PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Troy Chambers

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Avenida
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 417
Join date : 29.04.2014
Ikä : 26

ViestiAihe: Troy Chambers   Ti Toukokuu 20, 2014 3:44 pm


Nimi: Troy Alexander Chambers
Kutsumanimi: Troy
Sukupuoli: mies
Ikä: 31 (s. 24.6.1986 Adelaide, Australia)
Siviilisääty: sinkku
Koulutus ja ammatti: Opiskellut tietotekniikkaa Queenslandin yliopistossa, mutta jättänyt koulutuksen kesken. Työskentelee tällä hetkellä koulupainotteisena valmentajana ja ratsuttajana Rosings Parkissa.

Troy valmentaa pääasiassa kouluratsukoita, mutta tarvittaessa pitää myös estevalmennuksia. Loputtomalla kärsivällisyydellä siunattu valmentaja on tunnettu huumorilla kyllästetystä suorasanaisuudesta ja rennosta suhtautumisesta myös vastoinkäymisiin. Hän on taitava valamaan ratsastajiin itseluottamusta ja houkuttelemaan sitä kautta onnistumisia ja itsensä ylittämisiä.

Asuminen: Asuu yksin Newcastlessa Whickhamissa kahden makuuhuoneen omakotitalossa, ajaa sähkönsinisellä Audi S3 Sedanilla.
Harrastukset ja vapaa-aika: Hevosensa Teten ratsastamisen ja kouluttamisen lisäksi yrittää säännöllisen epäsäännöllisesti pelata tennistä ja käydä kuntosalilla. On ehtinyt aiemmin kokeilla lähes kaikkia palloilulajeja jalkapallosta lentopalloon ja hevospooloon. Aikaa menee kiitettävästi myös lukuisten kavereiden tapaamiseen ja hauskanpitoon.
Perhe: Troyn biologiseen perheeseen kuuluvat isä sekä vuonna 1984 syntynyt veli ja vuonna 1990 syntynyt sisko, jotka asuvat yhä Australiassa.

Hevoset ja ratsastus: Troy on panostanut koko elämänsä ajan kouluratsastukseen, ja onkin menestynyt Grand Prix -tason kilpailuissa. Tällä hetkellä hän kilpailee lainahevosilla, erityisesti Jeannette ja Florent Lièvremontin omistamilla hevosilla; Validuksella Grand Prix'tä, Veritaksella astetta alemmissa luokissa ja Vindicolla kerätäkseen tammalle kilpailukokemusta ja taitoa.


Mies käsittelee hevosia rauhallisen tottuneesti, eikä tunnu hätkähtävän rajujakaan mielenilmauksia. Hän on taitava lukemaan hevosia ja huomaa, onko kyse ajanvietetemppuilusta vai onko hevosella oikeasti epämiellyttävä olo. Myös arkojen hevosten kanssa miehellä riittää kärsivällisyyttä, ja siksi hän onkin saanut taiottua hermoheikosta lusitanostaan ihan kelvollisen ratsun. Troy on huomannut maasta käsittelyn olevan tärkeä osa yhteisymmärryksen saavuttamista ja johtajuusasioiden selkeyttämistä, ja kannustaa ja tarvittaessa opastaa valmennuksiinsa osallistuvia maasta käsin työskentelyyn. Hevosten kanssa hän suosii nokkeluutta ja hevosen oman käyttäytymisen ja liikemallien hyödyntämistä kovien apujen ja komentamisen sijaan.
© Avenida

Ulkomuoto: Troy on 180 senttimetriä pitkä, luonnostaan harteikas ja omaa miehekkään hyvän ryhdin. Tällä on vaaleat, lyhyeen malliin leikatut hiukset, vaaleansiniset, herkästi velmuun hymyyn siristyvät silmät ja sopusuhtaiset, suorat kasvonpiirteet. Iho on helposti ruskettuvaa ja sitä kirjovat useat hämähäkinpuremista ja epäonnisista yrityksistä tehdä jotakin vaarallista muistuttavat arvet. Oikeassa poskessaan tällä on pitkä arpi muistona lapsuudessa veljensä kanssa käydystä nahistelusta.

Troylla on matala, rauhallinen puheääni, mutta värikäs puhetyyli, josta yhä erottuu australialainen aksentti. Vaikka mies käyttäytyy rauhallisen itsevarmasti, on tällä tarve jatkuvasti liikkua, hypistellä ja tehdä jotain. Miestä näkeekin hyvin harvoin pönöttämässä paikoillaan. Tuttavallinen tapa ilmaista itseään, rohkea katsekontakti ja lämmin hymy tekevät miehestä helposti lähestyttävän.

Mies pukeutuu harkitusti ja käytännöllisesti. Hän ei vedä ylleen epämukavia vaatteita, joissa ei tunne oloaan kotoisaksi. Kulahtaneet farkut, värikkäät t-paidat, rennot kauluspaidat, mukavat hupparit ja laadukkaat tennarit pitävät valtaa hänen arkipukeutumisessaan. Ratsastusvaatteet ovat pääosin tumman sävyisiä, jotta niitä on järkevästi mahdollista yhdistellä muun värisiin vaatteisiin. Kelistä riippumatta Troylla on tallilla vähintään mukana myrskynkin kestävä kevyesti vuorattu harmaa ulkoilutakki.

Luonnekuvaus: Troylla on hyvin australialaistyyppinen rento ”kaikki järjestyy” -asenne elämään, ja hän levittää sitä tehokkaasti myös ympärilleen. Mies on nopea solmimaan kepeitä kaverisuhteita, mutta luokittelee hyviksi ystävikseen vain harvat ja valitut. Hän on välitön, avulias ja kannustava niin työssään kuin vapaa-ajallaankin. Hän ei kehu turhaan, mutta jopa pienen aiheen tullen sitäkin vilpittömämmin. Hän on mestari kääntämään ikävät asiat huumoriksi tai näkemään edes pienen valonpilkahduksen toivottomien tilanteiden keskellä. Vaikka mies on tunnettu leikkisyydestään, kilpailunhalustaan, muka hauskoista vitseistään, itseironiasta, tilannekomiikan kannattamisesta, huomaa hän nopeasti, jos toinen ei ole hänen kanssaan samalla aaltopituudella. Tiukkojen aikataulujen kanssa liukuvaan aikakäsitykseen tottuneella australialaisella on usein ongelmia, vaikka hän yrittääkin oppia pois myöhästelystä.

Viihdyttäjänä tunnettu mies on loistava kuuntelemaan muiden ongelmia, mutta omat murheensa hän purkaa mieluiten hiljaa itsekseen tai hukuttautumalla töihinsä. Vapauden kaipuu, intohimoinen suhtautuminen ammattiinsa sekä nopeasti vaihtuvat kiinnostuksenkohteet ovat saaneet miehen viihtymään pitkään sinkkuna. Hän ei ikävöi velvollisuutta raportoida asioistaan toiselle ihmiselle ja kammoaa takertuvia, tiiviitä parisuhteita, minkä vuoksi on onnistunut niittämään mainetta sitoutumiskammoisena.

Suurpiirteisyyteen taipuvainen Troy ei kaipaa huomauttelua tekemättömistä asioista ja turhautuu suuresti jonkun puuttuessa hänen tekemisiinsä. Kuitenkin hän poistuu mieluummin paikalta kuin jää riitelemään, sillä tietää hermostuvansa riittävän pitkään jatkuvasta jankuttamisesta.

Menneisyys: Troy syntyi Australian Adelaiden laitamilla lihakarjaa kasvattavien Bonnie ja Shane Chambersin keskimmäiseksi lapseksi. Lapsuutta varjostivat äidin menehtyminen rintasyöpään Troyn 6-vuotissyntymäpäivien tienoilla ja isän sairastuminen masennukseen. Troy sisaruksineen vietti lapsuutensa tilalla töitä tehden ja isää auttaen, ja Troyn ensimmäiset muistot ratsastuksesta liittyvät karjahevosiin. 8-vuotiaana itseoppinut Troy pääsi läheiselle tallille opettelemaan kouluratsastusta, ja laji vei hänet nopeasti mukanaan.

Hankala murrosikä toi Troylle rohkeutta jättää karjatila taakseen ja muuttaa 16-vuotiaana Queenslandiin työskentelemään hevosenhoitajana mainetta niittäneelle kilpatallille. Mies on aikoinaan opiskellut hieman tietotekniikkaa, lähes kokonaisen hevosenhoitajan tutkinnon sekä osan ratsastuksenohjaajan tutkinnosta, mutta kaikki koulutukset ovat jääneet kesken. Queenslandissa hän pääsi menestyneen valmentajan ja ratsuttajan oppiin ja ansaitsi pian työpaikan nuorten hevosten ratsuttajana ja valmentajana.

Troy on koulutuksen puutteesta huolimatta kovalla työllä ja valtavalla kiinnostuksella alaa kohtaan kartuttanut vankan kokemuksen sekä valmentamisesta että hevosten kouluttamisesta. Mies ehti Australiassa työskennellä lukuisilla kilpatalleilla laukkatiloista lähtien ja kilpailla itsekin kouluratsastuksessa. Parhaiten hänet saatetaan yhdistää hannoverinhevosruuna Victory Bluesiin, jonka kanssa hän keräsi menestystä useista Grand Prix -kilpailuista.

Victory Bluesin kuoltua, 23-vuotias Troy muutti työtarjouksen perässä Englantiin kilpatallille, jossa surkeiden sattumusten sarjan ansiosta tutustui nykyiseen hevoseensa Tethys Do Casanovaan. Mies on tuntenut hevosen varsasta asti ja kouluttanut sen itse. Tällä hetkellä Troy työskentelee Rosings Parkissa kouluvalmentajana, kilpailee kouluratsastuksessa muiden hevosilla ja kouluttaa omaa hevostaan toiveenaan löytää sille pätevä, tavoitteellinen kisaaja.

_________________
Kayla, Troy, Cain, Jimena, Lucas, Fleur, Celia & Jacob
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Troy Chambers
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: