PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Gina Lewis

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Silkki
Yksisarvinen
Yksisarvinen
avatar

Viestien lukumäärä : 2801
Join date : 18.04.2014
Ikä : 24

ViestiAihe: Gina Lewis   Su Kesä 11, 2017 1:48 pm

That's life, that's what people say
You're riding high in April
Shot down in May
But I know I'm gonna change that tune
When I'm back on top, back on top in June
» Perustiedot
Nimi: Gina Lewis
Ikä: 55v (9.12.1962)
Sukupuoli: nainen
Asuinpaikka: Camptown, Skotlanti.
Ammatti ja koulutus: kenttävalmentaja sekä kilparatsastaja, jolla on takanaan merkittävä, kansainvälinen ura. Gina valmentaa kenttäpainotteisesti Rosings Parkissa yleensä keskiviikosta sunnuntaihin, laittaen ratsukoita työskentelemään usein sekä esteiden että koulutehtävien parissa yhdessä valmennuksessa. Hän myös kilpailee kansallisissa sekä kansainvälisissä luokissa kahdella nuoremmalla hevosellaan, sekä Fairchildien Slipsillä.
Auto: valkoinen, automaattivaihteinen Vauxhall Astra (2011)
Hevoset: Othello L ja Corsica

» Perhe
Gina asuu aviomiehensä kanssa Skotlannin Camptownin liepeillä, aivan Englannin rajalla olevalla hevostilalla, joka kantaa nimeä Riverview Acres. Gary Lewis (synt. 1959) on hevosten keskellä kasvanut entinen ammattiesteratsastaja, joka on nykyään keskittynyt enemmän hevosten myyntiin ja kasvattamiseen kuin kilpailemiseen. Pariskunta tapasi 70-luvulla hevospiireissä, ja viettivät jo 30-vuotishääpäiväänsä. He asuvat Garyn lapsuudenkodissa, joskin hevostilan tallirakennusta on päivitetty vuosikymmenten varrella.
Heillä on kaksi jo aikuista lasta, Samuel (synt. 1987) ja Lauren (synt. 1993). Samuel asuu kihlattunsa kanssa Riverviewissa, jossa he molemmat työskentelevät. Samuel on seurannut äitinsä jalanjälkiä kenttäkilpailujen maailmaan, ja kilpaillut menestyksellä aina CCI3*-tasolla. Lauren muutti vastikään Rosings Parkiin työllistyttyään kilpakeskukseen tallityöntekijäksi. Hevosenhoitajaksi opiskellut tytär unelmoi menestyksestä kilpakentillä, mutta on jäänyt niin äitinsä kuin veljensä menestyksen varjoon.

» Ura ja hevoset
Gina osallistui ensimmäisen kerran CCI4*-kilpailuun Badmintonissa vuonna 1985, ja on sen jälkeen tehnyt merkittävän uran kansainvälisten kisakenttien huipulla. Hän on edustanut Iso-Britanniaa olympialaisissa kuusi kertaa vuodesta 1992 alkaen, voittaen joukkuehopeaa vuosina 2004 ja 2012, sekä joukkuepronssia 2008. Samoin hänellä on kaksi joukkuekultaa vuosilta 1994 ja 2010 World Equestrian Gamesista, ja joukkuehopea vuodelta 2006. Euroopan mestaruuksista mukaan on tarttunut neljä joukkuekultaa ja yksi joukkuehopea, sekä yksilöpronssi vuonna 1995 ja yksilöhopea 2007.
Olympiahaaveet Rion suhteen kariutuivat Kentuckyssa keväällä 2016, kun Ginan luottoratsu River River kaatui pahasti. Sekä hevonen että ratsastaja loukkaantuivat rytäkässä. Gina palasi kilpakentille keväällä 2017. Hänellä on tällä hetkellä kilparatsuinaan kaksi nuorempaa, omissa nimissä olevaa hevosta sekä Fairchildien Slippery When Wet.

» Ratsastajana
Gina on voimakastahtoinen, rohkea ratsastaja, jolla on lahja solmia syvä suhde ratsastamiensa hevosten kanssa ja houkutella jokainen ratsu antamaan kaikkensa niin kilparadoilla kuin kotioloissakin. Hän on huolellinen ja tarkka ratsastaja, joka työstää hevosta mieluummin lyhyen hetken täydellä teholla kuin pidempään ja puolihuolimattomasti. Lahjakas ratsastaja omaa hyvän tasapainon, vakaan käden ja moitteettoman istunnan. Hän on vuosikymmenten varrella nähnyt ja kokenut jo kaiken, mitä hevosten kanssa voi sattua, eikä usko umpikujiin tai mahdottomiin hevosiin. Hänen vahvuutensa on ehdottomasti esteillä, oli kyseessä sitten maastoesteet tai rataesteet, ja hänen kilparatsunsa ovatkin poikkeuksetta vahvoja hyppääjiä.

» Valmentajana
Gina on valmentaja, joka ei kuuntele selityksiä. Hänen mielestään ratsastaja on aina viime kädessä vastuussa siitä, että hevonen on ajallaan varustettuna, kuuntelee ratsastajaansa ja tekee töitä hyvällä motivaatiolla. Hän myös valmentaa varsin omalaatuisella tyylillä, sillä hän laittaa usein ratsastajan tai muut valmentautujat antamaan palautetta suorituksesta. Nainen toki täydentää saatua palautetta joko kritiikillä tai kehuilla, mutta ensisijaisesti palaute tulee muilta valmennuksen ratsukoilta. Hän uskoo opetuksen painuvan paremmin perille, kun jokainen ratsukko joutuu paitsi kuuntelemaan palautetta, myös pohtimaan sitä itse. Hän ei vaadi ihmeitä tai täydellisyyttä, vaan soveltaa tehtäviä jokaisen ratsukon tason mukaan, mutta se mitä hän ehdottomasti vaatii, on yrittäminen. Gina kehottaa herkästi ratsukoita poistumaan valmennuksistaan, mikäli ratsastaja ei suhtaudu valmennukseen sen vaatimalla vakavuudella ja yritteliäisyydellä.

I've been a puppet, a pauper, a pirate
A poet, a pawn and a king
I've been up and down and over and out
And I know one thing
Each time I find myself flat on my face
I pick myself up and get back in the race
» Ulkonäkö
Gina on 182cm pitkä, solakka ja pitkäraajainen nainen. Pitkän naisen näyttää edelleen varsin luisevalta ja riutuneelta, vaikka onkin tehnyt paljon töitä onnettomuutensa jälkeen lihaskunnon palauttamiseksi. Hänellä on pitkät, kapeat kasvot ja pehmeät kasvonpiirteet. Hänellä on luonnostaan harmaantuneet, valkoisen ja harmaan kirjavat hiukset, jotka on leikattu leukapieliin yltävään polkkatukan malliin. Hänellä on suora otsatukka ja lämpimän ruskeat silmät. Naururypyt koristavat silmäkulmia, siinä missä ikä on tuonut muitakin selkeitä ryppyjä kasvoille. Hänellä on hymykuopat ja suurehko suu, joka leviää epätasaisen joskin valkoisen hammasrivistön paljastavaan hymyyn.
Nainen on viettänyt suurimman osan elämästään ratsastusvarusteissa, eikä koe oloaan kovinkaan mukavaksi muissa vaatteissa. Hän harvoin uhraa ajatustakaan tallivaatteidensa väriyhdistelmiin, vaan on hankkinut kaikki vaatteensa käyttömukavuutta ja istuvuutta ajatellen. Hänen päällään voikin nähdä mitä tahansa hillitystä harmaasta räiskyvään pinkkiin. Gina usein valmentaa ratsastushousuissa ja näyttää valmiilta loikkaamaan hevosen selkään minä hetkenä hyvänsä. Tallin ulkopuolella hän suosii farkkuja ja huppareita kuuntelematta tyttärensä protesteja siitä, ettei hän ole enää teini-ikäinen ja joutaisi pukeutumaan kuten ikäisensä.

» Luonne
Päättäväinen, voimakastahtoinen ja määrätietoinen ovat usein sanoja, joita Ginan kuvailuun käytetään. Hän on ponnistanut pohjalta ja taistellut päättäväisesti vastoinkäymisten läpi kohti huippua, eikä ole koskaan uhrannut ajatustakaan luovuttamiselle. Gina ei usko mahdottoman olemassaoloon, vaan mikä tahansa este on ylitettävissä ja ongelma ratkaistavissa, kunhan vain osataan etsiä sopivia ratkaisuja.
Järjestelmällinen nainen on tottunut pitämään kaikki langat omissa käsissään, ja pysyykin kiitettävän hyvin kärryillä paitsi niin omien hevostensa kilpailukalentereista, myös kotitilan asukkaiden muista tarpeista. Hän tahtoo tietää kaiken hevosiinsa liittyvän, eikä hyväksy ympäripyöreitä tai hapuilevia vastauksia. Hän ei unohda syntymäpäiviä, muita juhlimisen arvoisia päivämääriä tai hevosten rokotusaikatauluja, ja harvoin kirjoittaakaan mitään ylös kalenteriinsa.

Hän on lämminhenkinen ja reilu nainen, joka muistaa hevostenhoitajien nimet ja haaveet, ja pitää kunnia-asianaan mukavan työympäristön tarjoamista omalta osaltaan. Hän ei kuitenkaan hymyile tai naura paljoa, mikä yleensä antaa naisesta tiukkapipoisen tai joskus kylmänkin vaikutelman. Ginalla on varsin kuiva huumorintaju ja tapa sanoa suoraan, mitä hän ajattelee. Turha kaunistelu ei ole koskaan kuulunut naisen vahvuuksiin, eikä hän suotta kiertele tahtoessaan sanoa jotakin, oli keskustelukumppanina sitten ystävä tai tuiki tuntematon, mutta nainen ei koskaan tarkoituksella hae yhteenottoja tai pyri loukkaamaan ketään. Hän arvostaa määrätietoisuutta ja rehellisyyttä niin ystävissään kuin ympäristössään.
Ginalla on paha tapa hukuttautua töihin oman terveydensäkin kustannuksella. Kunnianhimoinen nainen tavoittelee jatkuvasti parempaa suoritusta, eikä tyydy keskivertoon. Jos hän tietää pystyvänsä parempaan, parempaan on päästävä. Hevosten kanssa loputtomiin venyvää kärsivällisyyttä ei riitä ihmisille, vaan nainen saattaa kiehahtaa hetkessä tullessaan ärsytetyksi, eikä kauaa kuuntele naljailua. Temperamenttinen nainen kohottaa herkästi ääntään suuttuessaan, ja ottaa usein yhteen tallilla työskentelevän tyttärensä kanssa kunnon huudon saattelemana. Gina on äkkipikainen eikä toista sanomaansa kahdesti, sillä sen on paras mennä perille kerralla. Hän on varsin ehdoton ja järkähtämätön, eikä naisen pään kääntäminen onnistu helpolla. Jos hän on päättänyt tekevänsä jotakin, hän tekee sen vaikka se vaatisi millaista ihmettä tahansa.

That's life (that's life) I tell ya, I can't deny it
I thought of quitting, baby
But my heart just ain't gonna buy it
And if I didn't think it was worth one single try
I'd jump right on a big bird and then I'd fly
» Menneisyys
Gina syntyi Bury St Edmundsissa vähävaraisen perheen neljänneksi lapseksi, eikä jäänyt viimeiseksi. Yhdeksänhenkisen suurperheen luotsaaminen ei ollut helppoa kotiäidille ja poliisivoimissa työskentelevälle isälle, mutta leipää saatiin pöytään ja lapsilla oli puhtaita vaatteita päällepantavaksi. Gina ihastui hevosiin jo lapsena, ja vaikka harrastaminen olikin lähinnä naapurin maatilan työhevosilla ratsastamista, tiesi hän jo nuorena kuuluvansa hevosten pariin. Hän jätti koulut kesken pakollisen oppivelvollisuuden suoritettuaan ja muutti Cornwalliin kenttätähti Richard Warrenin tallille töihin. Tallityöntekijänä aloittanut nainen oppi kaiken hevosenhoidosta, tallin pidosta ja kilpailemisesta niiden vuosien aikana, jotka Cornwallissa vietti. Hän tapasi myös Gary Lewisin, tulevan miehensä Warrenin palveluksessa.
Hän meni naimisiin Garyn kanssa kesällä 1984 ja muutti miehen kotitilalle Skotlantiin. Hän jatkoi kilpailemista pohjoisesta käsin, osallistuen Lewisin suvun hevoskauppoihin niin ostajana kuin myyjänäkin. Perhe kasvoi ensin yhdellä pojalla ja sen jälkeen tyttärellä, ja kilpailujen täyttämä arki sai uuden ulottuvuuden. Gary peri kotitilansa isänsä kuoleman jälkeen, ja tallirakennuksen remonttia lukuunottamatta tila on edelleen samanlainen kuin miehen lapsuusmuistoissa. Gina on tasapainotellut jatkuvasti äidin, vaimon ja kilparatsastajan roolien välillä, mutta ei luopuisi yhdestäkään. Hän on kannustanut lapsiaan hevosten selkään heti alusta asti, ja toiminut valmentajana molemmille. Oman kilpataipaleensa ohella hän on aina pitänyt huolta siitä, että pääsee lastensa kilpailuihin paikalle, vaikka ne käytäisiin vain ratsastuskoulun takapellolla.

Huhtikuun lopussa 2016 kisattu Rolex Kentucky muutti vakiintuneita rutiineita, sillä Ginan oma kasvatti River River kaatui maastoesteosuudella pahasti. Hurjalta näyttänyt onnettomuus jätti jälkensä, sillä ratsu konkkasi kolmella jalalla tallialueelle ja ratsastaja kannettiin paareilla ambulanssin kyytiin. Hevosen jännevamma katkaisi kilpauran, mutta tamma kuntoutui siitoskäyttöön. Ratsastaja kärsi paitsi murtuneista luista, myös osittaisesta vasemman jalan halvaantumisesta. Siitä alkoi pitkällinen kuntoutumisprosessi, jonka tavoitteena oli aluksi vain kävely tuen kera. Lewikset keskittyivät tukemaan Ginaa kuntoutumisen kanssa ja vastentahtoisesti myivät Ginan huippuhevoset, sillä muiden usko naisen kykyyn palata satulaan oli varsin vähäinen, vaikka Gina vannoikin ratsastavansa ennenkö vuosi vaihtuisi.
Niin ei aivan käynyt, mutta vihdoin keväällä 2017 fysioterapia johti siihen pisteeseen, että Gina pääsi takaisin kilpakentille.

» Muuta
x Gina sairastaa epilepsiaa, mutta on ollut lääkkeiden sekä tarkan ruokavalion turvin kohtaukseton viimeisen vuosikymmenen. Hän on sairauksen opettamana äärimmäisen tarkka kypärän käyttämisestä, eikä katsele kypärätöntä ratsastamista näköpiirissään lainkaan.
x Vakava ratsastusonnettomuus keväällä 2016 mursi naisen vasemman jalan, sekä aiheutti halvausoireita. Pitkällinen kuntoutusprosessi on mahdollistanut kävelemisen vain lievästi ontuen.

_________________
When you're falling in a forest and there's nobody around, do you ever really crash or even make a sound? ♪♬
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Gina Lewis
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: