PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Smoothie

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Silkki
Yksisarvinen
Yksisarvinen
avatar

Viestien lukumäärä : 2651
Join date : 18.04.2014
Ikä : 23

ViestiAihe: Smoothie   To Elo 10, 2017 2:42 pm

» Perustiedot
Nimi: Smoothie
Sukupuoli: ruuna
Ikä: tuntematon, arviolta 10v
Syntymämaa: tuntematon
Rotu: ara-appaloosa (ei rekisteröity)
Väri ja merkit: tiikerinkirjava (laajahuopainen musta), suuri tähti
Säkä: 152cm
Käyttö: seurahevonen
Omistaja: Evelyn Hills
Tallipaikka: pihattopaikka Skeldale Housessa

e. ei tiedossa
i. ei tiedossa

» Historia ja nykyisyys
Paperittoman kodinvaihtajan historia on hämärän peitossa, eikä edes viimeisimmästä omistajasta ole täyttä varmuutta. Smoothie haettiin eläinsuojelun toimesta pois laitumelta, jolla ruuna ja kaksi muuta hevosta olivat ilman vettä. Aliravitut, nälkiintyneet hevoset olivat heikossa kunnossa, mutta vietettyään kuukausia eläinsuojan hoivissa, on Smoothie jo saanut hieman rasvaa luidensa peitoksi. Evelyn adoptoi hevosen eläinsuojan alettua etsimään ruunalle uutta loppuelämän kotia. Nainen ei odota hevoselta yhtään mitään, vaan tahtoo vain tarjota kaltoinkohdellulle ruunalle hyvän loppuelämän.


Template © Konikfryzyjski
» Käsittely
Smoothie on epäluuloinen, varovainen hevonen, joka mieluummin pakenee kuin jää katsomaan, mihin suuntaan tilanne etenee. Ruuna ei ole tottunut käsittelyyn millään mittapuulla, mikä on antanut syytä olettaa hevosen eläneen viimeiset vuodet laitumella lähestulkoon ihmistä näkemättä. Smoothie hakee turvaa muista hevosista ja tuleekin vaivatta toimeen millaisessa tarhaporukassa tahansa. Ihmistä ruuna välttelee kaikin tavoin, mutta kulkee muun lauman mukana. Helpoin tapa saada Smoothie kiinni onkin viedä hevosen tarhakaverit muualle, sillä hevosen kaipuu laumatovereiden seuraan on suurempi kuin tahto vältellä ihmistä. Hevonen vaatii selkeitä ohjeita siitä, mitä siltä kulloinkin odotetaan, sillä Smoothie ei tunne käytöstapoja narun päässä tai osaa kulkea ovista.
Luonteeltaan erittäin varovainen ja arka hevonen vaatii oman aikansa tottuakseen niin ympäristön muutoksiin kuin uusiin ihmisiin ympärillään, mutta totuttuaan käsittelijöihinsä, ei ruunan hoito ole kovinkaan haastavaa, sillä nöyrä hevonen alistuu ihmisen tahtoon luimimatta. Pieni ruuna on varsin säänkestävä eikä hätkähdä luonnonilmiöitä lainkaan, mutta kiireinen liikenne, suuret rekat ja traktorit kauhistuttavat hevosta suunnattomasti.

Hevosta ei ole ratsutettu, eikä totutettu edes suitsiin tai kuolaimeen. Smoothie on elänyt viimeiset vuotensa ilman kenkiä, eikä Evelyn ole nähnyt tarpeelliseksi kengittää hevosta vielä, vaikka kavioita onkin vuoltu ahkerasti rauhoitettuna. Ruunalla on lievä yläpurenta, niin kutsuttu parrot mouth, mikä hidastaa hevosen syömistä aavistuksen, mutta ei tunnu sen merkittävämmin haittaavan Smoothien elämää.


Varusteet © EQP ja Kirke

_________________
When you're falling in a forest and there's nobody around, do you ever really crash or even make a sound? ♪♬
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Smoothie
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Hevoset :: Muualla asuvat :: Skeldale House-
Siirry: