PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Evie O'Neill

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Silkki
Yksisarvinen
Yksisarvinen
avatar

Viestien lukumäärä : 2801
Join date : 18.04.2014
Ikä : 24

ViestiAihe: Evie O'Neill   Ti Helmi 14, 2017 9:17 pm


Kuvan © Kirke

Here's to the ones who dream
Foolish as they may seem
Here's to the hearts that ache
Here's to the mess we make
» Perustiedot
Nimi: Evie O’Neill
Ikä: 32v (4.4.1986), Glasgow
Sukupuoli: nainen
Asuinpaikka: Croydon; Lontoo.
Ammatti ja koulutus: laulaja-näyttelijä; varanäyttelijä Wicked-musikaalissa. Hän opiskeli musiikkiteatteria arvostetussa Western Australian Academy of Performing Arts -yliopistossa Perthissä. Kolmen vuoden BA-tutkinnon jälkeen nainen ei olekaan kouluja käynyt, vaan täydentänyt CV:tään erinäisillä töillä, kursseilla ja pajoilla.
Lemmikit: kissavanhus Raoul

» Perhe
Joulukuussa 2017 avioeroon päättynyt avioliitto Paul Sullivanin kanssa on jättänyt jälkeensä tuhat kysymystä ja kaihertavan epävarmuuden, mutta he etsivät vastauksia yhden kerrallaan. Marraskuussa 2012 syntynyt poika Elijah asuu tällä hetkellä isänsä kanssa pienessä paritalon puolikkaassa Newcastlessa, ja tulee joskus muutamaksi päiväksi Evien mukana Lontooseen. Evie matkustaa silloin tällöin viikonloppuina Newcastleen tapaamaan poikaansa, mutta suurimmilta osin yhteydenpito rajoittuu videopuheiluihin.

Evien vanhemmat Landon ja Abbie O’Neill asuvat edelleen Perthissä, Australiassa, jossa kasvattivat ainoan tyttärensä. Abbie työskentelee musiikinopettajana yliopistolla ja Landon on musiikkituottaja osaomistamassaan levytysstudiossa. Evien välit vanhempiinsa ovat lämpimät ja läheiset, eivätkä matkat puolin ja toisin ole lainkaan tavattomia. Abbie viettääkin usein osan lomistaan Englannissa tyttärensä sekä tuon perheen luona.

» Ura
09/11/2007 - 25/11/2007 Rent (Regal Theatre, Perth, AUS); Maureen Johnson
12/07/2008 - 09/08/2009 Wicked (Regent Theatre, Melbourne, AUS); swing, understudy Glinda (2nd cover), assistant dance captain
12/09/2009 - 26/09/2010 Wicked (Capitol Theatre, Sydney, AUS); ensemble, u/s Nessarose (1st cover) & Elphaba (2nd cover)
25/01/2011 - 11/09/2011 Wicked (Australian National Tour); Nessarose
14/11/2011 - 22/07/2012 Chicago (Ambassador Theatre, Broadway, NYC); Velma Kelly
15/05/2013 - 01/11/2014 Evita (UK tour); Eva Perón (alternate), ensemble
02/02/2015 - 07/11/2015 Mamma Mia! (Novello Theatre, West End, UK); Sophie Sheridan
03/12/2015 - 17/01/2016 Cinderella pantomime (Cambridge Arts Theatre, Cambridge, UK); Cinderella
30/09/2016 - 03/12/2016 Murder Ballad (Arts Theatre, West End, UK); Narrator
30/01/2017 - 21/07/2018 Wicked (Apollo Victoria Theatre, West End, UK); standby Elphaba

» Harrastukset ja vapaa-aika
Evie seurasi vanhempiensa jalanjäljissä musiikin maailmaan. Hän kävi laulutunneilla viiden vanhasta ja aloitti balettitunnit samoihin aikoihin. Vuosien varrella tanssityylit vaihtuivat baletista nykytanssien kautta showtanssiin, jazziin ja streetdanceen, ja nainen osallistuu edelleen mielellään erilaisiin tanssipajoihin niin vetäjänä kuin osallistujana. Hän on soittanut pianoa, saksofonia ja kitaraa läpi elämänsä, joskaan ei tällä hetkellä omista yhtäkään soitinta.
Nainen on aina ollut urheilullinen ja testannut mielellään jos jotakin lajia. Hän tykästyi surffaukseen teini-iässä, mutta harrastus jäi Australiasta muuttamisen myötä. Käydessään lomilla vanhempiensa luona on kuitenkin varmaa, että nainen kaivaa surffilaudan esiin ja lähtee jahtaamaan Perthin aaltoja. Juokseminen sekä erinäiset kuntosalitreenit ovat kuitenkin Evien tapa pitää huolta kunnostaan päivittäin, ja hän käy uimassa vähintään kerran viikossa.

Evie ei ole koskaan ratsastanut, vaikka onkin ollut tekemisissä hevosten kanssa ex-aviomiehensä kautta. Nainen ei pelkää tai inhoa suuria eläimiä, mutta ei vain ole koskaan elämässään kokenut tarvetta opetella ratsastamisen saloja. Hänen pojallaan Elijahilla on oma eläkeikäinen arabi Nazeem, joka asustaa Skeldale Housessa.

She captured a feeling
Sky with no ceiling
The sunset inside a frame
» Ulkonäkö
Atleettinen, siro nainen on 160cm pitkä (tai lyhyt, kuten itse asian ilmaisisi). Läpi elämänsä aktiivisesti liikkuneen naisen keho on terveen solakka eikä ylimääräistä rasvaa kerry helpolla. Hän on ruumiinrakenteeltaan varsin sopusuhtainen. Eviellä on luonnostaan tummanruskeat hiukset, mutta nainen on värjännyt hiuksiaan vivahteikkaaksi, punertavaksi mahonginruskeaksi lähestulkoon viisitoista vuotta. Hiukset ovat pitkät ja luonnostaan kihartuvat, eikä niillä ole tällä hetkellä minkäänlaista mallia. Evie pitää hiuksiaan mielellään auki, mutta on varsin näppärä sormistaan mitä erilaisiin letteihin tulee.
Eviellä on kapeat, lyhyet kasvot, pehmeät kasvonpiirteet, korkeat poskipäät ja suuret, siniset silmät. Hänellä on pieni suu ja lyhyt, kreikkalainen nenä. Tummat kulmat ovat huolellisesti nypityt ja kevyt meikki koristaa kasvoja tilanteesta riippumatta. Nainen harvoin vaivautuu käyttämään puutereita sun muita puhtaasti siitä syystä, että kokee teatterimeikin riittävän raskaaksi iholleen.

Evie suosii pukeutumisessaan pastellivärejä ja kirjailtuja kuoseja, farkkuja, nahkatakkeja ja suuria, kirjavia huiveja. Kesäisen sään suosiessa nainen kaivaa kaikki kukkakuvioidut tai muuten vain hempeän sävyiset mekot esiin eikä poistu asunnoltaan ilman päälaelle nostettuja aurinkolaseja. Hän suosii kengissä pirteitä tennareita, nahkasaapikkaita maltillisin koroin sekä kesäisiä sandaaleita. Kotioloissa liian suuret collegepaidat ja legginsit ovat naisen suosiossa.

» Luonne
Evie on energinen, toimelias persoona, joka rakastaa itsensä haastamista ja rajojen rikkomista. Hän on aivan toivoton mitä multitaskingiin tulee, eikä kykene keskittymään kunnolla kuin yhteen asiaan kerrallaan, minkä vuoksi hän mielellään aikatauluttaa päivänsä tarkasti. Hän ei kuitenkaan osaa olla tekemättä mitään, joten on tavallista nähdä naisen hääräilevän milloin minkäkin projektin parissa. Intoa ja keskittymistä harvoin tosin riittää projektin loppuun saattamiseen, oli kyseessä sitten valokuvien järjestäminen kansioihin, asunnon siivous tai joulukorttien askartelu.
Nainen on yleensä hyväntuulinen ja kohtelias juttukumppani, mutta huonoina päivinä saattaa olla erittäin harvasanainen niin tuttujen kuin tuntemattomien lähettyvillä. Eviellä on taipumusta jäädä pyörittelemään asioita mielessään pitkiksikin ajoiksi kerrallaan, ja erityisesti riidan tuoksinnassa sanotut asiat ovat sellaisia, joita nainen muistelee vuosien päästäkin. Hänellä on pitkä pinna, eikä nainen osaa kantaa kaunaa yrittämälläkään, vaan antaa anteeksi nopeasti, vaikka edelleen mielessään pyörittelisikin jotakin sanottua asiaa.

Evie pyrkii aina tavoittelemaan positiivista asennetta, mutta yleensä pessimismi voittaa naisen mielessä. Hän on tavoitteellinen ja päättäväinen persoona, jota on useaan kertaan syytetty tunnelinäöstä naisen lähtiessä pyrkimään kohti määränpäätään. Hän sysää herkästi syrjään vähemmän tärkeiksi luokittelemansa asiat tavoitellessaan jotakin, ja valitettavasti ex-aviomies on useampaan kertaan joutunut tyytymään toiseen tai kolmanteen sijaan naisen tärkeysjärjestyksessä.
Nainen on ahkera sosiaalisen median käyttäjä. Hänellä on niin twitteriä kuin instagramia, eikä snapchatkaan ole jäänyt tuntemattomaksi. Hän käyttää usein työmatkansa sosiaalisen median selailuun ja pitää tiiviisti yhteyttä entisiin työkavereihinsa somen välityksellä. Välistä näyttääkin, että älypuhelin on liimattuna Evien käteen, mutta ainakin voi olla varma, että nainen vastaa viesteihin sekunneissa.

A bit of madness is key
To give us new colors to see
Who knows where it will lead us?
And that's why they need us
» Menneisyys
Glasgowssa syntyneen, mutta Perthissä kasvaneen Evien geeneihin oli kirjoitettu musikaalisuus suurin kirjaimin vanhempien toimesta. Lapsuus kuluikin Australian paahtavan auringon alla lähinnä laulaen, tanssien ja soittaen, mutta mahtuipa mukaan hieman urheiluakin. Hän tapasi yliopistolla uudemman kerran Paul Sullivanin, jonka kanssa oli lapsena leikkinyt monet kerrat, ja he alkoivat seurustella.
Evie valmistui yliopistosta keväällä 2007 ja onkin sen jälkeen kiittänyt kaikkia onnettaria tuurista, jota hänelle on urallaan suotu. Hän työskenteli Australissa ensimmäiset vuodet unelmoiden mahdollisuudesta työskennellä jonakin päivänä West Endillä. Paul kosi heidän asuessaan Melbournessa, mutta häitä lykättiin siihen saakka, että sopiva rako Evien työaikatauluissa vapautui. He menivät naimisiin 10.10.2010 Perthissä, jossa myös asuivat ennenkö Evie lähti kiertueen matkaan. Hetken erillään asuminen takasi sen, että Evien saadessa roolin New Yorkista, Paul muutti hetkeäkään epäröimättä vieraaseen maahan vaimonsa perässä.
Aika Broadwaylla jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä Evie tuli raskaaksi eikä tahtonut ajatellakaan lapsensa kasvattamista Yhdysvalloissa. He muuttivat hetken määränpäätä arvottuaan Lontooseen, seuraten Evien lapsuudenunelmia West Endillä työskentelemisestä.

Pojan syntymän jälkeen avioliitto koki kenties suurimman kriisinsä, kun Evie sai roolin Evitan kiertueelta. Unelmaroolista luopuminen ei tullut kysymykseenkään, vaikka Paul uhkailikin avioerolla ja yksinhuoltajuuden hakemisella. Närkästynyt mies muutti työtarjouksen perässä Newcastleen, jonka koki sopivammaksi kasvuympäristöksi vauvalle kuin Lontoon, ja Evie tasapainotteli kiertueaikatauluja ja Newcastlessa vierailuja parhaansa mukaan. Avioeroa ei kuitenkaan koskaan pantu vireille, ja kiertueen päätyttyä Evie palasi Newcastleen.
Sen jälkeen nainen onkin jatkuvasti matkustanut Newcastlen ja Lontoon väliä, viettäen kaikki vapaansa sekä eri roolien väleihin jäävät tauot perheensä parissa. Joulukuussa 2017 Paul kuitenkin päätti, että oli nähnyt tarpeeksi, ja niin vuosia aiemmin uhkailtu avioero toteutui.

_________________
When you're falling in a forest and there's nobody around, do you ever really crash or even make a sound? ♪♬
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Evie O'Neill
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: