PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Larissa Silva

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Silkki
Yksisarvinen
Yksisarvinen
avatar

Viestien lukumäärä : 2801
Join date : 18.04.2014
Ikä : 24

ViestiAihe: Larissa Silva   Pe Syys 08, 2017 7:01 pm

I messed up tonight
I lost another fight
I still mess up but I'll just start again
I keep falling down
I keep on hitting the ground
I always get up now to see what's next
Birds don't just fly
They fall down and get up
Nobody learns without getting it won
» Perustiedot
Nimi: Larissa Pereira Silva
Ikä: 19v (31.12.1998)
Sukupuoli: nainen
Asuinpaikka: Rosings Park, Rose Cottage, Mayben kämppis
Ammatti ja koulutus: yksityinen hevosenhoitaja; töissä Emily Randallilla. Koulut jäivät kesken jo peruskouluun, eikä tytöllä ole pienintäkään aikomusta palata takaisin opintojen pariin.
Hevoset: Tico, Rea, Copper, Pink, Giggles ja Ruby
Moodboard: x

» Perhe
Larissan perhe asuu Amazonasin osavaltiossa Luoteis-Brasiliassa, eikä tyttö ole nähnyt perhettään sitten tammikuun 2016, kun lensi ensimmäisen kerran Atlantin yli Euroopan puolelle. Hänen äitinsä Luiza työskentelee opettajana julkisen sektorin esikoulussa ollen jatkuvasti loppuunpalamisen äärirajoilla, ja isä Tiago tekee pitkää päivää rakennustyömailla. Larissan kaksi isoveljeä Alvaro ja Luciano tekevät töitä samalla rakennustyömaalla perheen pään kanssa. Tiago on aina ollut rakas mutta ehdoton isä Larissalle, ja kahden isoveljen saamat vapaudet ovat aina hiertäneet tyttären ja isän välejä. Tiago ei edelleenkään hyväksy tyttärensä valintaa lähteä ulkomaille töihin, mutta ainakin Luizan mukaan syynä on enemmän pelko Larissan tähden kuin inho valittua alaa kohti.
Tiagon veli Sandro asuu Portugalissa muutettuaan paikallisen vaimonsa perässä Brasiliasta. Sandro on etääntynyt sukulaisistaan vuosien varrella monestakin syystä, joista suurimpana on kenties ollut miehen saituruus ja haluttomuus jakaa paremman elämän antia veljensä köyhyydessä elävän perheen kanssa. Sandro on kuitenkin ottanut Larissan vastaan aina, kun tyttö on kaivannut kattoa päänsä päälle Euroopassa, ja on luvannut kustantaa lennot takaisin Brasiliaan, jos koti-ikävä iskee. Paluulennoista ei tosin ole ollut puhetta.

Larissa seurustelee enemmän tai vähemmän salaisesti Amanda van der Veenin kanssa. Vaikka suhdetta ei varsinaisesti tallilla olekaan tullut mainostettua, on Larissa tavannut tyttöystävänsä sukulaisia ja kertonut Amandasta omille ystävilleen.

» Harrastukset ja ratsastus
Larissa on aina ollut urheilullinen ja ulkona viihtyvä lapsi, joka osallistui aktiivisesti koulunjälkeisiin aktiviteetteihin. Hän innostui erityisesti läheisellä, parhaat päivänsä vuosikymmeniä aiemmin nähneellä urheilukentällä yleisurheilusta, mutta erityisesti juoksusta: niin pikajuoksu, aitajuoksu kuin pidemmän matkan kestävyysjuoksu kiinnostivat tyttöä. Hän lukee mielellään vapaa-aikanaan erityisesti hevoskirjallisuutta, oli kyseessä sitten fiktio tai fakta, ja nauttii tanssimisesta niin oman huoneensa kätköissä kuin yökerhoissakin.

Hän on ratsastanut 12-vuotiaasta ratsastuskoululla, mutta on oppinut tosissaan ratsastamaan vasta hevosenhoitajana työskennellessään. Hän on edelleen hieman karkea ja kokematon ratsastaja, joka tukeutuu ohjaan menettäessään tasapainonsa eikä ole kekseliäs, mitä harjoituksiin tulee, joten on turha kuvitella Larissan keksivän harjoituksia, jolla korjata etupainoista hevosta tai saada ratsua paremmin pohkeen eteen. Hän ratsastaakin lähinnä valvottuna, mutta on kykenevä liikuttamaan hevosia itsenäisesti maastossa tarpeen niin vaatiessa sekä lämmittelemään ja jäähdyttelemään ratsuja ongelmitta.

I won't give up, no I won't give in
Till I reach the end
And then I'll start again
Though I'm on the lead
I wanna try everything
I wanna try even though I could fail
I won't give up, no I won't give in
Till I reach the end
And then I'll start again
No I won't leave
I wanna try everything
I wanna try even though I could fail
» Ulkonäkö
Larissa on 163cm pitkä nainen, jolla on lyhyehkö selkä ja pitkät sääret. Hän on kurvikas nuori nainen, jonka vyötäisille on kertynyt ylimääräinen kilo tai pari, jotka tyttö mielellään karistaisi heti kun tilaisuus vain tarjoutuisi. Tumma oliivinsävyinen iho ruskettuu syvästi auringon pienimmästäkin säteestä. Hänellä on hartioille ulottuva, vallaton tummanruskea kiharapehko, jonka korkkiruuvikiharat tuntuvat vain innostuvan kosteasta ilmanalasta. Hiukset on usein vedetty pannalla pois silmiltä ja useimmiten loppusilauksen antaa päähän taidokkaasti sidottu kuvioitu ja värikäs silkkihuivi.
Larissalla on soikean muotoiset kasvot, suuri nenä ja tummat, paksut kulmat. Hänellä on suuri, leveä suu ja epätasainen hammasrivistö, jonka oikomahoito on vastikään aloitettu hammasrautojen merkeissä. Tytöllä on tummat, lämpimän ruskeat silmät, joskin oikeassa silmässä on kaistale sinistä heterokromian myötä.

Larissa itse ei suosisi kummoistakaan meikkiä, mutta on työnsä myötä oppinut uhraamaan aamuisin aikaa peilin edessä. Hän suosii sävytettyjä huulirasvoja ja asiallista, vaatimatonta silmämeikkiä. Hän pukeutuu tallilla laadukkaisiin ratsastusvaatteisiin, joihin hänellä ei oikeasti olisi edes varaa - työnantaja ei kuitenkaan hyväksy muuta, joten tyttö tekee parhaansa tunteakseen olonsa kotoisaksi kokopaikkaisissa Pikeurin housuissa. Larissa rakastaa värejä, mitä kirkkaampia, sen parempia, mutta on tyytynyt rajoittamaan tallivaatetuksensa hillittyihin lämpimiin sävyihin sekä mustaan ja valkoiseen. Hän viihtyy hyvin kesäisissä mekoissa ja sandaaleissa lämpimällä kelillä, mutta huomaa kääriytyvänsä paksuihin neuleisiin ja toppaliiveihin jo siinä vaiheessa kun paikalliset vasta kaivavat huppareitaan esille.

» Luonne
Larissa on reipas ja uupumaton seikkailija, joka etsii aina uutta haastetta ratkaistavaksi. Tyttö on täynnä hillitsemätöntä, suorastaan villiä janoa kokea kaikki tässä ja nyt, eikä elämännälkää tyynnyttämään riitä mikään: hän tahtoo enemmän, parempaa, uudempaa. Larissan silmissä elämä on päättymätön, loputon seikkailu, jonka varrella jokainen kivi on käännettävä ja puunrunko kiivettävä. Intohimon keskiöön päätyneet hevoset ovatkin merkittävä osa tytön maailmaa, eikä hän tarvitse kuin tunnin tai pari rakastuakseen päätä pahkaa vastuulleen annettuihin nelijalkaisiin.
Ponnekas, ahkera työmyyrä ei luovuta helpolla, vaan paahtaa eteenpäin täyttä vauhtia silloinkin, kun yöunet ovat jääneet minimiin, vettä sataa kaatamalla, hevoset ovat huonolla tuulella ja tavarat kateissa. Hän suhtautuu työhönsä vakavuudella joka muutoin puuttuu nuoren tytön olemuksesta, mutta itsevarmuudella kyllästetty tyttö nöyrtyy heti, kun joku antaa palautetta hänen hevosenkäsittelytaidoistaan. Hän tuntee usein olevansa aliarvioitu ja aliarvostettu hevosenhoitajana, mutta on päättänyt osoittaa kaikki ennakkoluulot vääriksi ja saavuttavansa aseman, jossa ei ole enää näkymätön.
Larissa on suulas ekstrovertti, joka tuntuu löytävän ystäviä minne ikinä meneekään. Hän heittäytyy hetkeen eikä jää suotta suremaan menneitä, mitä nyt silloin tällöin tuntee katumuksen pistoksen muistellessaan jotakin, mitä on tehnyt väärin - ja niinkin vain lähinnä hevosten kohdalla. Se on kuitenkin nopeasti selätettävissä ja sysättävissä sivuun, sillä eihän menneelle enää mitään voi.

I'll keep on making those new mistakes
I'll keep on making them every day
Those new mistakes
» Menneisyys
Brasiliankin tasolla melko vähätuloisen perheen nuorin tyttö kävi julkista koulua ensimmäiset vuodet oppien lukemaan, kirjoittamaan ja laskemaan. Siihen koulutaival tosin lähinnä jäikin, sillä Larissa jätti koulunsa kesken yläasteen päätteeksi 15-vuotiaana, ja siirtyi tekemään täyspäiväisesti töitä läheiselle ratsastuskoululle, jolla oli jo ratsastanut tallitöissä auttamista vastaan vuosia. Hän hoiti hevosia, siivosi tallia ja auttoi missä ikinä kykenikin pientä rahapalkkaa ja ratsastustunteja vastaan. Vanhemmat eivät nähneet järkeä tallilla työskentelyssä, mutta ainakin se toi hieman rahaa perheeseen, joten he eivät laittaneet suuremmalti vastaankaan.
Larissa tiesi kuitenkin, ettei pienen kaupungin ratsastuskoulu voisi tarjota hänelle sitä, mitä hän kaipasi. Tallinomistajan pojan kahden kilparatsun mukana lähialueen kisoissa kiertäminen sai tytön vihdoin tajuamaan, mitä hän tahtoi tehdä, ja tammikuussa 2016 tyttö lensi Brasiliasta Espanjaan työn perässä. Hän työskenteli kesäkuuhun saakka espanjalaisella kenttäratsastustilalla, ennenkö sai tarpeekseen työstä ja lähti Portugaliin setänsä luokse siksi aikaa, kun haki uutta työtä. Viikkoa myöhemmin hän tosin oli jo matkalla Belgiaan valmennustallille, jossa viihtyi kevääseen 2017 saakka. Hän vaihtoi jälleen maata siirtyen Saksaan, mutta keikka siellä jäi vain viikon mittaiseksi, kun tallinomistaja totesi hänen olevan kyvytön hoitamaan heidän hevosiaan. Hän muutti Sveitsiin, mutta alkoi jo parin kuukauden jälkeen katsella uutta työtä, sillä työ esteratsastajan tallilla ei tuntunut mielekkäältä.
Belgiasta tuttu tallinomistaja soitti ja tarjosi hänelle paikkaa heidän tallillaan majailevalta ratsastajalta, jonka sen hetkinen hoitaja oli lähdössä takaisin kotimaahansa. Larissa tarttui tarjoukseen, muutti Belgiaan ja alkoi työskennellä Rafaela Caetanolle elokuussa 2017. Valitettavasti tallinomistaja ja Rafaela ajautuivat rajuun riitaan, joka johti siihen, että Rafaela jäi ilman valmentajaa ja alkoi katsella uutta tallipaikkaa. Larissa silmäili jo töitä muualta, mutta Rafaelan ilmoittaessa muuttavansa hevosineen Rosings Parkiin syyskuussa 2017 ja ottavansa Larissan mukaan, mikäli tyttö niin tahtoisi, päätti Larissa tarttua tilaisuuteensa. Olihan Rosings Park täynnä ratsastajia, joiden kilpauria hän oli seurannut jo Brasiliastakin käsin - jos ei mitään muuta, suuri kilpatalli olisi mahtava paikka verkostoitua tulevaisuutta varten.

Hän sai potkut huhtikuun alussa 2018 Caetanon palveluksesta, mutta siirtyi lähestulkoon suoraan lennosta kenttäratsastaja Emily Randallin leipiin, kun nainen oli saanut uusia hevosia ja kaipasi apukättä.

_________________
When you're falling in a forest and there's nobody around, do you ever really crash or even make a sound? ♪♬
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Larissa Silva
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: