PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Niamh Byrne

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Niamh Byrne   Su Heinä 23, 2017 3:07 pm
Nimi: Niamh (“nee + iv”) Ida Byrne
Kutsumanimi: Niamh
Ikä: 25-vuotias (s. 30.06.1992)
Skp & siviilisääty: Nainen, sinkku

Asuminen: Asui syyskuu/2017 asti Dublinissa, Clarehallissa, kolmiossa ystävänsä ja kämppäkaverinsa Breen, 26, kanssa. Nykyään asuu Newcastlessa, Whickhamissa, pienkerrostalokaksiossa yksin koiransa Banjon kanssa.

Ammatti ja koulutus: Kouluttautunut lastentarhaopettaja, töissä Newcastlessa lastentarhassa.

Perhe: Adoptoitiin biologisten siskojensa tavoin sylivauvana toiseen perheeseen: Byrneille Dubliniin. Vanhemmat Aileen Byrne, 59, ja Seán Byrne, 63, ovat perheen ainoalle lapselle Niamhille hyvin läheisiä. Biologiset, toisiin perheisiin adoptoidut sisarukset: Teagan Moloney, 32, joka asuu Corkissa oman perheensä kanssa, ja Abigail, 22, Rosings Parkin työntekijä.

Harrastukset: Harrastaa pianonsoittoa, rakastaa taidemuseoita, käy koiransa kanssa agilityharjoituksissa ja -kisoissa.

Lemmikit: 5-vuotias valkoinenpaimenkoirauros Banjo

Muuta: Puhuu iiriä, italiaa ja hieman espanjaa

Ratsastus:
Ei muuta yhteyttä hevosiin kuin ystävä, joka ratsastaa, ja jonka kanssa on käynyt tallilla katsomassa tämän hevosta muutamaan otteeseen vuosien varrella.

Ulkonäkö:
Hiusten väri: Luonnostaan tummanpunerva
Silmien väri: Metsänvihreät
Pituus: 167cm

Niamh on siroluinen, polkkatukkainen, paljasjalkainen dublinilainen. Hänellä on kapeat kasvot, jotka ovat täynnä vaaleita pisamia. Pisamia on eniten hänen kasvoillaan mutta niitä on myös hänen olkapäillään ja muualla vartalossa. Hänen polkkatukkaiset hiuksensa ovat hieman korvien alapuolelle asti ja väriltään tummahkot luonnonpunaiset. Hän ei ole koskaan värjännyt niitä, mutta on jo 7 vuoden ajan ylläpitänyt otsallaan paksua otsatukkaa. Hän kääntää hiuksensa useimmiten löysille kiharoille. Otsatukka kehystää pisamaista otsaa ja ylettyy kaarevien, kesyttömien kulmakarvojen yläpuolelle. Niamhin silmät ovat syvän vihreät ja isot. Hän käyttää meikkinään lähinnä ripsiväriä ja huulipunaa ja juhliin luomiväriä. Niin työnsä kuin helppouden takia Niamh ei ole tottunut käyttämään vahvaa meikkiä. Hän ei myöskään halua peittää turhaan pisamiaan, joiden allaoleva iho on täydellisen kuulasta ja vaaleaa. Niamhin nenä on suora ja normaalipainoinen vartalo varsin kurviton.

Niamh pukeutuu yksinkertaisesti ja suosii yksivärisiä t-paitoja, farkkuja ja hameita. Kestosuosikkeja ovat hempeät kukkakuosit, vaaleat beigen, sinisen ja keltaisen sävyt. Pitkät kynnet ovat yleensä vaalein samoin sävyin lakatut ja täydellisessä kunnossa. Niamh käyttää yksinkertaisia koruja, pieniä korvakoruja yksissä rei'issään ja useimmiten valkoisia lenkkareita jalassaan.

Hän puhuu dublinilaisella aksentilla mutta hänen äänensä on pehmeä ja niin töissä kuin töiden ulkopuolella luonnollisen pirteä. Hän on hyvin samannäköinen biologisen siskonsa Abigailin kanssa, lukuunottamatta eri hiusväriä, pisamia ja tummempia silmiä ja tatuointien puutetta.

Luonne:
Niamh on lapsirakas ja tasapainoinen ihminen. Toisin kuin täyssiskonsa Abigail, hänelle adoptio ei tullut suurena järkytyksenä ja yllätyksenä, vaan hän tiesi asian jo pienestä pitäen ja oli sen kanssa pääasiassa sujut alusta lähtien. Hän ei koskaan tippunut raiteilta, vaan eli hyvin tavallisen lapsuuden ja nuoruuden. Samanlaista sisukkuutta, kovapäisyyttä ja introverttiyttä Niamhissa kuitenkin on.

Niamh on iloinen ja ihmisläheinen persoona, joka nauttii omasta ajastaan ja tilastaan mutta myös ystäviensä seurasta ja lapsilaumasta ympärillään. Hän on olemukseltaan hyvin rauhallinen ja vakaa, eikä häntä voi kuvailla hyvin spontaaniksi ihmiseksi luonnoltaan. Hän ei ole koskaan ollut se kaveriporukkansa menevin ihminen, mutta oli kuitenkin aina kaikessa mukana. Hiljainen tai varsinkaan ujo Niamh ei kuitenkaan ole, vaan viihtyy niin johtajan kuin puhujan roolissa, eikä ole mitenkään vaikeastilähestyttävä.

Vaikeammissa tilanteissa Niamh tulistuu. Hänellä on pitkä pinna ja paljon itsehillintää, mutta kun raja tulee vastaan, hän antaa palaa. Hänessä on sisua, minkä ansiosta hän ei luovuta itselleen tärkeissä asioissa tai mielipiteissä. Hän on tottunut lasten riitoihin ja niiden selvittämiseen mutta omien konfliktien selvittäminen on vaikeampaa, kun hän ei jääräpäissään haluaisi taipua kannastaan. Niamhissa on tiettyä vaivatonta flirttailevaa energiaa kuten myös itsevarmuutta. Hän on perhekeskeinen, rehellinen ja vastuuntuntoinen ihminen.

Menneisyys:
Niamh syntyi kaksi vuotta ennen pikkusiskoaan Abigailia ja seitsemän vuotta isosiskonsa Teaganin jälkeen. Teaganin kanssa hänellä on sama äiti mutta eri isä ja Abigailin kanssa täysin samat vanhemmat. Niamh syntyi kesäkuun 1992 lopulla ja laitettiin samantien adoptioon. Hänet adoptoitiin Dubliniin sylivauvana Aileen ja Seán Byrnen ensimmäiseksi ja ainoaksi lapseksi.

Niamh varttui Dublinissa ja on elänyt eri puolilla sitä koko elämänsä. Hänellä oli fantastinen lapsuus rakastavien vanhempiensa kanssa rivitalossa keskustan ulkopuolella, muutama koira vuosien varrella ja kaikenlaisia harrastuksia. Hän loisti koulussa ja viihtyi vanhempana työharjoitteluissa lastentarhoissa, löytäen tulevaisuuden uransa jo nuorena. Hänen vanhempansa kertoivat hänelle jo pienestä pitäen, että hän oli adoptoitu, joten asia ei ollut koskaan hänelle suuri ongelma, vaikka hän aluksi surikin sitä ettei tiennyt biologisesta perheestään mitään. Myöhemmin hän sai kuulla millainen hänen äitinsä oli ja kuinka hän oli antanut kaksi muutakin lastaan pois. Äidin ollessa Abigailista raskaana, tämän miesystävä, Abigailin ja Niamhin isä, oli lähtenyt, sietämättä ajatusta toisesta raskaudesta. Niamh pyrki kuitenkin sivuuttamaan nämä asiat elämässään ja nauttimaan siitä mitä hänellä todella oli – ihanat oikeat vanhemmat, rakkaita ystäviä, kutsumusammatti ja leppoisa elämä. Hän ei myöskään pitkään yrittänyt etsiä sisaruksiaan, sillä koki tämän turhaksi tunkeiluksi. Lopulta hän kuitenkin etsi Teaganin käsiinsä ja he tapasivat muutamaan otteeseen. Häntä monta vuotta vanhempi Teagan eli kuitenkin aivan omaa elämäänsä – hänellä oli pieni perhe ja hyvä ura toisessa päässä Irlantia. Vuoden 2013 jälkeen he eivät ole tavanneet.

Pienenä aloitettu pianoharrastus on jatkunut 7-vuotiaasta lähtien tähän päivään saakka. Samoin rakkaus koiria kohtaan. Niamhin vanhemmilla oli kaksi koiraa hänen nuoruutensa aikana, Sammy-niminen whippet kun hän oli vasta vauva, ja teini-iässä Sammyn kuoltua he hankkivat Lex-noutaja, joka elää viimeisiä eläkevuosiaan Niamhin lapsuudenkodissa Blanchardstownissa. Opiskeluiden puolivälissä Niamh hankki itselleen oman ensimmäisen koiransa, Banjon, nuoren valkoisenpaimenkoiran. Sen kanssa Niamh treenaa aktiivisesti agilityä ja viettää aktiivista koiranomistajan elämää metsässä ja kaupungilla lenkkeillen.

Niamh viihtyy esikouluopettajan työssä erinomaisesti. Hän viihtyy myös Dublinissa, mutta työ ja ystävät ovat enää ainoat, jotka pidättelevät häntä siellä. Muutoin hän kaipaa jo maisemanvaihtoa, muttei ole varma miten sitä saada. Pikkusiskon identiteetti on vielä Niamhille mysteeri, ja toisenkin sisaruksen etsiminen ja tähän tutustuminen kolkuttelee naisen mielessä päivä päivältä enemmän.

Siskon identiteetti paljastui heinäkuussa 2017, kun Niamh lensi Englantiin tapaamaan pikkusiskoaan Abigailia. Monen mutkan kautta he tutustuivat, ja Niamh sai rohkeutta toteuttaa haaveensa maisemanvaihdosta, ja muuttaa Englantiin niin siskonsa kuin uuden elämän perässä.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Niamh Byrne
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: