PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Knox Norwood

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 1650
Join date : 09.07.2013
Ikä : 27

ViestiAihe: Knox Norwood   Su Syys 25, 2016 6:03 pm


kuva © kirke ja hatsiubat

P E R U S T I E D O T

Nimi: Knox Noel Norwood
Ikä: 30; (03.03.1988) Uusi-Seelanti
Sukupuoli: Mies
Koulutus: Valmistunut eläinlääkäriksi Texas A&M Universitystä 2014; opiskellut sitä ennen zoologian tutkinnon samassa yliopistossa. Knox opiskeli lähinnä parantaakseen mahdollisuuksiaan menestyä valitsemallaan uralla, ja valitsi yliopiston läheltä kotia, jotta saattoi tehdä töitä opiskelun ohessa.
Ammatti: Eläinkouluttaja. Knox on erikoistunut eksoottisten eläinten, etenkin kissapetojen, koulutukseen elokuvia ja muuta mediaa varten, ja mies työskentelee perheensä omistaman, viihdeteollisuudessa maineikkaan Animal Kingdomin alaisuudessa. Hän on tuonut yrityksen myös Eurooppaan ja työskentelee erilaisissa elokuva- ja sarjatuotannoissa sekä muissa mediaprojekteissa eläintensä kanssa sekä kouluttajana, stuntratsastajana että valvovana eläinlääkärinä. Sen lisäksi hänen eläimensä toimivat lajiensa lähettiläinä, ja yritys osallistuu suojelutyöhön.

K O T I

Norwood Farm, joka tunnettiin aikaisemmin Portgate Farmina, on saanut uusia asukkaita syyskuussa 2016. Reilun sadan hehtaarin tilukset sijaitsevat 4,8 mailia Hexhamista pohjoiseen, linnuntietä mitattuna, ja koostuvat nykyään eksoottisemmille asukkaille kunnostetuista, moderneilla mukavuuksilla varustetuista eläinsuojista, avarista ulkoiluaitauksista sekä vanhasta, panostusta vaille jääneestä, kivisestä päärakennuksesta. Kookkaat, tehokkaasti aidatut ulkoiluaitaukset sisältävät sekä niittymaata, kivenlohkareita, metsää että vesistöä, ja niiden ja tilusten rajojen väliin on jätetty reilu turvaväli. Tilusten rajoja kiertävät nelimetriset, sähköistetyt ja varoituskyltein kirjotut teräsverkot.

Knox on muuttanut tilalle yhdessä Animal Kingdomin Eurooppa-divisioonan ensimmäisten eläinten, kahden eläintenhoitajan ja kahden apulaiskouluttajan kanssa. Eläimille tilan olot ovat ihanteelliset, sillä budjetti on käytetty yrityksen tähtien elämänlaadun takaamiseen. Ihmisten asuttama, viiden makuuhuoneen päärakennus puolestaan on jatkuvassa remontissa ja varsin vetoisa ja kylmä. Yhteiselo kolmen nuoren naisen kanssa ei ole aina täysin kivutonta, varsinkaan jos takana on useampi vuosi myrskyisää historiaa. Wesley Dalton ja Frida Königsman työskentelevät eläintenhoitajina. Pearl Hart, arizonalainen, Animal Kingdomin erityisesti lintuihin erikoistunut apulaiskouluttaja, taistelee aktiivisesti talon hallinnasta entisen miesystävänsä kanssa eikä varsinaisesti ole rakastunut sateiseen, kylmään ja hiljaiseen seutuun.

Marigold Meadows on yrityksessä yhtiökumppani ja hevoskouluttaja, ja tammikuusta 2018 myös Knoxin naisystävä. Pitkä, yhteisiä öitä viljellyt ystävyys muuttui vihdoin parisuhteeksi.

E L Ä I M E T

Knoxille eläimet ovat olleet aina perheenjäseniä. Mies on tuonut mukanaan Englantiin joukon tarkkaa paperityötä vaatineita, tunnollisesti lisensioituja eläimiä, jotka luovat pohjan Animal Kingdomin eurooppalaiselle tytäryhtiölle. Norwood Farmilla asuu vakituisesti korppeja, tornipöllöjä, tunturipöllöjä ja joitakin muidenkin pöllölajien edustajia sekä Knoxin melkein lemmikin asemassa oleva, siperialaista kesykettukasvatusta oleva Minerva, 2014 syntynyt punakettunaaras.

Tilan tähtiä ovat kuitenkin neljä isoa kissaa, Ming, Luna, Zephyr ja Thalia. Ming on arvonsa tiedostava, 2008 syntynyt musta leopardinaaras, Luna on älyllisiä haasteita rakastava, 2009 syntynyt lumileopardinaaras, Zephyr on omalaatuinen, itseään hepuloimalla viihdyttävä, 2011 syntynyt leopardiuros ja Thalia, Knoxin silmäterä, on miehen alusta saakka kouluttama, leikkisä, 2013 syntynyt siperiantiikerinaaras. Kissojen lisäksi tilalle on muuttanut kuusi harmaasutta, ja keväällä 2018 tilalle muuttaa myös kaksi gepardinaarasta.

P E R H E

Animal Kingdom on elokuva-alalla kuuluisa perheyritys ja Paul Vermaakin elämäntyö. Eteläafrikkalainen, toisen polven eläinkouluttaja ei ymmärrä tunteista puhumista, mutta Knoxille ei ole jäänyt koskaan epäselväksi, miten ylpeä isä on siitä, että poika aikoo pitää yrityksen perheessä. Yrityksen kotipaikkana toimii syrjäinen tila Teksasin lämpimässä eteläkärjessä, missä sekä aktiivisesti koulutettavat että eläkkeelle jääneet, eksoottiset eläimet asuvat pääasiassa eläintenhoitajien ja apulaiskouluttajien kanssa. Paul on erikoistunut suuriin petoeläimiin, erityisesti kissaeläimiin, mutta tilalla on laaja valikoima eksoottisia, lähinnä trooppisen ja subtrooppisen ilmaston lajeja, kuten kirahveja, seeproja, puoliapinoita, kädellisiä, lintuja ja pienempiä nisäkkäitä; rengashäntämakit ovat tosin äidin silmäteriä.

Vera Norwood on akateemisesti maineikas, eksoottisiin eläimiin erikoistunut eläinlääkäri ja tutkija. Uudesta-Seelannista kotoisin oleva, voimakastahtoinen, looginen ja hurjan lämmin nainen on ollut aina yksi poikansa suurimmista idoleista ja viettänyt merkittävän osan elämästään erilaisissa tutkimusprojekteissa: hänen työnsä tarjosi Knoxille Tansaniassa ja Madagascarilla vietetyt lapsuusvuodet. Vanhempien avioliitto on ollut huteralla pohjalla alusta saakka, ja perheen ainoan lapsen lähtiessä yliopistoon, Vera on viettänyt aikaansa jälleen Afrikassa. Knox arvelee vanhempiensa virallistavan eron pian.

K I I N N O S T U K S E T

Knox rakastaa eläimiä ja luontoa palavalla intohimolla, mikä näkyy selvästi jo uravalinnassa. Mies viettää myös suurimman osan vapaa-ajastaan luonnossa liikkuen, joko moottoripyörällä, polkupyörällä, hevosella tai jalan; hän rakastaa haastavia, mielenkiintoisia patikkaretkiä ja vuorikiipeilyä, liikuntakykynsä rajoissa. Musta, urheilumallinen Yamaha YZF-R6-moottoripyörä on Knoxin suosikkiratsu, vaikka se usein houkutteleekin häntä uhmaamaan nopeusrajoituksia. Myös maastoratsastus ihan oikeilla hevosilla on lähellä hänen sydäntään, ja teini-ikäisestä ratsastusta harrastanut mies on toiminut satunnaisesti stuntratsastajana elokuvien kuvauksissa.

Hän viettää aikansa ehdottomasti mieluiten liikkeellä ja ulkoilmassa, vaikka Knox katsoo myös paljon elokuvia; sitä hän tosin tekee ammatillisesta kiinnostuksesta ja keskittyy usein lähinnä eläinkohtauksiin. Viikonloppuillat hän viettää usein viihteellä kierrellen englantilaisia pubeja ja baareja, tanssien tai vähitellen kasvavan, englantilaisen ystäväpiirinsä kanssa. Hän osallistuu mielellään erilaisiin seurapeleihin ja -leikkeihin sekä laittaa värikästä kasvisruokaa yhdessä ystäviensä kanssa, vaikkei varsinaisia reseptejä osaakaan seurata. Mies päivittää myös aktiivisesti varsin suosituksi kasvanutta facebook- ja instagram-kanavaansa, Animal Kingdomia, joka kuvaa hänen työtään eläinten kanssa sekä eläinten arkea virikkeineen ja leikkihetkineen.

U L K O M U O T O

Olemukseltaan rennolla, itsevarmalla ja lämpimän hyväntuulisella Knoxilla on lahja olla kuin kotonaan missä tahansa, aina hammaslääkärin tuolista hektisen lentokentän lattialla nukkumiseen. Hän on välitön ja varsin impulsiivinen tavassaan ilmaista tunteita, mutta eläinten kanssa työskentely on hionut miehestä sitä tyynemmän mitä vaarallisemmasta tai kriittisemmästä tilanteesta on kysymys. 182-senttinen, harteikas, lihaksikas ja selvästi urheilullinen mies huolehtii tunnollisesti kunnostaan ja kantaa itsensä luontevalla ryhdillä. Hänellä on matala, käheä ääni ja varsin eksoottinen aksentti: pehmeä sekoitus Uutta-Seelantia ja Etelä-Afrikkaa.

Iho on kalpeaa, joskin aurinkoisessa ilmastossa vietettyjen vuosien jäljiltä päivettynyttä, ja kertoo hyvin selvästi miehen uravalinnan. Kissapetojen kynsistä ja hampaista jääneet arvet kirjovat käsivarsia kuin tiikerinraidat, ja myös vasemman kulmakarvan päällä on kynnestä jäänyt jälki. Vasemman olkapään useammalla leikkauksella kokoon kursittu puremavamma on jättänyt jälkensä olkapään kipuiluun ja liikkuvuuteen. Oikea polvi on kuitenkin kolhittu moottoripyörän kanssa. Paksut, sileät hiukset ovat mustanruskeat ja leikattu lyhyeen, siistiin ja tyylikkääseen malliin, jota mies laittaa huolitellulla huolimattomuudella. Kasvot ovat pitkähköt, soikeat ja piirteiltään mielenkiintoiset: leukalinja on melko kulmikas, poskipäät jylhät ja otsa korkea. Syntyjään suora, suurehko nenä on saanut profiilinsa murtuman seurauksena selvän kyömyn. Leveä suu on kalpeahko ja hyvin lämmin hymy on amerikkalaisen valkoinen. Hienovaraisesti siistityt kulmat ovat ilmeikkäät, ripset hyvin tummat ja pitkät ja kapeat silmät väriltään melkein keltaista vaaleanruskeaa.

Hän suosii pukeutumisessaan rentoa, ajatonta ja yksinkertaista tyyliä. Miehen vaatekaapin sisältö koostuu pääasiassa merkkifarkuista, chinoista, hyvinistuvista, yksivärisistä t-paidoista, neuleista sekä istuvista, lyhyistä nahkatakeista. Väriskaala on lähes täysin mustaa, valkoista, beigeä ja farkkujen sinistä. Sama tyyli näkyy kengissä, joista miehen selvät suosikit ovat mustavalkoiset converse-tennarit, vaikka mieluiten hän on paljain jaloin. Mies inhoaa jäykkiä pukuja ja etenkin kuristavia solmioita, jotka hän tuppaa jättämään kapinallisesti löysäksi. Kuumaan ilmastoon tottunut Knox ei välitä myöskään paksusta kerrospukeutumisesta.

L U O N N E

Knox on hyvin intohimoinen, elämään ja sen mahdollisuuksiin kiihkeästi tarttuva optimisti, joka kysyy mieluummin "miksi ei?" Valitettavasti filosofia on saanut miehen tekemään myös jokusen virhearvioinnin elämässään, mistä esimerkiksi kehoa kirjovat arvet ovat hyvä todiste. Knox tarttuu elämän mahdollisuuksiin niitä harvoin sen suuremmin harkitsematta, ja impulsiivinen mies seuraa mieluiten intuitiotaan ja hetken mielijohteita. Ammatinvalintaakin selittävä viehtymys kaikkeen kesyttömään ja vaaralliseen usein ohjaa kyseisiä mielijohteita. Mutta hän harvemmin tuhlaa energiaansa menneiden murehtimiseen.

Kärsivällisyys ja pettämättömän tyyni ote eläinten kanssa hurjissakin tilanteissa on puhtaasti ja hyvin kovalla työllä opeteltua. Knox on nimittäin luonnostaan erittäin kärsimätön. Turhautuminen paistaa miehen olemuksesta, jos hän joutuu pitkään jonoon tai liikenneruuhkaan. Miehellä on myös taipumusta myöhästellä, sillä hän ei voi sietää odottelua ja lähtee mieluummin viime tipassa. Myöhästelyyn voi toki olla syynä myös haparoiva ajanhallinta. Kärsimättömyys ja impulsiivisuus, tai kenties harhainen itseluottamus, ovat myös tehneet Knoxista pahamaineisen tee-se-itse-miehen. Hän soittaa ammattilaiselle vasta sitten, kun on antanut itselleen useamman sähköiskun tai auto on elvytyksen ulottumattomissa, sillä kuinka vaikeaa se voi muka olla?

Elämää syleilevä optimisti on yleensä päättäväisen hyväntuulinen. Hyvä tuuli kuitenkin rakoilee pahasti, jos joku käy korjaamaan hänen jälkiään tai holhoamaan hänen tekemisiään. Siitä huolimatta, että Knox tunnustaa itsekin olevansa tavattoman epäjärjestelmällinen, suurpiirteinen ja suorastaan kaoottinen. Hänellä on taipumusta ärtyä näkyvästi myös silloin, kun hän ei löydä etsimiään tavaroita. Sitä tapahtuu usein, sillä mies ei pahemmin perusta siivoamisesta ja siirtelee hajamielisenä tavaroita paikasta toiseen esimerkiksi puhelimessa puhuessaan. Ainoa asia, jonka suhteen Knox on tehokkaan järjestelmällinen ja armottoman pikkutarkka, on eläinten kanssa toimiminen.

H I S T O R I A

Kolmannen polven eläinkouluttaja on viettänyt koko elämänsä eksoottisten eläinten keskellä. Knox asui kahdeksanvuotiaaksi Uudessa-Seelannissa seuraten isänsä työtä eläinten parissa ja tehden mielikuvituksellisia tutkimusmatkoja perheen koirien kanssa Eteläsaaren jylhissä maisemissa. Poika sai kuitenkin aivan uuden kipinän tutkimusmatkailuun, kun perhe muutti äidin työn perässä Tansaniaan ja Knox rakastui perinpohjaisesti Serengetin kansallispuistoissa vapaana vaeltaviin villieläimiin. Hän pakeni vanhempiensa rakoilevaa, epävakaata avioliittoa hurjapäisiin seikkailuihin yhdessä Taten kanssa, joka on vielä tänäkin päivänä hänen paras ystävänsä. Ympäröivän luonnon inspiroima poika astui isänsä toivomalle urapolulle jo 12-vuotiaana, kun hän sai ensimmäisen, oman eläimen koulutettavakseen: Hestia, energinen saksanpaimenkoiranarttu, nukkui pois vuonna 2012.

Vera Norwood sai mahdollisuuden työskennellä vuoden 2004 arvostetussa biodiversiteetin tutkimusprojektissa Madagascarilla, ja vaikka Knox ei olisi halunnut jättää Tansaniaa, hän rakastui pian myös ainutlaatuiseen saareen ja äitinsä tutkimiin rengashäntämakeihin. Afrikan jättäminen tutkimusprojektin jälkeen särki hänen sydämensä, sillä modernit mukavuudet ja julkiseen kouluun palaaminen eivät olleet mitään epätodellisten, vapaiden eläinten rinnalla. Kun koulunsa Christchurchissa loppuun käynyt poika valmistui, perhe muutti nyt isän uran tähden Yhdysvaltoihin, lähemmäs suurimpia elokuvamarkkinoita. He asettuivat Teksasin eteläkärjen lämpöön, Knox lähti opiskelemaan paikalliseen yliopistoon, ja äiti muutti takaisin Afrikkaan tutkimusprojektien perässä.

On ihme, että Knox valmistui ajallaan. Mies opiskeli tutkinnon vain uransa tähden ja työskenteli läpi opiskeluaikansa armottomalla työmoraalilla; hän vietti paikoin enemmän aikaa elokuvien kuvauksissa kuin kotona ja toimi useammissa kuvauksissa myös stuntratsastajana muiden tehtäviensä ohella. Vuonna 2013 hänen uransa - ja elämänsä - oli katketa epäonniseen virheeseen, joka kummittelee välillä edelleen miehen painajaisissa: hetken huolimattomuus sai 300-kiloisen bengalintiikerin hyökkäämään ja puremaan kiinni vasempaan hartiaan, joka ei ole koskaan palautunut aivan entiselleen. Sairasloma ei kuitenkaan hidastanut tahtia merkittävästi, ja valmistuttuaan Knox työskenteli kaksi vuotta Kalifornian elokuvastudioilla, jotta isä voisi viettää enemmän aikaa kotitilalla.

Syksyllä 2016 Knox saattoi toteuttaa vihdoin jo pitkään harkitun suunnitelman tytäryhtiön tuomisesta Eurooppaan. Iso, itsenäinen vastuu sai hänet epäröimään kykyjään saada yritys menestymään eikä Englanti ei ole vieläkään varsinaisesti hurmannut aurinkoa ja lämpöä rakastavaa miestä ensivaikutelmallaan - mutta Knox ei ole koskaan paennut haasteita.

_________________
jamie + charles + knox + aida + julian + wolfie + tempest + joaquim + ava + angus + lennox
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Knox Norwood
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: