PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Dannie Holt

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Mulms
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 172
Join date : 03.03.2017
Ikä : 25

ViestiAihe: Dannie Holt   Ti Maalis 07, 2017 4:32 pm

Nimi:
Dannie Rian Holt
Kutsumanimi:
Virallisissa tilaisuuksissa Dannie, muulloin Danno
Ikä:
40, syntynyt 14.02.1978

Sukupuoli:
Mies
Seksuaalisuus:
Bi
Siviilisääty:
Sinkku

Perhe:
Tyttäret Roxie (11) ja Rita (9), jotka asuvat äitinsä luona ja ovat Dannon luona viikonloppuisin

Koulutus/ammatti:
Päihdetyöntekijä, pyörittää Newcastlessa toimivaa päihdetukikeskusta

Asuminen:
Kerrostalokolmio Newcastlessa

Lemmikit:
Omistaa 5 vuotiaan punaisen akita inu uroksen nimeltä Tito

Harrastukset:
Lenkkeilee, käy salilla ja valokuvaa sekä harrastaa Titon kanssa

Ulkonäkö:
Danno on rakenteeltaan hieman erikoinen. Hänelle on suotu pituutta kaikkiaan hurjat 165cm, mutta massaa isommankin miehen edestä. Dannon ulkomuoto on sanalla sanoen nallekarhumainen. Hänellä on leveät hartiat, voimakkaat käsivarret ja kapea lantio. Ylävartalo on jykevä, mutta ylimääräistä rasvaa siinä ei juurikaan ole, jos nyt ei ihan pientä kerrosta vatsan seudulla.
Väritykseltään Danno on vaalea. Hiukset ovat vaaleanruskeat, samoin muu karvoitus, jota miehen vartalossa on melko runsaasti etenkin rinnassa ja käsivarsissa. Kasvoissa on aina pieni, vaalea sänki. Silmät ovat vaaleansiniset, iho vaalea ja helposti ruskettuva. Hiukset ovat malliltaan lyhyet ja suittu geelin avulla taaksepäin.
Danno suosii siistiä pukeutumista. Hänellä on lähes poikkeuksetta yllään suorat housut ja kauluspaita, vapaa-ajalla sentään ilman kravattia. Poikkeuksena tähän tietysti kuntoilu. Väreinä mies suosii neutraaleja värejä, kuten mustaa, harmaata, sinistä ja ruskeaa. Koruja Danno ei käytä luovuttuaan avioeron jälkeen vihkisormuksestaankin.

Menneisyys:
Danno on syntynyt Lontoossa, paria minuuttia ennen kaksoissisartaan Dianaa. Isää sisaruksilla ei koskaan ollut, he syntyivät sinkkunaiselle keinohedelmöityksen avulla. Äiti, Marie, oli eräänlainen suorittaja, kaikki tuon elämässä oli aina ollut hyvin ja järjestyksessä eikä nainen tahtonut miestä komentelemaan itseään. Lapsen tuo kuitenkin tahtoi ja lopulta sai kaksi. Alunperin Marie ajatteli antaa toisen kaksosista adoptioon, mutta lopulta tuon ylpeys ei antanut periksi luovuttaa ja molemmat lapset jäivät äitinsä luo.

Elämä äitinä ei ollutkaan ihan niin mukavaa, kuin Marie oli ajatellut. Rahasta ei ollut pulaa, mutta etenkin Diana oli vaikea lapsi ja vaati paljon. Dannie oli helpompi ja mukautuvaisempi jo lapsena. Marien odotukset lastensa suhteen eivät myöskään olleet kovinkaan realistisia. Hän odotti noilta samanlaista omistautumista elämään ja täydellisyyttä, kuin itseltäänkin. Kuten arvata saattoi, odotukset eivät läheskään aina täyttyneet eikä Marie suinkaan aina osannut salata pettymystään. Tämä aiheutti stressiä etenkin herkälle Dianalle, jota Danno sai usein lohduttaa äidin sanottua jotakin pahasti.

Tilanne ei juuri helpottanut lasten kasvaessa, pikemminkin se paheni. Danno oli helppo nuori ja tästä tuli tahtomattaan äidin silmäterä. Diana puolestaan sai yhä useammin äitinsä haukut ja arvostelut niskaansa. Tämä murensi tytön itsetuntoa vähitellen ja ajoi tuon lopulta teini-iässä purkamaan pahaa oloaan ensin alkoholiin ja lopulta huumeisiin. Ikävuosien 15 ja 18 välissä Diana joutui katkaisuun kahdesti, mutta sortui aina uudestaan kotona kerta toisensa jälkeen kiristyneen ilmapiirin johdosta. Danno yritti tukea sisartaan, mutta ei voinut vaikuttaa suuremmin tuon kohtaloon. Lopulta Diana karkasi ja löytyi myöhemmin yliannostukseen kuolleena.

Siskon kuolema oli kova paikka Dannolle, joka tunsi myös huonoa omatuntoa siitä, ettei ollut kyennyt auttamaan sisartaan. Dianan kohtalosta sykäyksen saaneena hän luki yliopistossa psykologiaa ja kouluttautui lopulta päihdetyöntekijäksi voidakseen auttaa muita huonossa kunnossa olevia, etenkin nuoria.
Danno oli 24-vuotias tavatessaan itseään paria vuotta nuoremman Melindan. Pari viihtyi alusta asti hyvin yhdessä ja alkoi puoli vuotta myöhemmin seurustella. Danno perusti valmistuttuaan oman päihdetukiaseman, jossa myös Melinda työskenteli saatuaan omat opintonsa valmiiksi. Pari muutti yhteen ja meni naimisiin Dannon ollessa 27-vuotias. Lähes tarkalleen vuosi häiden jälkeen syntyi ensimmäinen tytär, Roxie ja pari vuotta myöhemmin Rita. Rita ehti 4 vuotiaaksi, kun Dannon ja Melindan avioliitto alkoi rakoilla ja päättyi lopulta eroon. Lapset jäivät äidille asumaan, mutta vanhemmat sopivat yhdessä, että tytöt olisivat isänsä luona viikonloppuisin ja Danno saisi toki tavata noita muulloinkin halutessaan.

Luonne:
Danno on vähän kanaemo. Hän huolehtii mielellään muista ja pyrkii aina varmistamaan, että hänen läheisillään on kaikki hyvin. Etenkin lastensa eteen Danno tekee melkein mitä tahansa ja hemmottelee noita välillä turhankin paljon. Tytöt ovat aina miehen elämässä ensimmäisellä sijalla ja hänen pahin pelkonsa on noiden menettäminen. Tästä syystä Danno saattaa joskus heittäytyä ylisuojelevaksikin ja saada sekä tyttäriltään, että noiden äidiltä palautetta asiasta. Danno odottaa jo kauhulla tyttöjen teini-ikää ja tulevia poikaystäviä, joista ei taatusti tule koskaan pitämään.

Luonteensa puolesta Dannon on kuin luotu ammattiinsa. Hän on empaattinen, ymmärtäväinen, kärsivällinen ja jaksaa kuunnella muiden murheita sekä tukea. Mies ei tuomitse, mutta pyrkii ohjaamaan ihmisiä parempaan suuntaan ja tekemään parempia valintoja elämässään.
Myös vapaa-ajallaan Danno myötäelää muiden ongelmia, kuuntelee ja auttaa tarvittaessa. Hän ei juurikaan osaa suuttua tai riidellä, vaan joko väistelee riitatilanteissa tai pyrkii sovittelemaan. Tarpeen vaatiessa mies toki pystyy puolustamaan itseään, mikä on hänen ammatissaan oikeastaan vättämättömyys, mutta hän ei turvaudu siihen mielellään. Stressiä, paineita ja suruja Danno purkaa urheilemalla ja liikkumalla pajon luonnossa. Pahimpina stressikausina hakkaa nyrkkeilysäkkiä, mutta nyrkkeilykehään toista ihmistä vastaan astuminen ei tule kuuloonkaan.

Ihmissuhteiden ja romanttisten tunteiden osalta Danno on tulisempi, kuin muuten rauhallisesta luonteesta voisi olettaa. Hän ei ihastu usein, mutta sitten se onkin menoa, kun niin pääsee käymään. Yhden illan juttuja mies ei harrasta, mutta parisuhteessa läheisyys on miehelle hyvin tärkeää, samoin ehdoton luottamus. Dannolla on hieman taipumusta mustasukkaisuuteen, joskus turhaankin, vaikka hän parhaansa mukaan piilottaa sen. Luottamuksen rikkominen on yksi niistä harvoista asioista, joista Dannon kanssa voi saada riidan aikaan.

Päihteiden suhteen Danno on tiukka. Hän itse käyttää alkoholia korkeintaan kerran tai kaksi kuussa, silloinkin viini- tai viskilasillisen verran, lastensa nähden ei koskaan. Humalassa mies on ollut viimeksi joskus hyvin kauan sitten. Tupakkaan tai huumeisiin hän ei koske missään nimessä eikä pidä myöskään siitä, jos joku hänen läheisensä tupakoi. Ääneen mies ei moralisoi muiden valintoja, mutta tupakka-askeja saattaa mystisesti hävitä, jos niitä jää hänen näkösälleen vahtimatta.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Dannie Holt
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: