PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Ewen McAslan

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Mulms
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 172
Join date : 03.03.2017
Ikä : 25

ViestiAihe: Ewen McAslan   Pe Maalis 03, 2017 11:06 am


Nimi:
Ewen Angus McAslan
Kutsumanimi:
Ewen
Syntymäaika:
22.9.1995
Ikä:
22

Sukupuoli:
Mies
Seksuaalisuus:
Bi
Siviilisääty:
Sinkku

Perhe:
Äiti Maisie, isäpuoli Henry ja pikkusisko Sheena (15) asuvat Ewenin tavoin Durhamissa, isä Micheil asuu Ranskassa

Koulutus/ammatti:
Opiskelee yliopistossa antiikin historiaa (BA)
Asuminen:
Asuu pienehkössä kaksiossa Durhamissa
Toimeentulo:
Elää toistaiseksi vanhempiensa rahoilla ja tekee töitä niitä saadessaan

Lemmikit:
Omistaa 13 vuotiaan islanninhevostamman nimeltä Ásmunda frá Langhus eli tuttavallisemmin Munda. Lisäksi omistaa kaksi valkoista länsiylämaanterrieriä, Mungon ja Abin.

Harrastukset:
Ratsastuksen lisäksi ei harrasta aktiivisesti mitään, lukee jaksaessaan ja lenkkeilyn lisäksi harrastaa joskus tokoa koirien kanssa.

Paheet:
Juo ja polttaa tupakkaa

Ratsastushistoria:

Ratsastanut pienestä asti enemmän tai vähemmän säännöllisesti, mutta Munda on Ewenin ensimmäinen oma hevonen, jonka hän sai täyttäessään 18. Ewen ei tähtää kilparatsastajaksi, vaan ratsastaa lähinnä harrastusmielessä omaksi ilokseen.

Ulkonäkö:
Ewen on melko pienikokoinen ikäisekseen. Pituutta on kertynyt 168cm, ruumiinrakenne on hoikka ja poikamainen. Kummoista lihasmassaa ei löydy, mutta eipä se ole yllätyskään, kun Eweniä ei esimerkiksi kuntosalille saisi kirveelläkään. Ratsastus on toki tuonut hieman jäntevyyttä nuorukaisen kroppaan, mutta ei mainittavasti.
Hiukset Ewenillä ovat karheat ja pörröiset, väriltään vaaleat tummalla juurella. Pituus vaihtelee sen mukaan, miten tiuhaan nuorukainen jaksaa käydä parturissa. Periaatteessa hiukset ovat vähän korvan alapuolelle, mutta ei ole harvinaista, että ne pääsevät kasvamaan villeinä ja vapaina aina olkapäille asti. Siinä vaiheessa Ewen yleensä jaksaa raahautua parturiin asti. Hiusten osalta Ewen on usein vähän homssuinen, harjaaminenkin saattaa joskus unohtua ja tukka voi sojottaa mihin sattuu.
Silmät Ewenillä ovat siniset ja iho vaalea eikä juurikaan reagoi aurinkoon, ei rusketu eikä palakaan. Kesäisin poskille ilmestyy jokunen haalea pisama, jos Ewen viihtyy tarpeeksi pitkään auringossa. Ne kuitenkin haalistuvat pian pois.
Vaatteiden suhteen Ewen suosii useimmiten pillifarkkuja (revittynä tai ilman) ja jonkinlaista, yleensä hieman isoa neuletta. Kenkinä on aina maiharit, joita löytyy useammassa värissä Ewenin kaapista. Myös kaula- ja rannekorut ovat osa Ewenin tyyliä. Värimaailma on lähinnä mustaa, harmaata ja ruskeaa, joskus mukaan eksyy jotain turkoosia kaulahuivin tai vaikka vyön muodossa.

Menneisyys:
Ewen syntyi Edinburghissa vanhempiensa yrityksenä pelastaa kylmettynyt avioliittonsa. Noh, ei se liitto siitä suuremmin lämmennyt, mutta jatkui kyllä, koska eihän lapsen synnyttyä enää voinut erotakaan. Seitsemän vuotta myöhemmin syntyi vielä toinenkin lapsi, Sheena. Kulissit pidettiin pystyssä, perhe vietti paljon aikaa yhdessä ja lasten elo oli päällisin puolin hyvinkin onnellista ja auvoista. Toki todellisuudessa vanhemmat eivät nukkuneet samassa huoneessa (välillä eivät edes samassa talossa) eivätkä edes puhuneet keskenään, jos ei ollut välttämätön pakko.
Vyyhti purkautui käsiin Ewenin ollessa 11-vuotias. Isä, Micheil, oli jo pitkän tovin pyöritellyt sivusuhdetta työkaverinsa kanssa ja lopulta suhde johti avioeroon. Micheil muutti pois perheensä luota ja Ewen siskonsa kanssa jäivät äidin, Maisien, luo. Alkujärkytyksen jälkeen Ewen oli vain onnellinen, kun kotona oli paljon parempi ilmapiiri, äiti oli iloisempi ja kaikki ei ollut enää pelkkää kulissia.
Kaksi vuotta Maisie huolehti lapsista itsekseen, kunnes ilmoitti tutustuneensa uuteen mieheen ja tiedotti samalla perheen muuttavan Edinburghista miehen luo Durhamiin. Teini-iän kynnyksellä heiluva Ewen ei uutisesta riemastunut eikä myöskään miehestä, jonka Maisie oli valinnut. Henry oli Ewenin mielestä lähinnä turha tärkeilijä, joka tunki sotkemaan perheen hyvin sujuneen arjen. Koska 13 vuotiaan sana ei kuitenkaan paljon merkinnyt, perhe muutti vastustelusta huolimatta Durhamiin ja Ewen sai hyvästellä entisen elämänsä.
Kuten voi arvata, elämä Durhamissa ei suinkaan lähtenyt sujumaan, kuten Maisie oli toivonut. Ewen ei sopeutunut uuteen kotiin eikä elämään Henryn kanssa ja viihtyi enemmän poissa kotoa, mikä aiheutti vain lisää kränää kaikkien välillä. Koulussa Ewen sentään pääsi mukaan porukkaan ja löysi kavereita, joiden kanssa sitten viettikin niin suuren osan vapaa-ajastaan, kuin pystyi. Tai sitten tallilla, johon pääsi erään uuden ystävänsä kanssa.
Pahimman teini-iän iskiessä 15 vuotiaana tallilla käyminen kuitenkin jäi ja mukaan tuli enemmän teiniangstia, alkoholia ja kotona riitelyä sekä karkailua. Vuoden verran Ewenin kanssa taisteltuaan Maisie lopulta luovutti ja päätti, ettei kenenkään ollut hyvä nykyisessä tilanteessa. Niinpä Ewenille hankittiin oma asunto, johon tuo sai muuttaa asumaan. Vanhemmat maksoivat kulut ja Ewen sai kuukausittain käyttörahaa. Päätös osoittautui parhaaksi, mikä perheessä oli tehty sitten avioeron. Muuton jälkeen Ewen rauhoittui huomattavasti, otti jälleen otteen koulunkäyntiin ja välit äitiinkin paranivat. Henryä Ewen ei juuri halunnut nähdä ja katsottiinkin parhaaksi, ettei hän vieraillut perheensä luona, vaan äiti ja sisko kävivät hänellä kylässä.
Ewenin täyttäessä 18 isä ja äiti ostivat hänelle 9 vuotiaan islanninhevostamman palkkioksi siitä, että poika oli aikuistunut, osannut ottaa oman elämänsä haltuun ja hoitanut sen hyvin.

Luonne:
Ewen on sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut. Hän viihtyy ihmisten seurassa ja tutustuu helposti uusiin ihmisiin, joitain poikkeuksia lukuunottamatta. Senkin huomaa sitten todella selvästi, jos hän ei pidä jostakusta.
Vaikka Ewen onkin aikuistunut ja rauhoittunut vuosien aikana siitä, millainen hän oli teininä, ei kaikki kuitenkaan ole muuttunut. Nuorukainen nauttii juhlimisesta ja käyttää ajoittain vähän turhankin runsaasti alkoholia. Humalassa katoavat turhan helposti Ewenin vähätkin estot ja usein hän saa miettiä seuraavana päivänä, mitä tulikaan tehtyä illalla. Nuorukainen nauttii tanssimisesta, huomiosta ja flirttailusta. Joku psykiatri voisi sanoa, että hän paikkailee tällä tavalla lapsena kokemaansa hylkäämistä ja hakee hyväksyntään, vaikka Ewen itse kieltääkin teorian täysin. Hän nyt vain tykkää juhlia ja nauttia elämästään.

Juhlimisesta huolimatta Ewen pyrkii hoitamaan muun elämänsä kunnialla ja on toistaiseksi onnistunut siinä ainakin kohtalaisesti. Koulu sujuu hyvin ja Munda sekä koirat tulevat hoidetuksi, vaikka joskus luennolle tai tallille tulee mentyä pienessä krapulassa. Myös työnsä Ewen hoitaa tunnollisesti silloin, kun sellaisia sattuu olemaan tarjolla.

Perheensä kanssa Ewen on tekemisissä vaihtelevasti. Isä soittelee muistaessaan ja lähettelee rahaa hyvitelläkseen avioeroa. Äidin kanssa Ewen tapaa säännöllisesti, mutta ei koskaan käy tuon ja isäpuolensa yhteisessä kodissa, vaan kaksikko tapaa aina keskenään kaupungilla tai Ewenin luona. Henryyn Ewen ei ole millään tavalla yhteydessä. Pikkusisko, Sheena, on nuorukaiselle perheen tärkein osa ja tuon kanssa hän on yhteyksissä päivittäin. Sheenan tultua teini-ikään ja alettua kapinoida Ewenin tavalla, on isoveli usein peitellyt tuon menemisiä tai antanut siskon nukkua luonaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ewen McAslan
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: