ja ei höröttävät korvat 'koristavat' myös tämän kasvoja. Viola tykkää laittaa kulmiaan että ne on on fleek, mutta tallille niitä ei yleensä laiteta. Neiti omaa vaalean ihon.                                                                      
Violalla pituutta on 165cm, ja painoa 49kg. Viola on aika pienikokoinen ja hoikka.    
Vaatteinaan tai siis vaatevärimaailmaan kuuluu mustat ja valkoiset vaatteet, mutta tulee myös käytettyä pastellivärejä ja tallivaatteissa on mm. pinkkiä ja punaista. Vapaa-ajallaan käyttää rakasta mustaa bomber-takkiaan tai keinonahkatakkiaan. Ehdottomasti suosikkikenkiin kuuluu kuluneet valkoiset converset, joista ei ole haluttu luopua.


Sairaudet & allergiat: Violalla on ollut masennus 13-15 ikävuosinaan isovanhempiensa kuolinsyystä, mutta niistä on päästy yli, ja ollaan jatkettu elämää, ikään kuin kasvettu aikuiseksi. Tällä on tomaatti ja sitrus-hedelmien allergiat.

Ruokatottumukset: Viola on kaikkiruokainen, lukuunottamatta että inhotaan mereneläviä. Rakastetaan marjoja ja hedelmiä, mutta mansikat ovat tämän erityisintä herkkua.

Asuminen: Asuu yksin lähellä Rosings Parkia. Vanhemmat asuu tästä 40km päässä, ja ovat valmiina auttamaan tätä jos tarve vaatii.

Ammatti: Ei ole vielä kouluttautunut ammattiin mutta mietinnässä on kuitenkin hevosaiheinen ammatti, valmentaja tai kovanluokan esteratsastaja, sillä ratsastus on lähellä sydäntä.

Koulutus: Valmistunut peruskoulusta, mutta jäänyt välivuodelle "etsimään" itseään, ja miettiä mitä haluaa. Lisäksi halutaan kehittyä ratsastajana, ja välivuotena siihen olisi aikaa.
Jäätiin eskarissa luokalleen, sillä ei osattu lainkaan lukea tai kirjoittaa. Nykyään se sujuu ongelmitta, ja osataan kolmea kieltä (englantia, espanjaa ja (suomea) ranskaa). Lisäksi ollaan hyvä matikassa ja biologiassa.


Perhe & Lemmikit: Vanhemmat (Verner ja Victoria), pikkusisko (Ellie), isoveli (Eric) sekä vanhempien ja pikkusiskon luona asuva isoäiti (äidin äiti, Esmeralda), joka ei halua mennä vanhainkotiin. Perheelle on tulossa kuitenkin perheenlisäystä, koska äiti odottaa poikalasta, 4kk.
Perheellä ei ole tällä hetkellä lemmikkejä tai hevosta. Violalla on kuitenkin suunnitteilla ostaa hevonen, mutta rahaa siihen ei tarpeeksi omasta mielestään vielä ole, sillä halutaan itse ansiokkaasti ansaita rahat siihen. Pikkusisko on kuitenkin pitkään vinkunut kissaa, joten katsotaan jos sellainen ilmestyy perheeseen jossain vaiheessa.

Historia: Viola syntyi 1.8.2000, myrskyisenä loppukesän yönä. Kello oli silloin 4:45. Muistetaan kellonaika siitä johtuen, että äiti kertoi tälle aina synnyntarinaa 14-ikävuoteen asti syntymäpäivillä.  Kun äiti oli tästä ultraäänikuvauksissa, Violan sanottiin olevan poika. Oli siis aika yllätys perheelle, kun tyttö syntyi. Viola siis piti poikien vaatteita koko vauvaikänsä.
Viola perheineen asui ennen Lontoossa, mutta muutti maaseudun rauhaan kuukautta ennen tämän 17-vuotis syntymäpäiviä. Harrastettiin Lontoossa ratsastusta ratsastuskoulussa, joka oli tasokas ja siellä Viola kehittyikin.


Elätys/rahoitus: Viola on ollut joka kesä kesätöissä (joista kertynyt säästöjä), mutta nyt tarkoitus etsiä itselleen väliaikainen työ. Viola on syntynyt melko rikkaaseen sukuun (joka mahdollistaisi harrastuksen Rosings Parkissa ja kehityksen paremmaksi ratsastajaksi), joten vanhempien ja sukulaisten tuella on selvitty monesta tilanteesta, mutta tämän mielestä olisi hyvä aika siirtyä itsensä elättämiseen, ihan itse! Toki vanhemmat yms. saavat luvan vielä hetken aikaa auttaa tätä.

Harrastus (mm. ratsastustaso) & Vapaa-aika: Violalle on kertynyt ratsastusvuosia jo 10 vuotta, innostuttiin siihen äitinsä kautta, joka on nyt kuitenkin lopettanut ratsastuksen kipeytyneen kätensä vuoksi. Viola tykkää myös valokuvata, piirtää ja lukea hevosaiheisia kirjoja. Viola harrasti pienempänä ratsastuksen lisäksi yleisurheilua, mutta se on jäänyt ja kuvioihin tuli salilla käynti.
Ratsastusharrastukseen liittyen vielä, Viola on tavoitteisiinsa ja unelmiinsa tähdäten päättäväinen ja ahkera, ja mielestään unelmiaan ei saa koskaan heittää pois, vaan niiden eteen taistellaan. Viola uskookin siihen, että joskus tällä on vielä oma hevonen.
Viola tykkää viettää kavereittensa kanssa vapaa-aikaa, mutta ratsastusharrastuksen alkaen jälleen hitusen pienen tauon jälkeen palata lähelle sydäntä kaikki vapaa-aika on alkanut kulua hevosten parissa.
Violan estetaso on Re90, yksittäisenä 110 ja koulutaso on VaB. Enemmän ollaan kuitenkin esteratsastuksesta kiinnostunut.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Viola Westlake
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: