PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Jacob Ross

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Avenida
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 417
Join date : 29.04.2014
Ikä : 26

ViestiAihe: Jacob Ross   Ti Syys 13, 2016 5:45 am


Nimi: Jacob Caspian Ross
Ikä: 23 (2.4.1994 Englanti)
Sukupuoli: mies
Siviilisääty: sinkku
Asuminen: Asuu Hexhamissa vastikään remontoidussa kaksiossa amstaffiuros Nachon sekä vielä luonaan asuvan ex-tyttöystävä Iriksen kanssa.
Ammatti: Opiskelee fysioterapeutiksi ja työskentelee osa-aikaisena Consettin McDonald’sissa. Tekee satunnaisesti työharjoittelupätkiä Kayla Williamsin opissa myös Rosings Parkissa.
Ajaa valkoisella vuoden 2009 Mercedes-benz C-sarjan Coupélla
Harrastukset: jalkapallo ja biljardi
Hevoset ja ratsastus:
Omistaa risteytysruuna Chevrolet Camaron. Jacob ei ole ikinä varsinaisesti harrastanut ratsastusta, mutta hän on siskonsa painostuksesta opetellut ratsastuksen ja hevosten hoitamisen perusteet niin, että pärjää itsenäisesti. Toivoo salaa oppivansa ratsastamaan kunnolla ja on kiinnostunut esteratsastuksesta. Pelkää maineensa kärsivän jos tieto asiasta leviää.

Ulkomuoto:
Jacob on 179 senttimetriä pitkä ja luonnostaan hoikkarakenteinen, jalkapalloharrastuksen jäntevöittämä nuori mies. Miehen iho ruskettuu helposti pienestäkin auringon häivähdyksestä antaen hänelle etenkin kesällä hieman ulkomaalaista ulkonäköä. Hänellä on ruskeat, usein huolettomasti muotoon asetellut lyhyehköt hiukset sekä ruskeat silmät tummine silmäripsineen ja leuassa pientä sänkeä.
Jacobin olemus on rento, eikä ryhtikään aina jaksa pysyä täysin suorassa. Kyky katsoa silmiin, vilpitön hymy ja ystävällinen elekieli saavat hänet silti vaikuttamaan helposti lähestyttävältä. Jacobille selkään tai olkapäälle taputtaminen ja halaaminen ovat arkipäiväisiä huomionosoituksia, mikä saattaa hämmentää siihen tottumattomia, mutta hän ei halua päästää tavastaan irti. Hänellä on miellyttävä pehmeä puheääni ja kohtelias tapa puhua.

Luonne:
Jacob viihtyy ihmisten kanssa, mutta ei jatkuvasti tarvitse ihmisiä ympärilleen. Hänellä on riittävästi itsevarmuutta pärjätäkseen yksin, ja koko ikänsä ison kaveriporukan ympäröimänä eläneenä hän on tottunut siihen, että muut kyllä hakeutuvat hänen seuraansa, kun heitä kohtelee hyvin. Mies on enemmän vetäytyvä kuin aktiivisesti uusia tilanteita ja ihmisiä lähestyvä, mutta ei missään määrin ujo. Halutessaan hän ottaa luontevasti kontaktia muihin, pyrkii tekemään vaikutuksen etenkin vastakkaiseen sukupuoleen hyvällä käytöksellään ja pitää tiiviisti yhteyttä ystäviinsä. Jacob ei viihdy pitkään paikoillaan, ja siksi hän on tavallisimmin kavereidensa kanssa ulkona juhlimassa, lenkillä koiransa kanssa, pelaamassa jalkapalloa, biljardisalilla notkumassa tai (vaikkei sitä monelle myönnä) tallilla. Mukavuusalueeltaan, esimerkiksi täysin uutta asiaa kokeillakseen, hän poistuu ainoastaan siihen velvoitettuna tai kaverin pyytäessä, sillä haluaa olla muiden silmissä ”hyvä tyyppi”.
Mies on tarkka järjestyksestä ja aikatauluista. Hän ei siedä sekasortoa tai meteliä kotonaan, eikä halua muidenkaan sotkevan, jättävän tavaroita vääriin paikkoihin tai mölyävän. Keskittyessään hän tarvitsee hiljaisuuden ja turhautuu, mikäli muut eivät sitä tajua hänelle antaa. Jacob on aina mieluummin etuajassa kuin myöhässä sovituista tapaamisista eikä arvosta muidenkaan myöhästelyä. Hänellä on tarve tehdä kaikki mielestään merkitykselliset asiat täydellisesti ja vankka usko kykyynsä onnistua siinä. Tarve ilmenee myös muille ihmisille huomautteluna (joskus pelkän huumorin tähden, vaikka muut eivät sitä ymmärtäisi), mikäli nuo eivät suoriudu tehtävistä niin kuin hänestä pitäisi.
Jacob ei aina osaa myöntää virheitään, vaan välttää tiedostamattaan vastuuta viimeiseen asti. Hän tajuaa pyytää anteeksi astuessaan toisen varpaille, mutta puhutteluihin, kiukutteluun ja mököttämiseen reagoi lähinnä vetäytyen, vähätellen tai puolustautuen. Kaikkiin hänen tekemisiinsä on aina olemassa järkevä syy, muut eivät vain typeryyttään ymmärrä sitä. Jacob ei halua kokea olevansa vangittu ihmissuhteeseen tai jonkun valvonnan tai käskytyksen alaisena, minkä vuoksi hän saattaa hermostua toisen ihmisen kyselemisestä ja puuttumisesta hänen asioihinsa. Mies on turhankin suorasanainen, piikikäs ja jopa kostonhaluinen ärsyyntyessään, muttei mielellään puhu tunteistaan tai jaa henkilökohtaisia asioitaan muiden kanssa.

Menneisyys:
Kreikkalaisen äidin ja englantilaisen isän toiseksi vanhin lapsi Jacob syntyi 2.4.1994 Newcastlessa. Pojan vanhemmat olivat yrittäjiä: isä huonekaluliikeketjun johtaja ja äiti paikallisen ompelimon omistaja. Jacobin kaksi vuotta vanhempi isosisko Ariana harrasti ratsastusta ja omisti hevosen jo pienestä pitäen. Siinä missä Ariana haaveili pääsevänsä jonain päivänä esteratsastuksen huipulle, tavoitteli Jacob menestystä jalkapallossa. Jacobilla on myös häntä 5 vuotta nuoremmat kaksoissiskot, joista toinen näytti tavoittelevan nuorisorikollisen uraa ja toinen hullaantui kilpatanssiin.
Jacob tapasi 16-vuotiaana Skotlannissa käydessään Rosings Parkissakin työskennelleen Celia Harperin, jonka kanssa muutti yhteen kahden vuoden kaukosuhteen jälkeen. Vuonna 2014, kahden vuoden yhteiselon jälkeen, kyllästyttyään ailahtelevaiseen parisuhteeseen mies vaihtoi tyttöystävää lähes lennosta. Samoihin aikoihin hänen siskonsa Ariana menehtyi hukkumisonnettomuudessa perheen yhteisellä lomamatkalla Italiassa.
Arianan kuoleman jälkeen Jacob on pääasiassa yksin, vuokraajien avustuksella ja vanhempiensa rahoituksella, vastannut siskonsa hevosen ylläpidosta, koska sen myyminen tuntuisi hänestä typerältä. Tällä hetkellä hän asuu Newcastlessa odotellen, että hänen vastikään jättämänsä tyttöystävä Iris löytäisi uuden kodin ja muuttaisi pois. Mies viimeistelee fysioterapian opintojaan tekemällä työharjoittelua Kayla Williamsin opissa.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Jacob Ross
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: