PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Matthew Hopkins

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Matthew Hopkins   Ti Marras 15, 2016 3:49 pm

Nimi: Matthew Christopher Hopkins
Kutsumanimi: Matthew, Matty
Ikä: 29-vuotias (s. 12.06.1988)
Skp & siviilisääty: Mies, sinkku

Asuminen: Matty asuu bändikaverinsa Chrisin kanssa kahdestaan Newcastlen keskustassa kaksiossa. Bändin rumpalisti Ethan asuu kihlattunsa kanssa toisaalla ja Juliet asuu yksin 500m päässä Mattysta ja Chrisistä yksiössä. Kaksio ei ole siistiä nähnytkään, mutta se on huonekalujen paljoudessa ja värikkyydessään kodikas. Aikuisten miesten asuntoa on useaan otteeseen verrattu heitteille jätetyksi opiskelijakämpäksi. Liikkuu vanhalla, tummansinisellä Honda Civic Sedanilla.

Ammatti ja koulutus: Opiskellut Bristolin musiikki-instituutissa kitaransoittoa käytyään peruskoulun rimaa hipovin arvosanoin. Menestyi aina taideaineissa mutta tuskaili lukuaineiden parissa äidinkieltä lukuunottamatta. Työskennellyt nuoruudessaan monenlaisissa pätkätöissä McDonaldsista postinjakoon. Nykyään elättää itsensä musiikilla, tehden muunmuassa bändinsä kanssa hääkeikkoja, kiertueita ja kirjoittaen lauluja muutamille ulkopuolisille artisteille. Ei ole missään nimessä rikas muttei välitä vaikka elää ajoittain puurolla ja näkkileivällä.

Perhe: Vanhemmat Elle, 48, ja Richard, 49, ja kaksi pikkusiskoa Melinda, 24, ja Mary-Anne, 21. Äiti Elle työskentelee musiikkiterapeuttina ja isä Richard on musiikin tuotannon puolella Bristolista käsin. Vastoin kaikkia odotuksia, pikkusiskot Melinda ja Mary-Anne eivät ole kiinnostuneita tekemään musiikista uraa. Melinda opiskelee Bristolissa teatterialalle ja Mary-Anne taidehistoriaa Brightonissa.
Laskee perheeseensä myös parhaat ystävänsä, eli bändinsä jäsenet Juliet Porterin, Chris Dustinin ja Ethan Williamsin. Läheisimpänä ystävänä Juliet Porter, 30, Matthew'n ex-vaimo ja bändin pianisti ja laulaja. He olivat parisuhteessa 2010-2011 ja naimisissa 2011-2014.

Harrastukset: (Musiikki), runoilu ja erilaisten lyriikoiden vääntely ja kääntely elämää nähneeseen nahkakantiseen päiväkirjaan. Matthew'n kiinnostuksenkohteet saattavat vaihdella kuukausittain, joten harrastuksia löytyy riittämiin niin menneestä kuin tulevasta. Kouluaikoina mukana oli myös urheilua jalka- ja lentopallon muodossa, joskin urheilu on aikuisiällä jäänyt pois ratsastamista lukuunottamatta.

Hevonen: Charlie Brown


Matty aloitti ratsastamisen 12-vuotiaana. Hän hurahti hevosiin lopetettuaan jalkapallon ja aloitti alkeistunnit läheisellä ratsastuskoululla Bristolissa. Ensimmäisenä vuotena Matty kävi lähellä ratsastuksen lopettamista, sillä laji oli vaativa eikä hän tahtonut ymmärtää mitä hevoselta piti pyytää ja miten. Ei ollut kuitenkaan nuorelle miehelle tavallista antaa periksi, joten hän jatkoi ja lopulta ratsastaminen ja hevosten ymmärtäminen alkoi sujumaan.

Ratsastusharrastus joutui tauolle vuosiksi 2003-2008 Mattyn keskittyessä musiikkiopiskeluihinsa, uuteen asuinpaikkaan ja bändin perustamiseen. Kun kaikki kiire oli laantunut, Matty päätyi lontoolaisen pienen ratsastuskoulun listoille ja hurahti hevosiin uudestaan. Aikoinaan vain kolme vuotta ratsastaneena, kaikki alkoi lähes alusta Lontoossa. Matthew nousi kuitenkin nopeasti eikä tämän jälkeen ratsastukselle ole tullut loppua. Laji sai aivan uutta puhtia kun mies sai vuonna 2013 omistukseensa hevosensa Charlien.

Ratsastajana Mattylla on hyvin luonnollinen ja tasapainoinen istunta. Mitä itse hevoseen vaikuttamiseen tulee, sen hän on joutunut oppimaan kantapään kautta. Hän tulee monenlaisten hevosten kanssa toimeen välittömyytensä ja ennakkoluulottomuutensa ansiosta, mutta ratsailla hommat sujuvat parhaiten simppeleiden hevosten ja ennemmin menevien kuin laiskojen ratsujen kanssa. Tasoltaan Matty on karkeasti sanottuna Helppo B ja rataesteillä 80cm. Vuosissa ratsastuskokemusta on takana noin 11 vuotta, vaikka aktiivisuudessa onkin ollut paljon vaihtelua keikkailun ja muiden kiireiden keskellä.


Hiusten väri: Ruskeat
Silmien väri: Siniset
Pituus: 174cm

Matthew on poikamaisella tavalla peruskomea. Hän kompensoi nuorekkaita kasvojaan ja helposti kasvoilleen leviävää virnettä aikuismaisen siisteillä vaatteilla, kauluspaidoilla ja vaaleilla villapaidoilla. Jäykkä tai liian asiallinen Matty ei kuitenkaan ole pukeutumistyyliltään eikä haluakaan olla. Hän käyttää mielellään värejä ja välttelee pukuja ja puvuntakkeja. Jalassa on useimmiten tummat farkut tai vaaleanruskeat housut ja tennarit siistimpien vaihtoehtojen sijasta.

Mattylla on pituutta 174cm. Mies on malliltaan lähimpänä kukkakeppiä, joskin hän on täysin normaalipainoinen eikä liian laiha. Hänellä on kapeat kasvot ja suora isohko nenä. Silmät ovat tummansiniset ja niiden nurkkiin ilmestyy helposti naururyppyjä. Suurimman osan ajasta mies pitää nenällään pyöreitä ruskeita laseja. Matty on kaikin tavoin iloinen persoona, mutta hän on usein omissa ajatuksissaan tai ei vaikuta kuuntelevan.
Mattyn hiukset ovat laineikasta, paksua laatua ja nuorena ne olivat lähes enkelinkiharoilla. Hän ei erityisemmin välitä välillä villistikin kääntyilevistä latvoistaan mutta sen sijaan, että leikkaisi hiuksensa aivan lyhyiksi, hän pitää niitä keskipitkinä.
Mattyn iho on vaaleaa ja virheetöntä lukuunottamatta muutamaa luomea. Leualle kasvaa nopeasti sänki, mutta Mattylla on tapana ajella se pois.


Matthew tällöisen vaimonsa Julietin kanssa, 2011


Matty saattaa vaikuttaa järkevältä ja fiksulta nuorelta mieheltä ottaen huomioon hänen yleensä siistin ulkomuodon ansiosta. Harkittujen vaatteiden ja silmälasien takana on kuitenkin varsin huolimaton ja spontaani persoona.

Matty ei ole tahallaan huithapeli. Hänen on ollut aina vaikea tehdä arkiset asiat ajallaan ja luonnetta selittää diagnosoimaton ADD-tarkkaavaisuushäiriö. Mies täyttää häiriön oireet mutta vanhemmat laittoivat poikansa keskittymisongelmat isältä perityn haaveilijan luonteen piikkiin, eivätkä aikuisiän ystävätkään osanneet yhdistää taiteilijasieluisen miehen piirteitä häiriöön, vaan nähneet sen vain miehen persoonana. Arjessa ADD näkyy keskittymishäiriöinä, hitautena aloittaa jokin asia tai saada jokin valmiiksi ja hajamielisyytenä. Mikään asia ei ole todella suunniteltua ja etukäteen harkittua. Koulussa läksyille ei tuntunut olevan aikaa tai halua niitä tehdä, aikuisena samaan kastiin mahtuvat laskut ja muut pakolliset asioinnit kuten siivoaminen.
Matthew on aina keskittynyt musiikkiin ja soittamiseen. Musiikki on ollut hänen vanhemmilta peritty intohimonsa jo pienestä pojasta lähtien. Mies nauttii matkustamisesta, kiertueista ja bändin asuntovaunussa asumisesta. Ei tule yllätyksenä, että Matty on kiertänyt tehokkaasti lähes kaikkialla Isossa-Britanniassa ja Irlannissa ja käynyt varsin monessa muussakin maassa Japanista Etelä-Amerikkaan ja Itä-Eurooppaan. Hän on aina menossa ja liikkeessä ja varsin usein omassa maailmassaan.

Matty on taiteellinen ja syvällinen ihminen. Hän soittaa sujuvasti useampaa instrumenttia ja rakastaa lyriikoiden kirjoittamista. Vaikka harvempi hänen kirjoittamistaan lauluista pääsee vielä tuotantoon asti, on nahkakantinen vihko hänellä mukanaan aina ja Matty tuntuukin kokoajan pyörittelevän uusia ideoita mielessään.
Ystävänä Matthew on uskollinen. Hän on vilpitön ja välitön, joskus hieman naiivikin persoona. Hän kulkee tarttuva virne huulillaan, ellei koita parhaansa keskittyä johonkin asiaan. Hän on hyvin positiivinen, eikä ole pitkävihainen vaikka saattaakin turhautuessaan suutahdella tai olla hieman impulsiivinen.


Matthew Christopher Hopkins syntyi 12. päivä kesäkuuta vuonna 1988 musikaalisten vanhempien esikoisena. Ensimmäiset neljä vuotta elämästään Matty nautti ainoan lapsen elämää ja vietti paljon aikaa vanhempiensa kanssa niin konserteissa, studiossa kuin heidän talonsa soittohuoneessakin. Oli selvää, että poika oli musikaalinen, kun hän innostui jo hyvin pienenä kokeilemaan jokaista eteen tulevaa instrumenttia. Suosikeiksi nuoruuden aikana vakiintuivat akustinen ja sähkökitara, ukulele ja vanhempien yllätykseksi harmonikka. Nuoren miehen taidot musiikin saralla eivät loppuneet soittimien soittamiseen, vaan hän on siinä sivussa osoittautunut myös innokkaaksi lyriikoiden kirjoittajaksi ja osoittanut aika ajoin kiinnostusta tuottamiseenkin isä esikuvanaan.

Vuonna 1992 perheeseen syntyi Matthew'lle ensimmäinen pikkusisko Melinda ja kolme vuotta myöhemmin perässä seurasi Mary-Anne. Perheessä vallitsi akkavalta ja Matthew vietti paljon aikaansa isänsä kanssa studiolla. Vanhemmat huomasivat hieman myöhässä, että heidän vapaa kasvatuksensa ja musiikin puoleen kannustamisensa asettivat koulunkäynnin vaaraan. Vahinko oli kuitenkin jo tehty, sillä Matty ei ikinä viihtynyt paikallan koulun penkillä vaan musiikin ja seikkailun perässä. Muutos tapahtui vasta teininä, kun Matty tajusi kuinka paljon hänen täytyi parantaa arvosanojaan päästäkseen sisään Bristolin musiikki-instituuttiin.

Ahkera työ toi tuloksia ja kolme vuotta myöhemmin Matthew valmistui ammattikitaristiksi ja muutti opiskelukavereidensa kanssa Bristolista Lontooseen haaveinaan menestyä musiikkibisneksessä. Viimeisenä opiskeluvuotena perustettu folk/indierock bändi Porter And The Cavemen aloitti uransa kuitenkin soittamalla häissä ja vasta vuosien kuluessa soittolistoille ilmestyi omia kappaleita covereiden sijasta. Opiskeluajoista asti bändinsä laulajaan Juliet Porteriin ihastunut Matty onnistui vahingossa myöntämään tunteensa ja nopeasti jo vuotta myöhemmin, vuonna 2011, kaksikko meni naimisiin Lontoossa. Julietin ja Matthew'n suhde oli aina kovin mutkaton muttei kestänyt arjen kiireissä ja vuonna 2014 he erosivat hyvinä ystävinä.

Porter And The Cavemen julkaisi ensimmäisen levynsä vuonna 2013 ja on saanut siitä lähtien kasvavaa huomiota. Vuoden 2013 ja 2014 vaihteessa bändi siirtyi Lontoosta Birminghamiin. Suurta läpimurtoa he eivät ole vielä kokeneet, mutta bändin pieni ja tiivis fanikanta puhumattakaan tyytyväisistä hääasiakkaista ovat hyvä alku. Toinen levy julkaistiin syksyllä 2015 ja tämän jälkeen seikkailun- ja muutoksennälkäinen bändi siirsi päämajansa Birminghamista Newcastleen etsimään jälleen uusia tuulia.


_________________
- Our hoofbeats were many, but our hearts beat as one.
Didi & Miranda & Bailey & Liam & Dakota & Elis & Josephine & Abigail & Matthew & Maryam & Daphne & Niamh | (aikajanat)
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Matthew Hopkins
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: